Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhba ilk denememizi yaptık bende amh düşüklüğü eşimde azospermi var. 2. deneme konusunda kararsızız. Dr muz davut hocaydı. yoğun bi yer olduğu için çok bilgi vermeden hızlı muayene alıyorlar ve süreçle ilgili de oturup düzgünce dr la konuşma imkanı pek yok maalesef. yumurta toplamadan sonra direk eve gönderdiler biz sizi arayacağız diye. 2 gün sonra olumsuz olduğunu söyleyip kapadılar o kadar.
Ben Fatma Devran Bıldırcın'a muayene oldum, çok sevecen bir doktor, tüp bebek istediğimi belirttim yönlendirmeyi yaptı ama Tüp bebek merkezinde çok olumlu bir konuşma yapmadılar. Önce aşılama deneyin diyerek ona yönlendirmek istediler. Benim de kafam karıştı hep. 1 ay sonra karar verir başlayacağım sürece.
Ben Fatma Devran Bıldırcın'a muayene oldum, çok sevecen bir doktor, tüp bebek istediğimi belirttim yönlendirmeyi yaptı ama Tüp bebek merkezinde çok olumlu bir konuşma yapmadılar. Önce aşılama deneyin diyerek ona yönlendirmek istediler. Benim de kafam karıştı hep. 1 ay sonra karar verir başlayacağım sürece.