samsunda doğum yapan

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
mrblar şuan 33 haftalık hamileyim doğum için samsuna ailemin yanına gelicem yaknız doktorlar hakkında bilgim yok ve ilk doğumum olcağı için korkuyorum açıkcası gittiğiniz memenun kaldığınız doktorları paylaşırsanız sevinirim doğum konusunda iyi doktor arıyorum anadolu hastanesi olabilir lütfen yardımcı fikir verin bana

Büyük anadolu hastanesinde Tolga beyi çok öneriyorlar. İşinde ehil ve çok ilgili bir doktormuş. Bende henüz kendime bir doktor bulamadım. Ona gitmeyi düşünüyorum. İşyerindeki arkadaşlarım tavsiye etti ve burda da bir başlıkta onu çok öneriyorlar.

sonunda biri cevap verdi çok tşk ederim evet tolga beyi duydumbirbakim bari artık hangisinden memnun kalırsam devam ederim

cnm ercan demir'e gidiyorum ben 1 senedir.çevremdeki birçok arkadaşım da ona gidiyor.hepimiz oldukça memnunuz.özel muayanehanesi var.doğumları medicana ya da atasamda yapıyor.

doktor konusuna birşey diyemem ama anadolu hastanesinden memnun olmayan hatta ölüm tehlikesi atlatan arkadaşım oldu.o nedenle ısınamadım o hastaneye

hadiya aslında medicana bana çok yakın amaliyatlar pahallımı ücretleri nasıl muayene mesela yada doğumhangi doktorlariyi sezeryan düşünüyorum sen hamile değilsin sanırım doktor ve hastane çok önemli benim arkadaşımda anadoluda doğum yaptı ama hiç memnun değil

slm kızlar yakın zamanda samsun kadın doğum hastanesinde doğum yapan varmı acaba memnun kalıp kalmadığınızı merak ediyorum. özelde bir çok doktora gittim fakat memnun kalmadım bu kez başından beri ersan şenere gidiyorum. ilk bebeğimi kaybettim bu ilk doğumum olacak. doktorumdan memnunum fakat hastane konusunda tereddütlerim var sadece.

doğumyapan varmı bilmiyorum ama doğum hastanesinde bülent beye gidiyorum özelede gittim hiç farkı yok ilgili birsi bana eltim demişti o hastanede çalışıyor birede nette araştırırsan adı çıkıyor düşünebilirsinm çok kalabalık eğer kabul ederse sezeryan istiyorum 2 yıl bebeişimiz olmadı bebeğimi en ufak riske atmak istemiyorum eşim yanımda olsun istiyorum bakalım ne dicek 2 hafta sonra gel dedi doğumhakkında konuşalım dedi ozaman belli olucak nasipse yapmazsa kimi bulururm kara kara düşünüyorum

canım teşk ederim cevabın için ben doktorumdan memnunum hemde çok ama hastane olarak özeldemi olsa diye düşünüyorum sadece eğer doktor değiştirmen gerekirse ersan şener ve gökhan öcal onları tek geçerim ben.

bahsettiğin doktorlar hangi hastanede. Benim Samsun konusunda malesef hiç tecrübem yok sağdan soldan araştırmalarla Tolga Şişliyi önerdiler ama randevu alamadım şu an için Büyük Anadolu Zehra Yılmaz a gidiyorum ama eşim hastaneyi çok beğenmiyor kalabalık olmasından ve devlet hastanelerinden hiç bir farkı olmamasından ve ilgi alaka eksikliği yüzünden başka hastane bul dedi bana. Ben kendim Konyalıyım Samsun a evlendim ve bu şehir ve hastaneleri, doktorları hakkında bir bilgim yok.

bnen sezeryan düşünüyorum zaten bebeğimgeç oldu hiç riske felan atmak istemiyorum hem altta dikiş olsun istemiyorum hemde eşim yanımda olsun istiyorum yani bu sebeblerden bülent beyden memenunumama işte devlet doktoru diretirse normal diye doktorumu değiştiricemmecbur bu doktorlar hangi hastanede

Bu doktorların ikiside kadın doğum hastanesinde. Ayrıca zehra hanıma bende gitmiştim ilk gebeliğimde (maalesef kaybettim)ama beklediğimi bulamadım hastane olarakda memnun kalmadım açıkcası. sezeryan konusunda artık tıbbi bir sorun olmadan sezeryan yapmıyorlar diye duymuştum. cezası var deniyor. ne kadar doğru bilemiyorum.Ersan şener veya Gökhan öcal'a gidin birde kendiniz görün ben memnunum sizde memnun kalırsınız şüphesiz. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahü teala...

gökhan beye gittim ahsen sanırım devam edicem evet sezeryan yapmıyorlar zaten noraml düşünene biriside muhakak kadın doğum hastanesinde yaptırmalı daha tecrübelidir sonuçta sonuç itibariylwe normal düşünüyorum artık ne neyi gösterir akışına bıraktım saolun cevaplarınız gökhan bey güler yüzlü gayet güzel karşıladı 27 sinde tekrar gidicem doğuma kadar artık nezaman doğurursam :)

merhaba,ben dogumumu atasam hastanesinde aysin hanım var o yaptırdı bende samsuna son bir ay kala gtmıstm ailem orda diye ve cok memnun kaldım ..çok ilgili bi bayan hastanede cok iiydi.temizdi ve de dogum ücretide cok uygundu ben 1,5 yıl önce yaptım...isterseniz bi gidin memnun kalırsınız

aysin hanımı bende duydum ama normal doğum düşündüğüm için şuanlık kadın doğum hastanesi gibi gözüküyor tşk ederim genede bilgim oluyor sonuçta ne lacağı belli olmaz son anda sezeryan derlerse belki hsatane değiştitirim

allah yardımcın olsun tek avazda dogurur saglıklı bı sekilde kucagına alırsın inş.
amin inş son 9 gün doktorumu değiştirdim anadolu hastanesi aynur hanıma gidiyorum hayırlısı bundan gerisi artık geçmiyor günler sağ sağlim kavuşsaydım kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…