- 6 Ekim 2015
- 6
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi melikeyesil
Kesinlikle İdris hoca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza6yıldır çocuğumuz olmuyordu gittiğimiz bütün doktorlar hep hayal kırıklığı başka bişey Değildi. Birgül oturduk eşimle sadece ALLAH HAYIRLISINI ISTEDIK DUA ETTIK HIÇ ISTEMEDIĞIMIZ KADAR ISTEDIK ÇOCUĞU RABBIMIZDEN SONRA ÜMİDİMİZ BITTI HAYAL OLMAYA BASLADİKİ BI FORMDA İDRIS KOÇAK DİYE BI HOCA BULDUK BISMILLAH DEDIK BAŞLADIK HOCAMIZ HIÇ ÜMIDIMIZI KAYBETTIRMEDI HEP MORALIMİZİ EN ÜST SEVİYEDE TUTDU BAŞLADIK DEVAM ETTIK HOCAMIZDAN ALLAJ RAZI OLSUN BÜGÜN ÇOCUĞUMUZ 6günlük be SUAN kucağımızda ALLAH TAZI OLSUN İDRIS KOÇAK HOCAMIZDAN. OMÜ HASTANESINDEN IYIKI VARSINIZ HAYATIMA ANLAM DEĞER KATTINIZ ELLERINI AYAKLARINI ÖPSEM AZDIR HOCAMIZIN SAĞOL HOCAM....
Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evladınıza
bende 7 yıldır ugraşıyorum samsunda yaşıyorum ama idris hoca ankarada tedavi yapıyormuş diye okudum burda
eşimde morfoloji sorunu oldugu için tüp bebek denememiz de sonuç vermedi
tedaviyi ankaradamı oldunuz peki sizde ? idris hoca ne gibi yöntem uyguladı?
daha önce tüp bebek vs denemişmiydiniz ?
fazla soru sordum sanırım kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Kubat bey bende kartogener hastasıyım çocuğum olmuyor durumum karışık Rabbim yavrularınizi size bağışlasın eşinize ulaşma fırsatım olabiliri mi artık çok bunalmış bir haldeyim lütfen dönüş yapınçok teşekkür ederim samsun 19 mayıs tıp fakültesi tüp bebek merkezine ve özellikle bize böyle bir imkanı sağladığı için sağlık bakanlığına 7 senelik evliyim ve çocuğumuz olmuyordu ve olmayacağını düşünüyordum çünkü eşim çok nadir görülen bir rahatsızlığı vardı. Eşim kartagener sendromu hastası normal yolla hamile kalması milyonda bir olasılıktaydı. Tedavi olmak istedik bende maddi durumum çok iyi olmadığı için çok paralar harcamaktan korkuyordum. tüp bebek tedavilerinde 30 bin 40 bin harcayan arkadaşlarım vardı. Tedavi için ilk olarak tıp fakültesine gittim olmazsa ankaraya - istanbula dahi gitmeyi göz önüne almıştım. Ancak tıp fakültesinde idris koçak hocamla tedavi sürecine başladık çok iyi bir ekip torpil yok herkeze eşit oranda davranılıyor. Bir aylık tedavi sonucu eşimin tüp bebek tedavisi bitti ve tıransfer işlemi oldu şimdi allahın izniyle eşim 9 haftalık hamile ikiz bebek bekliyoruz. Ve ayrıca diğer samsundaki tüp bebek merkezlerini de gezdim hepsi çok para isteyip ve gereksiz tedaviler sundular.
Merhaba bende kartogener sendromuyum henüz hiç baslayamasim istanbul capada başlamıştım ama bana pcd emriyo Tarama testi yapilmasi gerektini solediler hastanede o testi yapabilecek şeyler olmadığı için özellere git rapor veririz dediler indirim için bahçesi umuta gittim doktor benden genetik tarama testi istedi kartogenerin çok çeşitleri varmış bana hastaligi yapan mutasyonu geni bulalimki onu emriyolarsan var sa tarayıp saglikli emriyolari trasfwr edelim dedi ülkemizde bu genetik taramayi yapacak biyer yok çünkü hastaligimiz çok nadir yurt dışına kan yolladım altı bin lirada para verdim martta sonuç gelecek ben samsunluyum samsunda 19mayusta yaptırmk geçti aklımdan emriyodur taramadir trasferdir derken bahçeci çok pahalıya patlıcak belliki siz naptinuz nerde yaptırdınız sonuç nedirmerhaba bende kartagener sendromu var ben bir defa tüp bebekle hamile kaldım fakat düşük oldu ikinci denemem de yumurtalarım olgun çıkmadı şimdi üçüncüyü deneyeceğim ama bizim hastalığımızda fazla bir kişi yok o yüzden merak ediyorum size farklı bir tedavi uygulandı mı
