Samsun kadn doum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hoya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende doğum için samsuna geleceğim,ana kliniği iyi dediler ,senin memnun olmanda beni cesaretlendirdi,eşleri doğuma alıyorlarmı?neler yaşadın detaylı anlatırmısın?
teşekkür ederim

merhaba pelaan bende 7 haftalık hamileyim ana kliniğe gidiyorum kontrole.doğumu sen ana kliniktemi yaptın doktorun kimdi

merhabalar.
hacettepe tıp fakültesi mezunu olan samsunda adı pek duyulmamış yada ben hiç duymamışta olabilirim :)) samsun kadın doğum hastanesi sonra atasam hastanesinde çalışmış şimdide özel muayenehanesini açmış.
Dr. Canel Aykın 'a giden yada duyan arkadaşlar varsa yorumlarınızı yazarsanız memnnun olurum.

merhabalar.
hacettepe tıp fakültesi mezunu olan samsunda adı pek duyulmamış yada ben hiç duymamışta olabilirim :)) samsun kadın doğum hastanesi sonra atasam hastanesinde çalışmış şimdide özel muayenehanesini açmış.
Dr. Canel Aykın 'a giden yada duyan arkadaşlar varsa yorumlarınızı yazarsanız memnnun olurum.

Kızlar şuan 5 haftalık hamileyim ilk etapta samsun büyük anadolu hastanesinde Lale Cetin Yılmaz a gittim ama devam konusunda tereddütlerim var Samsunda onerebileceginiz iyi bir kadin dogumcu var mı?

Kızlar 5 haftalık hamileyim samsunda tavsiye edebileceginiz kadın doğum dr var mı devamlı bir doktorum olsun istiyorum yardımlarınıza...

Kızlar 5 haftalık hamileyim samsunda tavsiye edebileceginiz kadın doğum dr var mı devamlı bir doktorum olsun istiyorum yardımlarınıza...
merhaba önce bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah.Ben liman hastanesi Nur Öztürke gidiyorum 2. bebeğime hamileyim çok memnunum kızımda da dr um oydu.Bazıları memnun değil kilo almaya kızıyor çünkü.Teşhisleri ve tedavisi hep doğru çıkıyor işini iyi yapıyor yani.

Back
X