Doğuma Hazırlık Samsun kadın doğum doktoru

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceku

Yeni açmış bir çiçek
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2007
2.319
397
698
38
Evet hamişler samsunda doktora gidenler kimi tercih ediyor, ben liv hastanesinde Seher hanıma gittim iyi ilgili birisi. Bu bayanla ilgili olumsuz yorum var mı merak ediyorum.

Evet hamişler samsunda doktora gidenler kimi tercih ediyor, ben liv hastanesinde Seher hanıma gittim iyi ilgili birisi. Bu bayanla ilgili olumsuz yorum var mı merak ediyorum.
Ben livde tolga beye gitmiştim normal doğum yaptım ama 2.ye hamile kalırsam kesinlikle seher hanımı tercih ederim 10 numara bir doktor tüm tanıdıklarım ona gitti normal doğumda ekol kadın kesinlikle

Ben livde tolga beye gitmiştim normal doğum yaptım ama 2.ye hamile kalırsam kesinlikle seher hanımı tercih ederim 10 numara bir doktor tüm tanıdıklarım ona gitti normal doğumda ekol kadın kesinlikle
Bu kadar beğenişmesine sevindim şu an Benim ilki sezeryan olduğu için mecburi sezeryan olacak. Peki hastaneden hizmetten memnun kaldınız mı

Bu kadar beğenişmesine sevindim şu an Benim ilki sezeryan olduğu için mecburi sezeryan olacak. Peki hastaneden hizmetten memnun kaldınız mı
Ben çok memnunum livden :)

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için
Rica ederim hamilelik ve çocukla ilgili merak ettiğiniz sorular olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım :) inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Rica ederim hamilelik ve çocukla ilgili merak ettiğiniz sorular olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım :) inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Amin inşallah

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama araştıranlar için yazayım Medicalpark Zehra Yılmaz kesinlikle... çook güzel bir normal doğum yaptırdı bana. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

Seher hanimin instagramdan takip ettigim kadariyla biliyorum cok pozitif ve bilgili oldugu belli baska bilgim yok malesef ama samsunda atasamda aysin hanim var oda fena degil genel muayne icin gitmistim

Seher hanıma mı gidiyorsunuz bana da bir arkadaşım tavsiye etti genel olarak iyi şeyler duydum şu andaki doktorumdan tam emin değilim tavsiye eder misiniz seher hanımı

bende doğum için memleketimi yani samsunu düşünüyorum doktor olarak sadece liv de seher hanımı biliyorum ara tatilde kontrole gitmiştim sıcak, ilgili ve bilgiliydi. Onun dışında samsundaki diğer özel hastanelerin doğum için genel durumu ve ücretleri hakkında bilgi sahibi değilim, il dışındayım telefonda bilgi vermiyorlar. Bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.

Medicalpark muayene ücretleri 180 sanırım. Doğum da 4.400 olmuş. Normal ve zorunlu sezeryan

Liv hastanesinde sezeryan ve normal doğum 4300 veya 4400dü sanırım tam hatırlayamadım, 1 gece oda ücreti dahil. Normal doğumda epidural farkı 1200 liraymış. Muayeneler Seher hanım 180 lira. Ben 27 ocakta doğum yaptım takipli hasta olduğum için 3900 diğer senenin fiyatını uyguladılar sezeryan olduğu için 1 gece fazla kaldım ve 400 lira da oda ücreti, yani toplamda 4300 ödedik. Doğumda da sonrasında da bir sıkıntı yaşamadım memnun kaldım

Seher hanıma mı gidiyorsunuz bana da bir arkadaşım tavsiye etti genel olarak iyi şeyler duydum şu andaki doktorumdan tam emin değilim tavsiye eder misiniz seher hanımı
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın, ben doğumumu yaptım Seher hanımda memnun kaldım gerçekten ilgili birisi, mesajla telefonla ne zaman ulaşmaya çalışsam hep yardımcı oldu.

Sgklı İcin de mi 4300 falan acaba medicana ya göre baya pahalıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…