SAMSUNDA BURUN ESTETİĞİ OLANLAR

Op. Dr ahmet şentürk e oldum. 2 sene geçti.
İnstangram sayfam @tengotugba bakabirsiniz

kbb ahmet şentürk e burun ameliyatı olacağım yalnız internette çalışmalarının fotoğraflarını göremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?

kbb ahmet şentürk e burun ameliyatı olacağım yalnız internette çalışmalarının fotoğraflarını göremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba?
Vallahi ben de ahmet şentürk’ten ameliyat günü alıp korkup iptal ettirdim.asıl problemim deviasyondu hafif kemik eğriliğim vardı düzelmesini istediğim.yaptığı bir burnu gördüm o da burda paylaşan bir arkadaşımız onun dışında bir bilgi edinemediğim için askıya aldım :/

Evet sadece bir kisinin fotograflari donuyor internette. Yorumlar cok iyi ama. Doktor calismalarima bak oyle karar ver gel dedo. Yaninda calisam bayana sordum internettem arastirip bulabilirsim fotograf dedi. Ama.o kadar baktim bir kisi disinda fotograf yok

Ben de çok araştırdım bulamadım.operasyon sonuçta instagram hesabı olsa paylaşsa estetik bakış açısını anlardık.herkes farklı tipte burunlar yapıyor bize uyar mı uymaz mı görmemiz gerekiyor ikna olabilmemiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…