Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük anadoludansa anakilinik daha güvenilir geliyor bana..tamamen kadın doğum üzerine sonuçta..birde giden arkadaşlar son zamanlarda çok şikayetçi..devlet hastanesine döndü,hep ana baba günü,randevular aksıyor,ilgilenmiyorlar gibi şeyler duydum..anaklinik haftaiçi gayet sakin,curcuna yok..insan işini kolayca hallediyor..
doktorların doğum hastanesinde çalışmaları da avantaj (benim açımdan) ileride heyet raporu falan gerekirse yardımcı olabilirler..ben memnunum anaklinikten,anadolu hastanesini hiç düşünmedim..bir tek dokktor konusunda pek içimize sinmedi sanki..eşim değiştirelim doktoru diyor ama bilemiyorum..sen nur hanıma mı gidiyorsun,tavsiye etmişsin..
merhaba canım ben ana klinikte doğum yaptım çok memnun kaldım...epidural normal doğum yaptım hiç acı çekmedim...personeli çok iyi doktorum da Nur Öztürk....normal doğumdan korkuyordum ama doktorum illa normal dedi...korkularımdan kurtardı beni...güle oynaya doğuma girdim güle oynaya kızımla çıktım yarım saatte yaptım doğumumu..sana da tavsiye dederim canımmm..
epidural normal doğum yapılıyor mu canım atasamda?merhaba hanımlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
bende 6 haftalık hamileyim atasamda aysın akçaya gidiyorum ve çooook memnunum
ilgisi sonsuz ve hiçte kibirli biri değil doktor havası yok gayet güzel sakin sakin muhhabeti ilgisi herşeyi dört dörtlük yerinde
sadece hastane olarak atasam baya bi pahallı ücret konusunda tek sıkıntıyı orada yaşıyorum kontrol ücretini 10 gün içinde gidince almıyorlar yoksa her gitmeye kadın doğuma 40 lira bayılıyorsunuz malesef![]()
epidural normal doğum yapılıyor mu canım atasamda?
bir de doğum fiyatları nasıl?
bu arad 40 lira yine iyi..biz burda her ay 120 lira bayıldık, doktor bırakıp gidiyor doğum yaptırmadan..