mrblar şuan 33 haftalık hamileyim doğum için samsuna ailemin yanına gelicem yaknız doktorlar hakkında bilgim yok ve ilk doğumum olcağı için korkuyorum açıkcası gittiğiniz memenun kaldığınız doktorları paylaşırsanız sevinirim doğum konusunda iyi doktor arıyorum anadolu hastanesi olabilir lütfen yardımcı fikir verin bana
Büyük anadolu hastanesinde Tolga beyi çok öneriyorlar. İşinde ehil ve çok ilgili bir doktormuş. Bende henüz kendime bir doktor bulamadım. Ona gitmeyi düşünüyorum. İşyerindeki arkadaşlarım tavsiye etti ve burda da bir başlıkta onu çok öneriyorlar.
cnm ercan demir'e gidiyorum ben 1 senedir.çevremdeki birçok arkadaşım da ona gidiyor.hepimiz oldukça memnunuz.özel muayanehanesi var.doğumları medicana ya da atasamda yapıyor.
doktor konusuna birşey diyemem ama anadolu hastanesinden memnun olmayan hatta ölüm tehlikesi atlatan arkadaşım oldu.o nedenle ısınamadım o hastaneye
slm kızlar yakın zamanda samsun kadın doğum hastanesinde doğum yapan varmı acaba memnun kalıp kalmadığınızı merak ediyorum. özelde bir çok doktora gittim fakat memnun kalmadım bu kez başından beri ersan şenere gidiyorum. ilk bebeğimi kaybettim bu ilk doğumum olacak. doktorumdan memnunum fakat hastane konusunda tereddütlerim var sadece.
canım teşk ederim cevabın için ben doktorumdan memnunum hemde çok ama hastane olarak özeldemi olsa diye düşünüyorum sadece eğer doktor değiştirmen gerekirse ersan şener ve gökhan öcal onları tek geçerim ben.
canım teşk ederim cevabın için ben doktorumdan memnunum hemde çok ama hastane olarak özeldemi olsa diye düşünüyorum sadece eğer doktor değiştirmen gerekirse ersan şener ve gökhan öcal onları tek geçerim ben.
Bu doktorların ikiside kadın doğum hastanesinde. Ayrıca zehra hanıma bende gitmiştim ilk gebeliğimde (maalesef kaybettim)ama beklediğimi bulamadım hastane olarakda memnun kalmadım açıkcası. sezeryan konusunda artık tıbbi bir sorun olmadan sezeryan yapmıyorlar diye duymuştum. cezası var deniyor. ne kadar doğru bilemiyorum.Ersan şener veya Gökhan öcal'a gidin birde kendiniz görün ben memnunum sizde memnun kalırsınız şüphesiz. Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahü teala...
merhaba,ben dogumumu atasam hastanesinde aysin hanım var o yaptırdı bende samsuna son bir ay kala gtmıstm ailem orda diye ve cok memnun kaldım ..çok ilgili bi bayan hastanede cok iiydi.temizdi ve de dogum ücretide cok uygundu ben 1,5 yıl önce yaptım...isterseniz bi gidin memnun kalırsınız
amin inş son 9 gün doktorumu değiştirdim anadolu hastanesi aynur hanıma gidiyorum hayırlısı bundan gerisi artık geçmiyor günler sağ sağlim kavuşsaydım kızımaallah yardımcın olsun tek avazda dogurur saglıklı bı sekilde kucagına alırsın inş.
ben medical parkta ilyas ayan a gidiyorum çok memnunum tatlım
doğumum oldu şükür atlattık
anadolu hastanesiinde aynur hanımda yaptım onuda önerdiler iyiydi şimdi kızım 2.5 aylık oldu :)geç kaldım desene :) darısı başıma tatlm doğumunun
hangi doktora gittin doğumu nerede yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?