Samsunda burun estetigi

Gul5568

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
19
0
6
28
Merhaba,

Ben 17 yasindayim ve yaz tatilinde Samsunda burun estetigi yaptirmak istiyorum. Kafamda iki isim var biri Çağlayan Yağmur diyeri Halit Urgan. Acaba biri bu yaşta burun estetik yaptirdi mi? Ve iki doktordan birinde yaptiran varsa resim gondere bilir mi? Veya yaşadiklarini anlata bilirmi?

şubatın ilk haftası Halit Bey'e ameliyat olacağım çok iyi bir doktormuş kendisi. bakalım nasıl olacak :)

ben oldum caglayan beye ameliyatimi. simdilik bi sorun yok tamponlar dun cikti. tamponlar cikana kadsr biraz sıkıntı oluyo ama tanponlar ciktigi andan itibren hayata yeniden geliyosun resmen. alcim haftaya ctesi cikacak. umarim guzel bi burnum olur a

ben oldum caglayan beye ameliyatimi. simdilik bi sorun yok tamponlar dun cikti. tamponlar cikana kadsr biraz sıkıntı oluyo ama tanponlar ciktigi andan itibren hayata yeniden geliyosun resmen. alcim haftaya ctesi cikacak. umarim guzel bi burnum olur a

Geçmiş olsun, inşallah çok güzel olur burnun :))) ne kadara oldun ameliyatı? şu an nerede çalışıyor Çağlayan bey?

Gecmis olsun canim.
Ilk gittiginde sana resimler gosterdi mi sonrasiyla ilgili?

evet gosterdi. Caglayan bey fbm de suan. fiyati benim.solemem pek dogrubolmaz sanirim. onunla gorusurseniz daha iyi bilgi verebilir. daha burnumu göremedim. ama bende meraktan catliyorum

evet gosterdi. Caglayan bey fbm de suan. fiyati benim.solemem pek dogrubolmaz sanirim. onunla gorusurseniz daha iyi bilgi verebilir. daha burnumu göremedim. ama bende meraktan catliyorum

Umarim istedigin gibi olur:)). Burun fiyatini ben zaten biliyorum ama sadece Halit Urgan ve Caglayan beyin hasta yorumlarini merak ediyorum ☺️ Ona gore bende bu yaz tatilinde olmak istiyorum.

Umarim istedigin gibi olur:)). Burun fiyatini ben zaten biliyorum ama sadece Halit Urgan ve Caglayan beyin hasta yorumlarini merak ediyorum ☺️ Ona gore bende bu yaz tatilinde olmak istiyorum.
ben halit beye ameliyat olmuştum çok memnunum gerçekten :) ameliyat sürecimi anlattığım bi konum da var okumak isterseniz

valla burnum hakkinda ben de suan bise bilmiyorum ama ameliyat sureci gayet iyi sancisiz agrisiz gecti. sisme morarma tabi ki oldu. resmen yüzümüzün ortasında kazı calismasi yapiliyo :)) ama gercekten ne dayanilmicak kadar bir agrim oldu ne de yolunda gitmedik birsey. tamponlar alindiktan sonra resmen hayata gerindonuyosun zaten. tamponlar biraz rahatsiz edici iste. onun disinda suan hersey guzel. bugun 1 hafta oldu. cuma alcim cikacak

valla burnum hakkinda ben de suan bise bilmiyorum ama ameliyat sureci gayet iyi sancisiz agrisiz gecti. sisme morarma tabi ki oldu. resmen yüzümüzün ortasında kazı calismasi yapiliyo :)) ama gercekten ne dayanilmicak kadar bir agrim oldu ne de yolunda gitmedik birsey. tamponlar alindiktan sonra resmen hayata gerindonuyosun zaten. tamponlar biraz rahatsiz edici iste. onun disinda suan hersey guzel. bugun 1 hafta oldu. cuma alcim cikacak

Umarim gercekten istedigin gibi olur. Tamponlari cikardigi zaman agri hissediyormuydun? Bazi tanidiklarim tamponlarin cikarilirken canlarini agrittiklarini soyluyorlardi. Merak ettim simdi

Umarim gercekten istedigin gibi olur. Tamponlari cikardigi zaman agri hissediyormuydun? Bazi tanidiklarim tamponlarin cikarilirken canlarini agrittiklarini soyluyorlardi. Merak ettim simdi

acı değil de icin bi hoş oluyo diyelim zaten o an tampon çıkınca nefes doluyo burnuna ve ohh be diyosun. tampon cikarken asla korkulmamali bence :)

merhaba kızlar bende halit beye yazın yaptırmayı düşünüyorum fikir olarak bilmek istiyorum ne kadara yaptırdınız ameliyat nasıl geçti cevap verirseniz sevinirim

Merhabalar Samsun yazdığını görünce yazmak istedim. Ben ameliyat öncesi çok araştırdım hem Yagmur Bey le hem de Selami Bey le görüştüm karar vermek biraz zor oldu ama herhangi bir sebebi olmadan tamamen icgudusel ☺medicana da Selami YAVUZ a oldum bugün tam 3.haftam. çok ağrılı bir süreç geçirmedim ama burnumu ilk gördüğümde delirecegimi düşündüm çünkü Aynadaki çok tuhaf bir görüntüydu ilk 2 hafta kabus gibiydi herkes daha coj erken dese de cok taktim gözlerim fln birbirine yakın gibi duruyordu ama son 1 haftada gün gün düzeldim şimdi sadece dikislerim in olduğu yerlerde ödem var . Dr çok erken şekli daha çok değişecek dedi . Bütün bunları yazdım belki birilerine biraz da olsa yardımı olur diye. Umarım herkesin iyi ki olmuşum diyecek burnu olur

Back
X