Samsun kadn doum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hoya

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2007
4.359
28
683
Isparta
kızlar samsun kadın doğumda doğum yapan var mı
doktorları ebeleri odaları nasıl
ilgileniyorlar mı

canım ben doğum yapmadım tabikide ama nedense benim etrafımdaki tanıdığım herkes BÜYÜK ANADOLU HASTANESıNDE doğum yapıyor,herkes oradan çok memnun sanırım sigortalıyada bakıyor

merhaba canım ben ana klinikte doğum yaptım çok memnun kaldım...epidural normal doğum yaptım hiç acı çekmedim...personeli çok iyi doktorum da Nur Öztürk....normal doğumdan korkuyordum ama doktorum illa normal dedi...korkularımdan kurtardı beni...güle oynaya doğuma girdim güle oynaya kızımla çıktım yarım saatte yaptım doğumumu..sana da tavsiye dederim canımmm..

Büyük Anadoluda Zehra hanım az kalsın arkadaşımı öldürüyordu. Suni sancı verip suyunu patlatıp hastane dışına çıktı. Ebeler müdahale etmeye korktukları için kızcağız doktor gelinceye kadar bekledi. Normal doğum olmasına rağmen 40'ı çıkmak üzere hala poposunun üzerine oturamıyor.

özel hastaneye gidiyorsanız benden size tavsiye
tahlillerinizi doğum hastanesinde yaptırın
bayan doktor olarak da havva filiz kaya çok anlayışlı
her şeyi açıklıyor
tahlillere de para vermiyorsunuz

büyük anadoludansa anakilinik daha güvenilir geliyor bana..tamamen kadın doğum üzerine sonuçta..birde giden arkadaşlar son zamanlarda çok şikayetçi..devlet hastanesine döndü,hep ana baba günü,randevular aksıyor,ilgilenmiyorlar gibi şeyler duydum..anaklinik haftaiçi gayet sakin,curcuna yok..insan işini kolayca hallediyor..

büyük anadoludansa anakilinik daha güvenilir geliyor bana..tamamen kadın doğum üzerine sonuçta..birde giden arkadaşlar son zamanlarda çok şikayetçi..devlet hastanesine döndü,hep ana baba günü,randevular aksıyor,ilgilenmiyorlar gibi şeyler duydum..anaklinik haftaiçi gayet sakin,curcuna yok..insan işini kolayca hallediyor..

malesef öyle oldu canım
sezeryanda aynur hanım iyi orada
ben normal istediğim için kaçtım oradan
sezeryan olacak olsaydım oraya giderdim
zaten ana klinikteki doğum doktorlarının çoğu doğum hastanesinden ya emekli ya da hala orada çalışıyorlar

doktorların doğum hastanesinde çalışmaları da avantaj (benim açımdan) ileride heyet raporu falan gerekirse yardımcı olabilirler..ben memnunum anaklinikten,anadolu hastanesini hiç düşünmedim..bir tek dokktor konusunda pek içimize sinmedi sanki..eşim değiştirelim doktoru diyor ama bilemiyorum..sen nur hanıma mı gidiyorsun,tavsiye etmişsin..

doktorların doğum hastanesinde çalışmaları da avantaj (benim açımdan) ileride heyet raporu falan gerekirse yardımcı olabilirler..ben memnunum anaklinikten,anadolu hastanesini hiç düşünmedim..bir tek dokktor konusunda pek içimize sinmedi sanki..eşim değiştirelim doktoru diyor ama bilemiyorum..sen nur hanıma mı gidiyorsun,tavsiye etmişsin..

nur hanımdan çok memnun kalırsın hem her şeyi sen sormadan detaylı anlatıyor
hem seni hasta yerine koymuyor
kilo kontrolünde de çok hassas
insanı çatı muayenesinde çok rahatlatıyor
sabırlı ve en önemlisi normal doğum yanlısı
benimle hep yavrum diye konuşur sağolsun
bir kere git derim en iyisi insanın gözüyle görmesi..

herkese merhaba arkadaşlar 25 haftalık hamileyim kafam allak bullak oldu geçen aya kadar samsun tıp merkezine gidiodum kontrole ama tavsiye üzerine kadın doğuma muhabbet şahinkayanın muayenehanesine gittim geçen ay çok güzel kontrol etti herşeyi söyledi bu seferde doğuma gittim kontrole muayenehanedeki muahbbet hanımdan eser yok ağzını açıp tek cümle dahi kurmadı muayenehanesine gidip para bayılmadım ya ondan tabiki neyse sizin önerebilceğiniz gözü tok bi doktor varmı benmle tam olarak ilgilenebilecek güvenebilceğim biri ve doğum ücretleri ne kadar bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum Allah kimseyi hastanelere ve doktorların eline düşürmesin herkese hayırlı doğumlar diliyorum

o doktorun öyle olduğunu ben de duymuştum..ne kötü bir durum..ila ki para yediricez..doğumu nerde düşünüyorsun,özelde mi,doğum evinde mi? ona göre doktor ismi önerebiliriz..

