Tüp Bebek Merkezleri Samsun omü prof.dr. Idris koçak ile tüp bebek

sevkad52

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
11
2
6
35
Ordu
Merhaba arkadaşlar

ben 35 yaşında 1,5 yıllık evli ordu.da ikamet etmekteyim. Eşim omurilik felçi t3 seviyesinde(tekerlekli sandalye kullanıcı) bu nedenle normal yollarden bebek sahibi olmamız zordu. Ordu.da bulunan özel kadın doğum hast. Görüşmemiz neticesinde tüp bebeği önerdiler ve en sağlıklı transfer istanbulda yapılıyr dediler. Benim ve eşimin işi ve maddi nedenler dolayısıyla uzun süreliğine il dışına çıkmamız mümkün olmadığından evlat isteğimizi ertelemek zorunda kaldık. Bu dönemde tesadüf üzerine yine bu sayfada gördüğüm bir paylaşım beni doktorumuz samsun omü prof.dr. Idris koçak.ığı araştırmaya vesile oldu. Araştırmalarım sonucu olumlu gördük ve tanışmaya karar verdik. Sağolsun ilk randevumumuzdaki sıcak ve samimi karşılaması bizi daha da yüreklendirdi. Tedavimize başladık. Ben çok meraklı biriyim aklıma takılan ne ise sorma ve cevap almagı geregı hıssederım. Bu anlamda tedavi boyunca idris hocam her telefonuma ve mesajıma sabırla ve aydınlıtı cevaplar verdi bu benim için çok önemliydi. Evlat sahibi olma isteği ve sonucun ne olacağını bilmeme kaygılar kişiyi acayip derece de geriyor. Neticede 25 kasım 2013 de 2 adet embrio transferi yapıldı ve çok şükür şuan 6 haftalık gebeyim. Inşallah evlat isteyen herseke rabbim bu mutluluğu yaşatsın ve sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin. Bu mutluluğu yaşatan rabbime ve vesile olan doktorumuz prof.dr. Idris koçak.a teşekkür ediyorum. Samsun ve çevresinde oturuyorsanız doktorumuzu öneririm.. çok uzaklara gitmenize gerek yok.. Sağlıcakla kalın

Canım senin adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

Canım senin adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

teşekkür ederim ama problem var gibi görünüyor. tam oldu derken suan boş gebelikmi değilmi buna sonuc bulamadın kese var bebek görünmedi.. en son bu ayın 20.si kontrol netice belli olacak:((((

teşekkür ederim ama problem var gibi görünüyor. tam oldu derken suan boş gebelikmi değilmi buna sonuc bulamadın kese var bebek görünmedi.. en son bu ayın 20.si kontrol netice belli olacak:((((

canım karamsarlığa kapılma umarım herşey yolundadır inşallah kontrolünde bebeklerin kendindilerini gösterir annelerine.Dualarım seninle.

slm arkadaşlar kadınlar kulubunun yeni üyesiyim sizinle tanışmak ve yaşadıklarımı anlatmak size yardımcı olmak için üyeliğimi gerçekleştirdim ben 2.5 yıllık evliyim Çorumluyum 2.5 yıl içinde gitmediğim dr kalmadı ama bir türlü hamile kalamadım çorumdaki doktorlar bende hiç bir şey olmadığını söylediler ama bir türlü hamilelik gerçekleşmedi sonunda internetten araştırmalarımız üzerine 19 mayıs üniverstesi prof. dr. idris koçak hocamızla tanıştık ilk muayene çok güzel hocamızın ilgisi ve güler yüzü bize moral oldu ilk muayenede doktorbey laparaskopi için gün verdi hiç duymadığım bir operasyondu çok korktum laparoskopi sonucu benim tüplerimi de tıkanıklık çıktı kesinlikle normal yolla hamile kalamazsın senin pisikolojini etkilemeyelim direk tüp bebek tedavisine başlayalım dedi çok üzüldüm ama doktorum okadar güven veriyorduki bana sen sakın endişelenme stres yapma bana güven diyordu ve aynen onun dediği gibi yaptım tüp bebek tedavisine hemen başladık tüp bebek işlemi bitti ve İLK DENEMEDE İDRİS HOCAM SAYESİNDE MUTLU SONUCA ULAŞTIK :):) okadar sevinçliydimki onun sayesinde herşeyin bukadar kısa süre içerisinde gerçekleşmesi beni çok sevindirdi sayın idris hocam ve ekibine çok teşekkür eder benim gibi çocuk sahibi olmak isteyenleri kesinlikle idris koçak hocayı tavsiye ederim

canım karamsarlığa kapılma umarım herşey yolundadır inşallah kontrolünde bebeklerin kendindilerini gösterir annelerine.Dualarım seninle.

