SAMSUN'da gidebileceğim en iyi kadın doğum uzmanları kimler yardım eder misiniz :((((

sisemi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
22
0
6
35
Samsun
arkadaşlar yeni hamileyim ve ilk bebeğim olacak İNŞAALLAH SAMSUN 'da gidebileceğim güvenilir işini iyi bilen kadın doğum uzmanı kim yardım eder misiniz bana çok kararsızım

arkadaşlar yeni hamileyim ve ilk bebeğim olacak İNŞAALLAH SAMSUN 'da gidebileceğim güvenilir işini iyi bilen kadın doğum uzmanı kim yardım eder misiniz bana çok kararsızım

Merhaba canim oncelikle hayırlı olsun insaallah...
Ben Nur Öztürk e gidiyorum kendisi cok bilgili bir doktor. Biraz kiloya takintili biraz da ukala daha dogrusu bilmis ama alaninds gerçekten uzman. Nur hanim liman hastanesinde ana klinik oraya tasindi yeni acildi orasi biliyosundur.
Bir de medikal parkta Tayfun Alper var seker gibi bir adam olamaz böyle biri hem ilgili hem güler yüzlü hem de cok bilgili. Tayfun bey prof oldugu icin her muayene ucreti 300 lira ama ona zorunluluktan gitmiştim ben ve Nur hanimin hastasi olduğumu soyleyince ben bir yakinimi yollicak olsam Nur a gozum kapali guvenirim demisti.
Bayan doktoe tercih ettiğim icin Nur hanima guvenim tam. Dedigim gibi kiloya biraz takiliyor cok kilo almani istemiyor bir de bazen bilmis cevaplar veriyo ruh hali degisken :))

teşekkür ederim nur hanımı ben de duydum iyi bir doktormuş Tayfun Alper eskiden gitmiştim çok iyi bir doktor hakikaten ama 300 tl verebileceğimi sanmıyorum açıkçası nur hanımın muayene ücreti ne kadar bir de doğum ne kadar acaba medical park ta Ahmet Mehmet canbaz varmış onunla ilgili bilginiz var mı

bir şey daha sormak istiyorum nur Öztürk liman hastanesinin doktorumu yoksa orda mı klinik açtılar

Son düzenleme:

ben yazdığın cevabı daha yeni görüyorum o yüzden ancak yazıyorum:26::26:
nur hanımın muayene ücreti 40 lira liman hastahanesinde
10 gün içerisinde tekrar gidersen ücret almıyorlar.

bir şey daha sormak istiyorum nur Öztürk liman hastanesinin doktorumu yoksa orda mı klinik açtılar

nur hanım birkaç ay öncesine kadar ana kliniğin doktoruydu bildiğim kadarıyla oranın da ortagıydı.
şimdi ana klinik liman hastahanesine taşındı.
liman hastahanesinin doktoru yani

ben yazdığın cevabı daha yeni görüyorum o yüzden ancak yazıyorum:26::26:
nur hanımın muayene ücreti 40 lira liman hastahanesinde
10 gün içerisinde tekrar gidersen ücret almıyorlar.

konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama bende şu ara doktor araştırıyorum ve liman hastanesinde Mükerrem beyde karar kıldım. muayene ücreti aynı mı acaba?

kesinlikle medical park ta ilyas ayan bey i tavsiye ederim.harika teşhisleri vardır.birazz soğuk gibidir ama asla gereksiz test yada başka birşey istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…