samsunda alanında uzman iyi bir kadın doğum doktoru

bende il dışından samsuna doğum için gideceğim tanıdıklar araştırdı samsun ana klinikte mükerrem beyi önerdiler normal doğum yaptırıyor ayrıca anestezi uzmannı çok iyiyimiş epidural spinalde o yüzden ,

canım ben de samsun dışındayım anakliniğe gidiyorum mükerrem bey e çok memnunum. tavsiye ediyorum şu an 4 ayımız bitti bakalım cümartesi cinsiyet öğreneceğiz.

Bende Samsun'a gideceğim Allah izin verirse doğum için.Önerebileceğiniz hastane ve doktorları paylaşırsanız bilgileniriz arkadaşlar.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Anaklinik hakında diğer arkadaşlar da pek iç açıcı yorumlar yapmamışlar kararsız kaldım.Bişey yokmuş dediler orda başka hastanelere bağımlı kalıyormuşsun ihtiyaç durumunda :53::53:
Kafam karışık :44::44:

Son düzenleme:
Bende Samsun'a gideceğim Allah izin verirse doğum için.Önerebileceğiniz hastane ve doktorları paylaşırsanız bilgileniriz arkadaşlar.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

canım ya bende samsuna şükrü beye gittim çok iyi doktor çok ilgileniyo ama gebelikten bir sonuç alamadık zaten bende kist vardı kist geçti aşılama oldu aşılama sonrası yine oluştu.şimdi yine bi doktor arıyorum samsunda gidilecek.ama bulamadım senin doktorun nasıl ilgileniyomu bilgisi nasıl

Anaklinik hakında diğer arkadaşlar da pek iç açıcı yorumlar yapmamışlar kararsız kaldım.Bişey yokmuş dediler orda başka hastanelere bağımlı kalıyormuşsun ihtiyaç durumunda :53::53:
Kafam karışık :44::44:

ben medivada şükrü beye gittim ama bilemiyorum ya artık acil doktor arıyorum

Back
X