ben de cazip beyin hastasıydım,yaşadıklarımı anlatayım siz karar verin. size muayene sırasında bilgi vermez, sorarsanız söyler, bir süre sonra ters cevap vermeye başlar.ben doğuma 3 hafta kala 20lik dişimi çektirmek zorunda kaldım,enfeksiyon kötü durumda idi.diş hekimim kadın doğum konsültasyonu istedi,cazip beye gittiğimde,ben bunu imzalamam diş hekimi seni başından savmış,bebeğin ölürse (bunu son haftalarında olan ve bebeğini 4 gözle bekleyen bana söylüyor) sorumluluk kabul etmem deyip imzalamadı. ben ağlayarak odasından çıktım . diş doktoruma durumu söykediğimde perişan halimi görüp , beni rahatlattı ve dişimi çekti. maşallah çok sağlıklı bir bebeğim var,şu an 16 aylık.
her muayeneye gidişimde kilo tansiyon ölçen hemşireler taafından psikolojik olarak yönlendirildim sezeryana, ilk hamileliğinmiş doğum zor olur,ne cesaret normal istiyorsun sezeryan ol kurtul diyerek!!!!
korkularıma yenik düşüp sezeryan istediğimi belittiğimde cazip bey beni cesaretlendirmek ve normal doğuma yönlendirmek yerine hemen ( çatı muayenesi bile yapmadan) sezeryan tarihi verdi . sezeryan sonrası sorularıma yarım ağız cevap verdi.
ben bunları yaşadım,şimdiki aklım olsa kesinlikle tolga beye giderdim.