benim yazdıklarımı lütfen dikkate alın ve deneyin bebeğim çok sağlıklı gelişiyo allahıma milyonlarca şükür bu tabikide önce allah sonra idris koçak hocam sayesinde unutmayın ki denemekten hiç bir şey kayetmezsınız ama şimdiye kadar denemediğinize çok üzüleceksizniz.. iyi akşamlar

arkadaşım bende samsunluyum 5,5 yıllık evliyim 4 tüp bebek denemesi negatif ile sonuçlandı ilk iki denemeyi samsun özelde yaptırdık kimyasal gebelik oldu sadece 3 ve 4 istanbul tüp bebek merkezinde yaptıdık olmadı şimdi de yeni merkez arayışındayım acaba tekrar samsunda mı yaptırsam diye düşünüyorum bilmiyorum ya of bıktım .....
canım sizde sorun kimdeydi?

idris beyden bende randavu alacağım.Özel muayeneden mi aldın normal poliklinikten mi girdin muayene ücreti 122 olan mı cevap verirsen çok sevinirim arkadaşım.
şimdiden sağol

slm arkadaşlar kadınlar kulubunun yeni üyesiyim sizinle tanışmak ve yaşadıklarımı anlatmak size yardımcı olmak için üyeliğimi gerçekleştirdim ben 2.5 yıllık evliyim Çorumluyum 2.5 yıl içinde gitmediğim dr kalmadı ama bir türlü hamile kalamadım çorumdaki doktorlar bende hiç bir şey olmadığını söylediler ama bir türlü hamilelik gerçekleşmedi sonunda internetten araştırmalarımız üzerine 19 mayıs üniverstesi prof. dr. idris koçak hocamızla tanıştık ilk muayene çok güzel hocamızın ilgisi ve güler yüzü bize moral oldu ilk muayenede doktorbey laparaskopi için gün verdi hiç duymadığım bir operasyondu çok korktum laparoskopi sonucu benim tüplerimi de tıkanıklık çıktı kesinlikle normal yolla hamile kalamazsın senin pisikolojini etkilemeyelim direk tüp bebek tedavisine başlayalım dedi çok üzüldüm ama doktorum okadar güven veriyorduki bana sen sakın endişelenme stres yapma bana güven diyordu ve aynen onun dediği gibi yaptım tüp bebek tedavisine hemen başladık tüp bebek işlemi bitti ve İLK DENEMEDE İDRİS HOCAM SAYESİNDE MUTLU SONUCA ULAŞTIK :):) okadar sevinçliydimki onun sayesinde herşeyin bukadar kısa süre içerisinde gerçekleşmesi beni çok sevindirdi sayın idris hocam ve ekibine çok teşekkür eder benim gibi çocuk sahibi olmak isteyenleri kesinlikle idris koçak hocayı tavsiye ederim

idris beyden bende randavu alacağım.Özel muayeneden mi aldın normal poliklinikten mi girdin muayene ücreti 122 olan mı cevap verirsen çok sevinirim arkadaşım.
şimdiden sağol

canım merhaba bende idris beyin hastasıyım idris bey poliklinikte oluyor benim bildiğim perşembe günü özel muayene yapıyor onun dışında randevu almadan gidip muayene olabilirsin.

Son düzenleme:
benim yazdıklarımı lütfen dikkate alın ve deneyin bebeğim çok sağlıklı gelişiyo allahıma milyonlarca şükür bu tabikide önce allah sonra idris koçak hocam sayesinde unutmayın ki denemekten hiç bir şey kayetmezsınız ama şimdiye kadar denemediğinize çok üzüleceksizniz.. iyi akşamlar

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ben de çorumluyum.yumurtalık rezervim az ve fsh biraz yüksek.aşılama 1 kez denedim ama çok zor yapıldı.doktorum tekrar denemek istemedi tüpe yönlendirdi.ben de idris beye gitmek istiyorum.süreç nasıl işliyo,ne kadar sürüyo?
bilgi verirsen sevinirim.

arzucum bana yardım edermısın ben tokatda yasıyorum 28 yasında 3 yıllık evlııyım gebe kalamıyorum hıc bır sorun yok burda gıtmedım ozel de devlet de hastane kalmadı bır sebep bulamıyorlar sımdı tokatta ozel e doktor yılmaz seyyah a gıdıyorum oda ozel oldugu ıcın zorlamaya basladı muaene parası her seferın de 100 tl verıyoruz ılaclar falan zorluyo samsunda kı ıdrıs hocayı bende duydum senın butun ıslemlerın ucretlerı ne kadar tuttu cnm sorun olmazsa bana yazarmısın benım sımdıkı doktorum bı kac ay ılacla deneyelım dıyo asılama a 500 dıyo ılacla 2000 nı buluyo dedı kafayı yıcem artık ugrasmaktan parada ayrı dert tabı ne yapayım sence senın kıler ne kadar tuttu lutfen cvp ver bana

