Tüp Bebek Merkezleri Samsun 19 Mayis Universitesi Tup Bebek Merkezi

Ben de 9 haftalık hamileyim.Çok şükür Rabbime bize de nasip etti bu duyguyu.Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerim hep dualarımdasınız.İnsallah bizde bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri görürüz.6 yıllık evliyiz.Allah'ın izni ile Prof.Dr. İdris KOÇAK doktorumuzun tecrübesiyle ilk tüp bebek tedavimizde şimdi bebeğimizi dört gözle bekliyoruz.Ümidinizi hiç kaybetmeyin...

Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Canım işlemlerin fakültede de mi oldu yoksa medicana da mı oldu ?

Merhaba arkadaslar bizde 4 senedir bebek yapmak icin ugrasiyoruz.Samsunda neredeyse gitmedigimiz doktor kalmadi.En sonunda cevredemizden Dr.IDRIS KOCAK' ı onerdiler.Kim gittiyse bebeklerine sag salim kavustu. Iyki gitmisim yillar sonra istedigimiz ozlemle bekledigimiz bebegimize once Allah'ın izniyle daha sonra Idris Bey'in ilgisi ve tedavisiyle hamile kaldim. Cok sukur Allah'ıma 10 hafta 4 gunluk hamileyim.Bebek dusunenler lutfen fazla zaman kaybetmeyin en azindan Idris Bey'e muayene olun. Idris Bey'e ve ekibine cok tsk ederim.

Selam herkese,

Samsun'da tup bebek yaptirmak isteyen herkese 19 Mayis universitesi bunyesindeki tup bebek merkezini tavsiye ediyorum. Ekip olarak super hepsi ve dusunulenin aksine inanilmaz ilgililer. Benim ikinci denemem, ilk denemem Ankara da ozel bir klinikte olmustu ama basarili sonuc alinamamisti. Once Allah sonra da Dr.İdris Kocak sayesinde 8 haftalik hamileyim insallah sonu da basi gibi guzel olur :)
Basari oranlari cok yuksek bi kac arkadasim da bu merkez sayesinde hamile. Samsun'da yasayip bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum. :KK49:
ben 14 yıllık evliyim Ankara İstanbul İzmir gibi şehirlerde tüp bebek denemesi yaptık ama olmadı. Dr. İDRİS KOÇAK la tanıştıktan sora bizlere çok ilgi ve alakadar oldu. Morallerimizi yükseltti bizlere cesaret verdi. Önce ALLLAHIN izni sonra hocamın vesilesi ile hamileyim . buradan sizlerin huzurunda Çook teşekkür ederim. Çocuk özlemi çekenlerin onunla görüşmesini isterim. yüzleriniz hep gülsün

Selam herkese,

Samsun'da tup bebek yaptirmak isteyen herkese 19 Mayis universitesi bunyesindeki tup bebek merkezini tavsiye ediyorum. Ekip olarak super hepsi ve dusunulenin aksine inanilmaz ilgililer. Benim ikinci denemem, ilk denemem Ankara da ozel bir klinikte olmustu ama basarili sonuc alinamamisti. Once Allah sonra da Dr.İdris Kocak sayesinde 8 haftalik hamileyim insallah sonu da basi gibi guzel olur :)
Basari oranlari cok yuksek bi kac arkadasim da bu merkez sayesinde hamile. Samsun'da yasayip bebek isteyen herkese tavsiye ediyorum. :KK49:
ben 14 yıllık evliyim Ankara İstanbul İzmir gibi şehirlerde tüp bebek denemesi yaptık ama olmadı. Dr. İDRİS KOÇAK la tanıştıktan sora bizlere çok ilgi ve alakadar oldu. Morallerimizi yükseltti bizlere cesaret verdi. Önce ALLLAHIN izni sonra hocamın vesilesi ile hamileyim . buradan sizlerin huzurunda Çook teşekkür ederim. Çocuk özlemi çekenlerin onunla görüşmesini isterim. yüzleriniz hep gülsün

cnm hayırlı olsun toplam ne kadar tuttu acaba tüp bebek ücreti bi de sizde sorun neydi

