Samsunda doğum yapmış yapacak olan kutsal anneler anne adaylarıııııııı

seeerap

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
11
0
16
Samsun
İkiz anne adayı olarak sancılı doktor sürecimiz oldu.Samsun atasamla başlayan gebelik maceram nerede son bulacak bilemiyorum.2. aydan bu aya kadar Samsun Medicana hastanesine devam ettim.Cinsiyet tahminini yanlış yapan(yüzde yüzle konuşup sonrasında yanılan) doktorum bizi biraz şüpheye düşürdü acaba başka önemli olan konularda da yanlış tahminleri olabilir mi diye ve bir de medical parkı deneyelim dedik.Ordaki doktor da alaycı güven vermeyen tavırlarıyla rahatsız ediciydi.

Sonuç olarak şiddetle tavsiye ettiğiniz işini iyi yapan mahremiyet konusuna da özen gösteren BAYAN doktorlar aramaktayım....

iyi akşamlar canım doktor konusunda çok sıkıntı çektiniz sanırım
atasamdaki ve medical parktaki doktorlarnız kimlerdi acaba canım???

Evet güven verme konusunda sıkıntı yaşattılar bize. Atasam da Aysın Akçay medical de Naziye Gürkan

bayan doktor tercihim benim orda taşkın beyi önerenler oldu sadece. Sizin tavsiye edeceğiniz biri var mı?

evet taşkın orhan olması lazım sanırım iii bi doktor diye bende duydum ama bay malesef
Bende bayan istiyordum hep ülkü hanım var oda çok iyi ve yılların kadın doğumcusu
ülkü başar yaşı var biraz ama hem güler yüzlü hemde çok iyi bi doktor
ona gidebilirsin tatlım

İsmini duymuştum evet.Teşekkür ederim tavsiyenize.Siz orda mı doğum yaptınz acaba?

ismini duymuştum evet.teşekkür ederim tavsiyenize.siz orda mı doğum yaptınz acaba?

benim bebişim yok canım henüz yengemin doktoruydu ülkü hanım
ben 10 aylık evliyim daha genel bi kontrole gitim ülkü hanıma 2 hafta önce
temmuzdada randevum var tekrar henüz bebişim yok daha

Son düzenleme:
Evet güven verme konusunda sıkıntı yaşattılar bize. Atasam da Aysın Akçay medical de Naziye Gürkan

aysın hanımı bilmem ama naziye hanıma bende gittim ve memnun kalmadım.. sonrasında medical parkta mehmet bilge çetinkaya ya devam ettik.. eşim de bende çok memnunuz.. adam hiç prof um die kasmıo.. oturup herşeyi detaylıca anlatıo.. aklına bişi takıldığında cep telinden arıosun ve gayet canayakın konuşuo anlatıo... doktor erkek olsa da farketmez diyenlere öneririm...

ben cazip üstüne gidiyorum ama anestezi beni için cok önemli epidural normal düsünyorum .bu konuda yorumu olan varmı.herkes ana clinik tercih ediyor amaorasıda cok yogun 1,5 aya randevuveriyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…