Samsun'da çocuk doktorları

empatikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
2
0
36
Samsun
Arkadaşlar merhaba,Samsun'da bir çocuk doktoru tavsiyesi isteyecektim.Bu konu başlığı açılmış,birazda araştırdım birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor.Arkadaşım anaklinikte doğum yaptı,çocuk kiloluymuş farabi bey anne sütünü vermesini istememiş,çocuk hastaneden mikrop kaptı zatürre geçirdi,atiye hanıma gittim iyi bir doktor ama yoğunluktan herşeyi karıştırıyor bir kere yanlış reçete yazmış çok şükür asansörden döndük,birde mezureyle ölçebileceği kafa büyüklüğü için boş yere röntgen filmi çektirdi,tıp merkezinde nezih beye gideyim dedim arkadaşın çocuğu enfeksiyon geçirmiş iyi gelmeyecek bir ilaç vermiş,......böyle gidiyor,enson filiz-ismet gebeşoğlu çiftini duydum.Sizin yorumlarınız nelerdir?

farabi beyi bilmiyorum, atiye hanım iyi doktor ama aynen yazdığınız gibi çok yoğun ve çocuk iyiyken gitse, yanına girene kadar hasta olur,
ben doğumundan beri aslında düzenli olarak nezih beye gidiyorum,
genellikle ilaç karşıtı tavrını yaşadım ben, gereksiz antibiyotik vermez, fazladan hırpalayacak şeyler istemez,
nezih beye tedavisi eksik diyeni gördüm, başka doktorları gezip gezip sonra yine ona döndüler,
belirgin bir tecrübesi var diyebilirim,
birde özel sigorta olmamıza rağmen, hiç bir zaman gereksiz tahliller, gereksiz muayeneler istemedi,
başkası olsa kırk tane test yaptırıyor özel sigortayı duyunca

Ben prof. Şükrü kucukhoduk e goturuyorum muhtesem bir bilgisi var cocugum atesler icin yansada ona gidince o gece rahat uyuyor adam isinin ehli yasli biraz ama cok iyi doktor samsunda bulunabilecek en iyi doktor... butun cocuk doktorlarini gezdim neredeyse hastane olarak omü cocuk ve liman hastanesi acili cok iyi ve ilgili

Back
X