Siz iki defa Kendiliginden normal yollamı hamile kalmışsınız ben çok zor ihtimal düşünüyordum ama olan var demekik ben de hiç gebelik yaşanmadı hiç hamile kalmadım üç yıl bitecek evliliğimde ve hiç korunmadim ben kartogeberin tüm hallerini yaşıyorum kronik bronşit sinüzit kalp sağda brobsektaziden 2007 de ameliyat oldum ama devam yine tiknmalar bitmeyen sonu gelmeyen balgamli öksürükler yeni bu zaten bizde ömür boyu da çocuklarımız sağlıklı olsun tek istedim genetik tnida onun için oldu tarama ypilck ben hiç hileli yaşamadım icin bilmiyordu bndefe hamilelik sıkıntıları olurum sizinle biz görüşelim yacanım ben iki defa hamile kaldım birinde yedi haftalık kalbi durdu ikinci de dış gebelik kendiliğinden geçirdim canım kendiliğinden hamile kalıp doğum yapan bile var bilmiyorum genetik sıkıntı çıkarsa donasyon bile düşünüyorum çünkü yumurta da sorun çıkmasından daha çok vücut hamileliği kaldırabilecek mi en büyük sıkıntı bu hatta bir makalede taşıyıcı annelik gibi bir şey okudum bende çok para harcadım ama bahçeci güvenç beye gittim dedim kartagener sendromu fakat doktorum genetik birşey olacağını düşünmüyorum dedi iki tane dondurulmuşum var bakalım çözülünce nasıl olacak ama bizim sorunumuz genetik çıkmaz bizim sorunumuz rahimdeki tüplerde olan tüycüklerin çalışmaması benim dış gebelik sebebim buydu inşaallah genetikte birşey çıkmaz peki hastalığın nasıl seyri sende bronşektazi çok zor bir hastalık benim ömrümü yedi resmen özelde de konuşmak çok isterim benim iki adet kaliteli embriyom var ve ben sana şunu da diyeyim benim dış gebelikten sonra tüplerimde sıvı oluşmuş ameliyat oldum ve iki adet konyada dondurulmuşum çözülmedi bahçeci de iki dondurulmuşum var çok korkuyorum Allahım bizim de kucağımızı boş bırakmasın
canım dış gebelik kendiliğinden oldu diğeri ilk tüp bebek denememdi fakat kalbi durdu kuzumun Allahım çok büyük acı Allahım kimseye yaşatmasın bahçeci güzel bir klinik bende çocukluğumdan beri yaşıyorum sol tarafta daha ağır bizim imtihanımız da bu artık biz görüşelim hem aynı klinikte tedavi görüyoruz ben beş kardeşim sadece bende var inanki diğerlerinde hiçbirşey yok Allahım inşaallah hayırlı bir gebelik ve bebek nasip eder benim yumurta sayım az genetiği düşünebilirdim ama genetik olursa da bilmiyorum ama çok zor sağlıklı embriyo bulabilmek şunu da düşün genetik çok farklı ve ucu bucağı olmayan bir bilim dalı benim amcamın hanımı ile annemde babamda amca çocukları amca zamanında kanser olmuş ve kanserin yaygın olmadığı bir dönemde ve yengem kanserden öldü ve diğer kardeşleri de kanserden vefat eden ve kanser olanlarda var yani demem o ki canım genetikte bir dünya hastalığı bir şekilde alıyoruz Allahım çocuklarımıza sağlık versin doğmadan sağlıklı sıhhatli aklı yerinde evlatlarımız olsun inşaallah sizinle irtibat kurmayı bende çok isterimSiz iki defa Kendiliginden normal yollamı hamile kalmışsınız ben çok zor ihtimal düşünüyordum ama olan var demekik ben de hiç gebelik yaşanmadı hiç hamile kalmadım üç yıl bitecek evliliğimde ve hiç korunmadim ben kartogeberin tüm hallerini yaşıyorum kronik bronşit sinüzit kalp sağda brobsektaziden 2007 de ameliyat oldum ama devam yine tiknmalar bitmeyen sonu gelmeyen balgamli öksürükler yeni bu zaten bizde ömür boyu da çocuklarımız sağlıklı olsun tek istedim genetik tnida onun için oldu tarama ypilck ben hiç hileli yaşamadım icin bilmiyordu bndefe hamilelik sıkıntıları olurum sizinle biz görüşelim ya
Merabalar bende samsun üniversiteye gitmeyi düşünüyorum direk tüp bebek istiyrum peki orda rapor faln isleri waarmi kaç gün sürüyor we sartlari warmi raporun yada raporsuz nasıl oluyor hiç bi bilgi bulamıyorum .. Bana yardımcı olurmusunuz. Bide fiyatı ne oluyor raporsuz da direk tüp ne kadar raporlu ne kadar rapor şartları warmimerhabalar
hamileliğimin 5.ayındayım. dr um idris koçak omü de. bilgi vermek adına yazıyorum. sebepsiz interfilite teşhisi konmuştu. tüp bebğe karar verip idris bey ile görüştük. gayet olumlu yaklaştı vakit kaybetmeden tanı kontrol ve tedaviye başladı. ilk denemede de başarılı olduk allahın izniyle. idris beyin ilgi alaka yönlendirme ve tecrübelerinden eşim de ben de çok memnunuz. objektif bir yaklaşımı var, hastaları ile iletişimi ilgi ve alakası çok iyi, bu güne kadar sakin ve pozitif düşüncelerle gelebilmemiz sayesindedir sağolsun. tecrübeli olduğunu her yorumunda hissettiriyor. durumlara pozitif ve çözüm odaklı yaklaşıyor. hastalarıyla dikkatli ve özenli bir şekilde ilgileniyor. herşeyin yolunda gitmesi ümidiyle bebeğimizi bekliyoruz..