Tüp Bebek Merkezleri SAMSUN OMÜ tüp bebek yaptıranlar

Floydblack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
942
369
53
merhaba arkadaslar samsunda olup üniversiteye veya baska doktora tüp bebek yaptıran varmı doktor önerilerinizi bekliyorumm

merhaba arkadaslar samsunda olup üniversiteye veya baska doktora tüp bebek yaptıran varmı doktor önerilerinizi bekliyorumm
merhba ilk denememizi yaptık bende amh düşüklüğü eşimde azospermi var. 2. deneme konusunda kararsızız. Dr muz davut hocaydı. yoğun bi yer olduğu için çok bilgi vermeden hızlı muayene alıyorlar ve süreçle ilgili de oturup düzgünce dr la konuşma imkanı pek yok maalesef. yumurta toplamadan sonra direk eve gönderdiler biz sizi arayacağız diye. 2 gün sonra olumsuz olduğunu söyleyip kapadılar o kadar.

Ben Fatma Devran Bıldırcın'a muayene oldum, çok sevecen bir doktor, tüp bebek istediğimi belirttim yönlendirmeyi yaptı ama Tüp bebek merkezinde çok olumlu bir konuşma yapmadılar. Önce aşılama deneyin diyerek ona yönlendirmek istediler. Benim de kafam karıştı hep. 1 ay sonra karar verir başlayacağım sürece.

Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…