Merhabalar Samsun yazdığını görünce yazmak istedim. Ben ameliyat öncesi çok araştırdım hem Yagmur Bey le hem de Selami Bey le görüştüm karar vermek biraz zor oldu ama herhangi bir sebebi olmadan tamamen icgudusel ☺medicana da Selami YAVUZ a oldum bugün tam 3.haftam. çok ağrılı bir süreç geçirmedim ama burnumu ilk gördüğümde delirecegimi düşündüm çünkü Aynadaki çok tuhaf bir görüntüydu ilk 2 hafta kabus gibiydi herkes daha coj erken dese de cok taktim gözlerim fln birbirine yakın gibi duruyordu ama son 1 haftada gün gün düzeldim şimdi sadece dikislerim in olduğu yerlerde ödem var . Dr çok erken şekli daha çok değişecek dedi . Bütün bunları yazdım belki birilerine biraz da olsa yardımı olur diye. Umarım herkesin iyi ki olmuşum diyecek burnu olur
ben de bugün cıkarttirdim.alcilari. aynaya ilk.baktigimda ben de delirecek gibi oldum cunku sis bir burundan baska birsey gormuyordum. ama o an dunyanin en guzel burnu da olsa ben delirecek gibi olurdim. goren herkes bu sis halini bile cok begendi. Benim.adım pinar. ve sunu soyleyebilirim ki Caglayan bey bu isi gercekten biliyo. baktikca alistim.odemli hali bile xok dogal ve cok guzel. ameliyat surecm de de sancim.agrim.olmadi. morarmalar 1 hafta icinde gecti. bu is ciddi bir iş ve ben iyi ki Çaglayan bey gibi bir doktora emanet etmisim.burnumu. doktorum bana kimsenin bu ödemli burna yorum yapmasina bile izin verme dedi. ama kimse zaten bu odemli haline bile.kotu demedi. herkes cok begendi. iyi ki estetik olmusum