Merhaba arkadaslar bizde 4 senedir bebek yapmak icin ugrasiyoruz.Samsunda neredeyse gitmedigimiz doktor kalmadi.En sonunda cevredemizden Dr.IDRIS KOCAK' ı onerdiler.Kim gittiyse bebeklerine sag salim kavustu. Iyki gitmisim yillar sonra istedigimiz ozlemle bekledigimiz bebegimize once Allah'ın izniyle daha sonra Idris Bey'in ilgisi ve tedavisiyle hamile kaldim. Cok sukur Allah'ıma 10 hafta 4 gunluk hamileyim.Bebek dusunenler lutfen fazla zaman kaybetmeyin en azindan Idris Bey'e muayene olun. Idris Bey'e ve ekibine cok tsk ederim.

Rabbim sağ salim kucagınıza almayıda nasip etsin çok sevindim sizin adınıza:nazar:
bende nerdeyse 5 senedir bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum
izmirde denedim ilk tüp tedavimi olumsuz oldu
2. için araştırmadayım samsunda yaşıyorum
tüp bebek maliyeti nedir ? ve idris hoca şuan nerde görev yapıyor o_O
şubatın ilk haftası gittim omü tüp bebek bölümüne idris hoca burda görev yapmıyo dedi sekreter anlamadımo_O
birde sakıncası yoksa sorun neydi niye tüp bebek yaptırdınız ?
benm eşimde morfoloji düşük o sebeple IMSI olan bi yerde yaptırmayı düşünüyoruz ikinci tedaviyi
o yüzden soruyorum sizdede erkek faktörü ise başarı sağlamış olmanız bana büyük umut olacak

Rabbim sağ salim kucagınıza almayıda nasip etsin çok sevindim sizin adınıza:nazar:
bende nerdeyse 5 senedir bebek hasretiyle yanıp tutuşuyorum
izmirde denedim ilk tüp tedavimi olumsuz oldu
2. için araştırmadayım samsunda yaşıyorum
tüp bebek maliyeti nedir ? ve idris hoca şuan nerde görev yapıyor o_O
şubatın ilk haftası gittim omü tüp bebek bölümüne idris hoca burda görev yapmıyo dedi sekreter anlamadımo_O
birde sakıncası yoksa sorun neydi niye tüp bebek yaptırdınız ?
benm eşimde morfoloji düşük o sebeple IMSI olan bi yerde yaptırmayı düşünüyoruz ikinci tedaviyi
o yüzden soruyorum sizdede erkek faktörü ise başarı sağlamış olmanız bana büyük umut olacak
merhaba cnm bende pco hastasıyım samsunda erol yazara gitmiştim ama sonuç alamadım şimdi idris beye gitmek istiyorum şuan nerede görev yapıyor ? yardımcı olursanız sevinirim

merhaba cnm bende pco hastasıyım samsunda erol yazara gitmiştim ama sonuç alamadım şimdi idris beye gitmek istiyorum şuan nerede görev yapıyor ? yardımcı olursanız sevinirim
bende sordum ama cvp vermedi arkadşlar :KK43:
hiç bilgim yok nerde görev yaptıgına dair bi hbr alırsam yazarım buraya

biz ağustos ayı gibi omü de başladık daha öncede yazmıştım tekrar girince gördüm bir daha yazasım geldi muayenelerini fakültede yapıp transfer ve yumurta toplama işlemini medicanada yapıyordu ağustos ayında 3.denmemide orda yaptırdık sonuç negatif ve ohss oldumm kaç arkadaşımız daha oldu hatta 1 arkadaşım yoğun bakımda yatttı akciğerleri bile sıvı toplamıştı yüksek derecde ohss oldu açıklama yapmıyor ben tamamem burdaki yorumlardan memenun olnlarda ninanıp gittim samsunda oturuyodum ama tamamen duyarsız herkese aynı dozda başlıyor ilacı ve hastalatrı karıştırıyor işi ticareete dökmüş ben onun yüzünden tüp bebekten nefret ettim gerçekten medicanada merdiven altı yapıyor orayada şikayet ettik dilekçe verdik rabbim hakkımızı koymasın 10 kişiye yakın hastaydık hepimizde bir sorun oluştu ne olur araştırıp gidin tamamen gerçek yazdıklarım.