canım doğum hastanesinde acilde melek hanım tanıdığım
ben ona sormuştum özeline gitmeden de çok iyi ilgilenen doktor var mı diye bana havva filiz kayayıtavsiye etti
2defa tahlil için gittim ve çok memnun kaldım zaten çok sevilen bir doktor
her şeyi ayrıntılı anlatıyor ve sorularına güzel cevap veriyor
bi git istersen

Benim doktorum Ersan Şener.
Ben çok çok memnundum kendisinden hala da jinekoloğumdur.Çok ilgilendi benimle sağolsun 2 hamileliğimdede.
Şimddetle kendini öneririm.

merhaba canım ben ana klinikte doğum yaptım çok memnun kaldım...epidural normal doğum yaptım hiç acı çekmedim...personeli çok iyi doktorum da Nur Öztürk....normal doğumdan korkuyordum ama doktorum illa normal dedi...korkularımdan kurtardı beni...güle oynaya doğuma girdim güle oynaya kızımla çıktım yarım saatte yaptım doğumumu..sana da tavsiye dederim canımmm..

bende doğum için samsuna geleceğim,ana kliniği iyi dediler ,senin memnun olmanda beni cesaretlendirdi,eşleri doğuma alıyorlarmı?neler yaşadın detaylı anlatırmısın?
teşekkür ederim

merhabalr
medical park tercih eden yok mu? ben oraya gidiyorum Ahmet Canbaz a memnunum. ama doğuma daha 4 ay var yaklaşık. medical park ta da epidural var. bu hasteneyle ilgili duyumlarınız var mı olumlu veya olumsuz? ana kliniği tercih etmememin sebebi yeni doğan ünitesi yok. ille de ihtiyaç duyulmuyor ama ihtiyaç anında başka hastanelere bağımlısınız.

canım ben de sana sorayım belki öğrenmişsindir fiyatları filan
epidural normal var mı
fiyatlar nasıl
bir de acaba 37. haftadan sonra hasta kabul ediyor mu doktorlar?

merhaba hanımlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
bende 6 haftalık hamileyim atasamda aysın akçaya gidiyorum ve çooook memnunum
ilgisi sonsuz ve hiçte kibirli biri değil doktor havası yok gayet güzel sakin sakin muhhabeti ilgisi herşeyi dört dörtlük yerinde
sadece hastane olarak atasam baya bi pahallı ücret konusunda tek sıkıntıyı orada yaşıyorum kontrol ücretini 10 gün içinde gidince almıyorlar yoksa her gitmeye kadın doğuma 40 lira bayılıyorsunuz malesef:30:

merhaba hanımlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
bende 6 haftalık hamileyim atasamda aysın akçaya gidiyorum ve çooook memnunum
ilgisi sonsuz ve hiçte kibirli biri değil doktor havası yok gayet güzel sakin sakin muhhabeti ilgisi herşeyi dört dörtlük yerinde
sadece hastane olarak atasam baya bi pahallı ücret konusunda tek sıkıntıyı orada yaşıyorum kontrol ücretini 10 gün içinde gidince almıyorlar yoksa her gitmeye kadın doğuma 40 lira bayılıyorsunuz malesef:30:
epidural normal doğum yapılıyor mu canım atasamda?
bir de doğum fiyatları nasıl?

bu arad 40 lira yine iyi..biz burda her ay 120 lira bayıldık, doktor bırakıp gidiyor doğum yaptırmadan..

epidural normal doğum yapılıyor mu canım atasamda?
bir de doğum fiyatları nasıl?

bu arad 40 lira yine iyi..biz burda her ay 120 lira bayıldık, doktor bırakıp gidiyor doğum yaptırmadan..

vallaha doğum konusunda hiç sormadım canım nede olsa benim daha uzun aylar var önümde ayrıca ben doğumumu yurt dışında düşünüyorum
bence sen numarasını bul atasamın ara telefon ile sor fiyatları çünkü doğumuna az kalmış anladığım kadarıyla benim bidaha gitmem 2-3 haftayı bulacak

ama aysın akçay çok güzel ilgileniyor ben sezeryanla 1000 lirayı bulduğunu biliyorum atasamda fiyat konusunda en uygun ana klinik veya anadolu olması lazım oralarda güzel yerler

Back
X