Samsunda çok iyi bir kadın doğumcu arıyorum samsunlular bana yol gösterin

kaderiminoyunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2012
2.017
30
46
Diğer
hamile kalmak için tedavi olmaya karar verdim kızlar...kadın doğum hastanesine gitmeyidüşünüyorum orada en iyi uzman doktor hangisi ..yada özel hastanelerdeki doktorlarıda önerebilirsiniz..maddi durumum yok o yüzden özele gidemem galiba ama çok iyi doktor varsa hamile kalmak konusunda giderim napim.....lütfen bana yol gösterin

merhabalar bende tedavi gorerek hamile kaldim ozele gidiyorum samsun buyuk anadolu hastanesi ciflik subesine gidiyorum doktorum tolga sisli eger ssk varsa muayene ucreti 24lira oduyosun

merhabalar bende tedavi gorerek hamile kaldim ozele gidiyorum samsun buyuk anadolu hastanesi ciflik subesine gidiyorum doktorum tolga sisli eger ssk varsa muayene ucreti 24lira oduyosun

cnm cevabın için teşekürler
kaç ay tedavi oldun nasıl hamile aldın hangi ilacı kullandın
tolga şişliyi çok duyuyorum ama özelde olduğu için vazgeçmiştim ben onu medcana da sanıyordum b.anadoluda mı şuan

​kimse yokmu nerdesiniz samsunlu hemşerilerim kardeşinize yol gösterin lütfenn

ben geldim canım öbür başlıktada yazmıştım.
arkadaşın dediği tolga benim arkadaşımın vazgeçemediği bi doktor doğum hastanesinde sakın cemalettin tabağa gitme doğumda bülent sürücü ve gökhan bey var tavsiye ederim medicanada prof. cazip üstün var bide fakültede tüp bebek prof u varmış bu konuda çok iyiymiş arkadaşım gidiyo çevre şehirlerden bebek için geliyolarmış canım istersen adınıda öğrenirim

Ben de Samsunluyum.Hamilelliğimde ve doğumumda ana klinik Nur Öztürk'e gittim.Çok memnun kaldım.Hamile kalmak tedavi olmak istiyorsun anladığım kadarıyla fakültede iyi drlar var.Yengem fakültede tedavi oldu aşılama ile hamile kaldı.

Back
X