Samsunda Jinekolog

Akasya

Saçmalamayın!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
9.151
13.870
498
Arkadaşlar bana Samsunda işinin ehli bir Jinekolog önerebilecek biri var mı?

Medicalparkta ahmet gencbay var tavsiye ederim ben tup bebek yaptiracam simdi fakultede davut hocaya bide liman hastanesinde nur hanim tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Medicalparkta ahmet gencbay var tavsiye ederim ben tup bebek yaptiracam simdi fakultede davut hocaya bide liman hastanesinde nur hanim tavsiye ederim

çok teşekkürler

medicanada tolga şişli,liman hastanesinde taşkın bey ençok bunları tavsiye ederim ne için gideceksin o da önemli...

Tolga Şişli hakkında bir kaç kötü yorum okudum ama en çokta onun adını duydum :) ben bu gün hamile olduğumu öğrendim ve iyi bir doktora gitmek istiyorum

Son düzenleme:
Kesinlikle gökhan öcal ı tavsiye ederim eskiden doğum hastanesindeydi 2 doğumunda da ona gittim simdi anadolu hastanesinde

Kesinlikle gökhan öcal ı tavsiye ederim eskiden doğum hastanesindeydi 2 doğumunda da ona gittim simdi anadolu hastanesinde

teşekkürler Şu ana kadar yaptığım araştırmada 4 doktor ön plana çıktı. Mükerrem Erol, Taşkın Orhan, Tayfun Alper, Gökhan Öcal

Son düzenleme:
Tayfun alper suan tup bebekle ilgileniyor ve muane ucreti 25o lira bende tup bebek icin arayistayim dr

Soğuk bir kadınmış soru sorarsan cevap veriyormuş onun dışında pek ayrıntı vermezmiş hakkında iyi yorum okumadım :)

Evet öyle bi kadin ben ilk gebeliği de gitmiş tim ne sorcagimida bilmiyorum oda soylemiyo zaten kalbi atma di bebeğinin kürtaj oldum parca birakmis 15 gün sonra tekrar olmak zorunda kaldim sözde özele gitmiş tim iyi olsun diye ama devlette gökhan ocali bulmak büyük sans

Back
X