doktorunla aran iyiyse ona çıtlat durumu.eşine uzun yol yasak desin.
riskli olur desin.
son aylarda gideceksen zaten mümkün değil.ben şu an çok zorlanıyorum mesela.şimdiden bozma moralini.bulunur bir yolu.
ama eşinin tepkisi tavrı çok yanlış
Kayınvalidenizin fikri olabilir mi bu dahiyane fikir????
evet bence de dokturunla konuşarak böyle beyaz bir bahane uydurablirsin... hem senin istediğin olur hem de eşinle aran açılmamış olur...
ne kadar saçma onların sızın yanınıza gelmesı lazım bence onlar gelemıyosa kendı annenız yardım etsın sızın yanınıza gelıp taa samsuna gıtmeye ne gerek var kucucuk bebekle yolculuk mu yapcan dıkkat et canım ıns kocan senı yollamaya calısmıyodur
eşinin sana danışmadam böyle birşey söylemesi çok yanlış bir defakim olsa kırılırdı
keşke ağlamak yada ailesine surat asmak yerine tatlı bir dille eşine bunu sorsaydın neden bu kararı sana sormadan aldığını ve niye orda doğum yapmak istemediğini iyilikle anlatsaydın canım
yani sen haklısın ama derdini anlatırken yanlış yolu seçmişsin
umarım doğuma kadar eşini ikna edebilirsin
eşin resmen emrivaki yapmış, sana sormadan etmeden, bi de ağlayınca nankörlük yapma diye üste çıkıyor, hamile halinle.... bence hiç üzülme, sen üzülünce bebeğinde etkileniyo salgılanan hormonlardan, daha doğuma çok var, nasılsa o zamana kadar bi bahaneyle evinde doğum yaparsın
olmadı kendi annem bakcak bana der anneni çağırırsın ya da ablanı, aileden kim varsa artık, maksat evinde doğum yap
hem anlamıyorum ankara gibi sağlığın merkezi bi yer varken ne ki bu dayatma, mantıklı bi açıklaması varsa bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?