Samsun da kadın doğum doktor tavsiyesi

Bende ona gittim şimdilik memnunum bakalım önümüzdeki hafta kontrol var yine ona gidicem
bende memnunum ama gittiğimde cok yogun oldugundan cok bekliyorum.. bir de nagihan hanım aşırı rahat bir doktor benim kanamam vardı telefonla aradım progestan vermişti günde bir tane 200mg aradıgımda böyle zamanlarda takdiri ilahi günde üçe kadar ilacı cıkarabiliyoruz ama düşerse de düşer gibi bişey demişti.. moralim cok bozulmustu acıkcası.. haftaya yine randevum var acaba zehra yılmaza mı gitsem die düşünüyorum

Yaa geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. zehra doktorla ilgili bişey duymadım.. nagehan doktora da bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittim o çok memnun kalmıştı

Yaa geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. zehra doktorla ilgili bişey duymadım.. nagehan doktora da bi arkadaşımın tavsiyesiyle gittim o çok memnun kalmıştı
Zehra hanıma Anadolu hastanesinde çalışırken gitmiştim...bana sende miyom var ameliyat olman lazım demişti ...zaten çocuğum olmuyor diye gitmiştim piskolojimi bozdu ..ne miyom ne kist tertemizmişim...tekrar konuşmaya gittiğimde yoğunum diye konuşmadı bile..

Ama bana iyi gelmeyen doktor görümcelerime iyi geldi..birazda şans işi sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…