merhaba arkadaşlar. 3 yıllık evliyim bende. yumurta rezervim azdı ayrıca yumurtalıklarım gelişmiyordu. Hamile kalmam mucize gibiydi. Doktorlar çok az şansın var diyorlardı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Prof.Dr.İDRİS KOÇAK gittik. Onun uyguladığı tedavi ile mucizem gerçekleşti.Şimdi 6 haftalık hamileyim.Demem o ki bu işte doktor çok önemli. Doktorunuzu iyi seçmelisiniz. Benim gibi durumu olanları Prof.Dr İDRİS KOÇAK'a kesinlikle gitmelerini tavsiye ediyorum.

merhaba arkadaşlar. 3 yıllık evliyim bende. yumurta rezervim azdı ayrıca yumurtalıklarım gelişmiyordu. Hamile kalmam mucize gibiydi. Doktorlar çok az şansın var diyorlardı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Prof.Dr.İDRİS KOÇAK gittik. Onun uyguladığı tedavi ile mucizem gerçekleşti.Şimdi 6 haftalık hamileyim.Demem o ki bu işte doktor çok önemli. Doktorunuzu iyi seçmelisiniz. Benim gibi durumu olanları Prof.Dr İDRİS KOÇAK'a kesinlikle gitmelerini tavsiye ediyorum.
merhaba cnm bnm pko sorunum var ve bir türlü sonuç alamıyorum tedaviden menogon kullandım ama gene sonuç ngatif bende sinop boyabattayım daha önce samsunda erol yazar a gitmiştm ama sonuç negatf birde idris bye gitsem mi diyorum

merhaba cnm bnm pko sorunum var ve bir türlü sonuç alamıyorum tedaviden menogon kullandım ama gene sonuç ngatif bende sinop boyabattayım daha önce samsunda erol yazar a gitmiştm ama sonuç negatf birde idris bye gitsem mi diyorum
bende orduda oturuyorum. gidip geldim.tedavi boyunca. Gitmeni tavsiye ederim.

merhaba cnm bende pco hastasıyım samsunda erol yazara gitmiştim ama sonuç alamadım şimdi idris beye gitmek istiyorum şuan nerede görev yapıyor ? yardımcı olursanız sevinirim[/
bende sordum ama cvp vermedi arkadşlar :KK43:
hiç bilgim yok nerde görev yaptıgına dair bi hbr alırsam yazarım buraya
merhaba canım 19 mayıs fakültesinde görev yapıyor tup bebek bölümunde değil dısarıda yapıyor arayıp randevu alabilirsiniz sekreter bilgi verir

teşekkürler cvp için dışarda derken başka bir hastanede mi ?
kadın dogum bölümünde oldugunu duydum, tüp bebek bölümnden kendisine ulaşamadım çünkü
siz yakın zamanda görüştünüz mü peki
kadın dogum bolumunden randevu alıp gıdebilirsiniz tedavıyı yapıyor yumurta toplama ve transfer için ankaraya yonlendiriyor orda yapıyor ama takiplerini fakultede yapıyor

kadın dogum bolumunden randevu alıp gıdebilirsiniz tedavıyı yapıyor yumurta toplama ve transfer için ankaraya yonlendiriyor orda yapıyor ama takiplerini fakultede yapıyor

ankara mı :KK57: samsundan ankaraya gitme durumum çok zor ama yinede gidip bi görüşeceğim en azından durumumla ilgili fikir alış verişi yaparım
davut güven var sanırım şuan omünün tüp bebek bölümünde
olmadı onla yaptırırım :KK51:

ankara mı :KK57: samsundan ankaraya gitme durumum çok zor ama yinede gidip bi görüşeceğim en azından durumumla ilgili fikir alış verişi yaparım
davut güven var sanırım şuan omünün tüp bebek bölümünde
olmadı onla yaptırırım :KK51:
siz bi görüşün tabiki baştan ilaçları kullanmadan once duyduguma göre ankaraya gonderiyormusunuz eger oyle olcak baştan bilim de ona göre tedaviye başla

Back
X