• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun Medical Parkta TÜP BEBEK YAPTIRANLAR

Evet samsunda oturuyorum.
Amh çok düşük yapışıklıktan şüpheleniyolar rahim filmi istediler.
Tüp bebek dışında olmaz vaktin yok dediler dünya başıma yıkıldı çok üzgünüm çok.
Senin neden olmuyo sorun nedir.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün kader kısmet.....
Canım ben 13 yıllık evliyim on yaşında bir oğlum var oğlumun üç yaşından beri istememize rağmen olmadı.Bir sebep de yok.Rahim filmi çektirdim,adetlerim düzenli başarısız bir aşılamam var e yaşım da ilerleyince -37- artık beklemeyelim dedik. Başladık bakalım yarın yine kontrole gideceğim belki hafta sonuna toplama işlemi yapılır.Rabbim isteyen bekleyen uğraşan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Sen de umutsuz olma artık tıp o kadar ilerledi ki..İnşallah sana da nasip olur

Ben de medikal parkta mehmet bilge cetinkaya ya gidiyorum. Hastaneden memnunum.doktoruma guveniyorum. Kafama takilan sadece.kan tahlili yapmiyor yani hormonlarima gecen sene ilk basladigimda bakilmisti.ilk tedavimde hamile kaldim 4.5 aylikken kaybettim. Simdi hale ugrasiyorum. Rahim inceligi problemim var bu yuzden bir kac kez tedavim iptal oldu. Histeroskobi yaptilar bisey cikmadi. Simdi tekrar adetimle basladim tedaviye dondurulmuslarim var kalinlasma olursa transver edilecek.
Mehmet Bilge Çetinkaya için de çok iyi şeyler duydum.senin kaç yumurtan olmuştu kaçı döllenmişti?

ben alsinda tupbebk psikoljina hazir degilim.
Zaten sinirleeim yıprandı kaldiramam giib geliyor ama yasim 33 evleneli yazakadar 1yilolck ama bosbos bkelyesimdeyok kendiliginden olmuyor gibi.ben medicalpark ile medicana arasında kaldim.karar veremedim .devleti zaten dusunmuyorum.surec nasil gececek nasıl dayanicam bilemiyorim
Aslında süreç çok da aman aman da zor değil bir de başlamakla devamı geliyor ben iğne kullanmaya başlayalı 14 gün olmuş mesela zaman akıp gidiyor eğer senin de düşüncen varsa bence bismillah de başla giden ömrümüzden gidiyor.. Medicalpark i ben de tavsiye ederim

Aslında süreç çok da aman aman da zor değil bir de başlamakla devamı geliyor ben iğne kullanmaya başlayalı 14 gün olmuş mesela zaman akıp gidiyor eğer senin de düşüncen varsa bence bismillah de başla giden ömrümüzden gidiyor.. Medicalpark i ben de tavsiye ederim
medicalparlta cetinkayami tayfun bey mi onuda kararsizim

Bize Tayfun beyi iki doktor tavsiye etti.Alaninda çok iyi olduğunu söylediler zaten yaşadığım yerde de birçok kişiden duymuştum .Memnunum ben araştır bak bir karara varırsın

Bize Tayfun beyi iki doktor tavsiye etti.Alaninda çok iyi olduğunu söylediler zaten yaşadığım yerde de birçok kişiden duymuştum .Memnunum ben araştır bak bir karara varırsın
Yaklaşımı ilgi alakası nasıl?
Bu süreçte ben çok hassaslaştım doktorun yaklaşımı okadar önemliki

keske cnm ama yoruldum esimnde surkeli soruyor negatif cevaplardan yoruldum
Ne kadardır bekliyordunuz?Benim nerden baksan altı yedi yıl oldu. Her ay kaç tane test yaptım negatif bazen kendimce pozitife yordum ama şunu unutmamak lazım her şeyin bir vakti var ve hayırlı bir zamanı..

Şuan hamilemisin?
Öyleyse ne mutlu sana okadar mutlu oluyorumki pozitif yorumları gördükçe.
Süreci hiç bilmiyorum.
Kafa olarak netim medicalle görüşmek istiyorum ama doktıra karar veremedim. Tayfun beymi mehmet beymi.
Kaçıncı denemende tuttu
Canim 4.5 aylikken enfeksiyon yuzunden kesem delindi bebegi kaybettim.simdi tekrar deniyorum. Ilk denemede tutmustu. Tayfun beyin daha cok hastasi var bence ona git.

Canım ben 13 yıllık evliyim on yaşında bir oğlum var oğlumun üç yaşından beri istememize rağmen olmadı.Bir sebep de yok.Rahim filmi çektirdim,adetlerim düzenli başarısız bir aşılamam var e yaşım da ilerleyince -37- artık beklemeyelim dedik. Başladık bakalım yarın yine kontrole gideceğim belki hafta sonuna toplama işlemi yapılır.Rabbim isteyen bekleyen uğraşan kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Sen de umutsuz olma artık tıp o kadar ilerledi ki..İnşallah sana da nasip olur
Senle durumumuz ayni 13 yillik evliyim 10 yasinda oglum var 4 yildir kardeş istiyoruz.

Benim şimdilik sebepsiz diye deniliyor ama inşallah başka şeyler çıkmaz da şu ilk denememiz güzel haberlerle sonuçlanır ve isteyen herkesi ki..

Back
X