ıdrıs beyı hastalıgın 2çgunu muayene almamız geektıgı ıcın her aradıgımız gun gıdıp muayene olabılıyormuyuz pekı cunku adetlıyken bakılıyorya gunun de bulamazsak o ayımız bosa gecmesın dıye merak edıyorum

arkadaşlar 2 tüp bebek denememi ankara genartta yaptık negatif sonuçlandı samsunda oturuyoruz diye bunuda burda idris beye yaptıralım dedik tmmuz ayında uzun protokol tüp bbebeğe başladık ne yazıkki doktor umursamazlığı yüzzünden olmadı ve ohss oldum ölümden döndün halende arkadaşımızın biri hastanede yatıyor oda ohss oldu ve 2 kere su aldılar yarın akciğer filmi çekilecek ona.. transferden önce karnım davul gibi şişti hocam ben çok rahatsızım nefes alamıyorum kötüyüm dedeikçe ısrrarla naz yapıyorsun dedi 3 embiryo transfer ettti transferin 3 günü hastanelik olduk tahliillerim altüst çıktı ve halen naz dedi hastanede 2 gün yatttım ordaki doktor ilaç dozunu fazla vermiş dedi karnın sıvı toplamış dedi sonuçta negatif ben yandım siz yanmayın.çok isim yapmış diye onu tercih ettim birde medicanada işlemleri yapıyor merdiven altı gibi ismi orda geçmiyor orayada başhekimine şikayettte bulunduk ilgisiz4 kişi tanışmıştık sırada onu beklerken 4 dümüzünde tutmadı ve 3 ümüz hastanelik olduk karar sizin

arkadaşlar 2 tüp bebek denememi ankara genartta yaptık negatif sonuçlandı samsunda oturuyoruz diye bunuda burda idris beye yaptıralım dedik tmmuz ayında uzun protokol tüp bbebeğe başladık ne yazıkki doktor umursamazlığı yüzzünden olmadı ve ohss oldum ölümden döndün halende arkadaşımızın biri hastanede yatıyor oda ohss oldu ve 2 kere su aldılar yarın akciğer filmi çekilecek ona.. transferden önce karnım davul gibi şişti hocam ben çok rahatsızım nefes alamıyorum kötüyüm dedeikçe ısrrarla naz yapıyorsun dedi 3 embiryo transfer ettti transferin 3 günü hastanelik olduk tahliillerim altüst çıktı ve halen naz dedi hastanede 2 gün yatttım ordaki doktor ilaç dozunu fazla vermiş dedi karnın sıvı toplamış dedi sonuçta negatif ben yandım siz yanmayın.çok isim yapmış diye onu tercih ettim birde medicanada işlemleri yapıyor merdiven altı gibi ismi orda geçmiyor orayada başhekimine şikayettte bulunduk ilgisiz4 kişi tanışmıştık sırada onu beklerken 4 dümüzünde tutmadı ve 3 ümüz hastanelik olduk karar sizin
p

paylaşımın için teşekkürler cnm benimde kendisinde iki negatif denemem oldu üçüncü denemeyi de onda düşünmüştüm ama şimdi kararım değişir gibi oldu. Geçmiş olsun canım.

paylaşımın için teşekkürler cnm benimde kendisinde iki negatif denemem oldu üçüncü denemeyi de onda düşünmüştüm ama şimdi kararım değişir gibi oldu. Geçmiş olsun canım.
siz bilirsiniz ama geçen ay yaptıran hemen hemen 10 kişi tanışmıştık sırada beklerken hiçbirimizinki olmadı RABBİMİN işi nasip değilmiş ama gerçekten çok ilgisiz hiç muayene etmeden gonalf 300 dayıyor mens oldum 6 gün muayene etti benim önceki gün aşırı muayene edip dozunu belirliyordu .ben tamamen burdaki öneriler üzerine gitttim ama ne yazıkki yazık oldu arkadaşım 1 ay yattı yeni çıktı hastaneden akciğerleri su toplamış ve göğüsden tedavi olcak ohss olduk ikimizde

benim iki tedavimi de fakültede yaptı birincide gerçekten çok ilgiliydi ama ikinci tedavimde ilki kadar ilgilenmemişti hatta ikinciyi medicana da yapacağım dedi zor ikna etmiştm fakültede yapması için iyikide medicana da yapmamış çünkü yaptıranlardan olumlu yorumlar duymadım şimdi gitsem yine medicana diyecek fakülteyle kıyaslarsak fakültede ilgi alaka temizlik konusunda bence bir numara fakültede davut bey var onuda düşünebilirim yada medicalpark

Back
X