• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun da askeri olan bir bakar mı

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Kızlar erkek arkadaşım samsun da acemiliğini yapıyor. İki gün oldu aramadi. Ulaşabileceğim bir numara bilen var mi? Ya da nasıl ulasirum bir yol lütfen ; (

İrtibat numarası hakkında bir fikrim yok ama sakin olun.Askerlik bu aramalar yasaklanmıştır,ceza vardır.İçiniz rahat olsun Samsunda çatışma olayları olmadığından korkulacak birşey yoktur.Hem kötü haber tez ulaşır demiş büyüklerimiz.Siz kalbinizi ferah tutun bir iki güne arar sizi inşAllah.

Kızlar erkek arkadaşım samsun da acemiliğini yapıyor. İki gün oldu aramadi. Ulaşabileceğim bir numara bilen var mi? Ya da nasıl ulasirum bir yol lütfen ; (

Acemi birliğini samsunda yapmış olan bi askerin yareni var link atayım özel mesajdan ulaş..
Belki santralin numarasını kenara köşeye kaydetmiştir, şansına..

Seni bu zamana kadar aramış olduğu numaralardan geri dönüş yapsan ? Belki geri dönüşümlüdür..

Aradığı 6 numara var hepsi meşgul bir tane internetten buldum calip calip meşgule düşüyor; ( 2 gün oldu abartı belki benimki ama içim rahat etmiyor bir türlü

hangi birlik olduğunu biliosan internetten numarayı bulup orayı arasan ?
Zor bi durum evet ama acemilikte çoğu kişinin başına geliyo ilk zamanlar yoğunluktan sonra yemin törenine hazırlanıolar yorgunluktan bi hal oluolar ...Bu arada samsun diosun ama orda bi çok birlikte olabilir bu şekilde kimse yardım edemez sana ,hangi birlik bölük bunları bilmen lazım .
Ya da ailesiyle irtibatın varsa onlara sormayı dene ,

Son düzenleme:
Hem ayrıca acemi birlik biraz yoğun geçer,eğitimler mıntıka temizliği bulaşıktı oydu buydu derken yoruluyor askerler..
Sen elindeki numaraları aramaya devam et belki biri açar..

hangi birlik olduğunu biliosan internetten numarayı bulup orayı arasan ?
Zor bi durum evet ama acemilikte çoğu kişinin başına geliyo ilk zamanlar yoğunluktan sonra yemin törenine hazırlanıolar yorgunluktan bi hal oluolar ...Bu arada samsun diosun ama orda bi çok birlikte olabilir bu şekilde kimse yardım edemez sana ,hangi birlik bölük bunları bilmen lazım .
Ya da ailesiyle irtibatın varsa onlara sormayı dene ,

Hiç aklıma gelmedi ki sormak. Beni aramadiysa onları hiç aramamistir. Onlarda da yoktur no. Boşuna telaşa veririm onları bir de. Bir gün daha bekleyeceğim.

Acemi birliğini samsunda yapmış olan bi askerin yareni var link atayım özel mesajdan ulaş..
Belki santralin numarasını kenara köşeye kaydetmiştir, şansına..

Seni bu zamana kadar aramış olduğu numaralardan geri dönüş yapsan ? Belki geri dönüşümlüdür..

Bir sorayım çok cok teşekkür ederim...

Hiç aklıma gelmedi ki sormak. Beni aramadiysa onları hiç aramamistir. Onlarda da yoktur no. Boşuna telaşa veririm onları bir de. Bir gün daha bekleyeceğim.

telaşa vermek değil ki mevzu...Eğer telefonda falan konşuosan arada sırada nasılsınız falan x le konştnz mu dersn onlarda evet ya da hayır der bunda bi sorun yok bana kalırsa bende haber alamadm heralde sıra falan oluo dersin... Hiç sormak aklına gelmemş olabilir ama ailesi elbette ki biliodur gittiği askeri birliği ...

telaşa vermek değil ki mevzu...Eğer telefonda falan konşuosan arada sırada nasılsınız falan x le konştnz mu dersn onlarda evet ya da hayır der bunda bi sorun yok bana kalırsa bende haber alamadm heralde sıra falan oluo dersin... Hiç sormak aklına gelmemş olabilir ama ailesi elbette ki biliodur gittiği askeri birliği ...
Numaraları yok malesef. O varken konusmustum bir kaç sefer. Ulasabilirim ailesinin akrabalarindan dallanir budaklanir. Belki de beni aramak istemediği için aramiyordur. Ne düşünecegimi bilemedim üzüntüden.

Cnm üzülme bende esim iskenderun da acemiliğini yapıyor saat 21le 22 arası ancak konuşabiliyoruz ben arıyorum ama surekli meşgul telelefon bazen 45 dk surekli arıyorum zor düşüyor

Cnm üzülme bende esim iskenderun da acemiliğini yapıyor saat 21le 22 arası ancak konuşabiliyoruz ben arıyorum ama surekli meşgul telelefon bazen 45 dk surekli arıyorum zor düşüyor

Ailesinden birinin numarasını bulmaya çalışıyorum. Yakın arabasına söyledim. Iki gun daha bekler ararim onlari. İnşallah gerek kalmaz yarın kendi arar.

cnm sikma canini askerlik bu hele acemi daha sikintili arayamiordur aramak istese bile sira oluyordur. sikma canini neden aramak istemesin aramak istiyordur merak etttigini biliodur ama acemilikte sartlar zzor olur.

Kızlar çok teşekkürler hepinize. Şükür bu gün iki kere aradı . Çok az zamanda çok sıra oluyormus. İmkanım olmuyor her gün arayamazsam merak etme muhakkak müsait olunca ararım dedi. Onu beklemem saniyordu herhalde hala onu kaybetme korkum uzerine bu telasim hoşuna gitti bir de :-) yaş kaç oldu ben ilk defa aşık oldum ozleyince deliriyorum demek ki :-) aramasa da bekleyeceğim artık. Zor durumlar için birliğini de ailesinin de nunarasini öğrendim. Çok sagolun kızlar sayenizde iyi oldum dün

Kızlar çok teşekkürler hepinize. Şükür bu gün iki kere aradı . Çok az zamanda çok sıra oluyormus. İmkanım olmuyor her gün arayamazsam merak etme muhakkak müsait olunca ararım dedi. Onu beklemem saniyordu herhalde hala onu kaybetme korkum uzerine bu telasim hoşuna gitti bir de :-) yaş kaç oldu ben ilk defa aşık oldum ozleyince deliriyorum demek ki :-) aramasa da bekleyeceğim artık. Zor durumlar için birliğini de ailesinin de nunarasini öğrendim. Çok sagolun kızlar sayenizde iyi oldum dün

Okuyunca ben telaş yaptım yerine :)
Çok şükür :)

iyi akşamlar,benim sevgilimde samsunda yaptı acemiliğide ustayıd a benimki kısa dönemdi ama uzun dönem olan arkadaşları hala orda senin için ona bir soracaktımda aramışş sonunda sevindimmmm:34::34:

Back
X