Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serra hande öcal fena değil bence
yarın olsa da beklenen gün olmaz
Serra hande öcal fena değil bence
yarın olsa da beklenen gün olmaz
Medicalparkta ahmet gencbay var tavsiye ederim ben tup bebek yaptiracam simdi fakultede davut hocaya bide liman hastanesinde nur hanim tavsiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
medicanada tolga şişli,liman hastanesinde taşkın bey ençok bunları tavsiye ederim ne için gideceksin o da önemli...
Kesinlikle gökhan öcal ı tavsiye ederim eskiden doğum hastanesindeydi 2 doğumunda da ona gittim simdi anadolu hastanesinde
teşekkürler Şu ana kadar yaptığım araştırmada 4 doktor ön plana çıktı. Mükerrem Erol, Taşkın Orhan, Tayfun Alper, Gökhan Öcal
Tolga Şişli hakkında bir kaç kötü yorum okudum ama en çokta onun adını duydum :) ben bu gün hamile olduğumu öğrendim ve iyi bir doktora gitmek istiyorum
İpek bolati okuduğunu gördüm aman uzak dur
her dr ,için mutlaka iyide denir kötüde,ama gidenler memnun ,taşkın beydende öyle iyice araştırın derim...
Soğuk bir kadınmış soru sorarsan cevap veriyormuş onun dışında pek ayrıntı vermezmiş hakkında iyi yorum okumadım :)
her dr ,için mutlaka iyide denir kötüde,ama gidenler memnun ,taşkın beydende öyle iyice araştırın derim...