Kadın doğumda mi araştırmadami canımGebeliğimin sonunda tanıştığım ve neden daha önce rast gelmedim bu doktora dediğim eğitim araştırma hastanesinde semra öden
Evet bundan sonra öyle yapacağım ama ne isteyeceği de belli olmuyor kiZehra hanimjn muayene ucreti 300 ama tahliler degisiklik gisterebilir. Ben tahlillerimi devlette yaptırıyorum sizde oyle yapin . Samsun kadin dogumda bir sürü doktor var zaten maddi olarak kolaylar sizi
Ben de kimyasal gebelik geçirdiğimi söylemiştim o da normal karşılamıştı. Yani kimyasal gebelik geçirmiş olmanız normal ama bunun tekrar etmesi düşündürür. Zaten doktorlar da onlarca hastaya bakıp çeşitli şeyler görüyor. Bizim için çok önemli olan aslında onlar için bir yerden sonra sıradan ve sadece bir vaka oluyor haliyle. İkinci gebeliğimde Gökhan Öcal'a gittim maalesef boş gebelik ile sonuçlandı. Bana bunu çok uygun bir dille anlattı ama bana o zaman küfür gibi gelmişti. Gidip devlette Kürtaj oldum. Şu an daha sağlıklı düşündüğüm için doktoruma hak veriyorum. Emin olun sizin de öyle olurGeçen aya kadar Gökhan öcal a gidiyordum ama çok önemli değil dedi geçiştirdi gibi geldi bilemedimşimdilik Tolga şişli den memnunum pahalı da olsa en azından konuşmasıyla bizi rahatlattı
Araştırmanın kadın doğum ek binasında oluyordu atakuma da geliyor canım birde fakültede ayşe zehra hoca var ondan da çok memnun kalmıştımKadın doğumda mi araştırmadami canım
Ben Tolga Şişli hakkında bir kaç kişiden pek iyi şeyler duymadım maalesef doğum esnasında vs ondan pek tavsiye edemiyorum gitmediğim için de çok birşey diyemiyorum ama Bülent bey’den memnunumBen Tolga şişli den çok çok memnunum her ne kadar maddiyatımı zorlasada kesinlikle en iyisi olduğuna karar verdim ama olurda degistirmek durumunda kalırsam da Zehra hanımı tercih edeceğim
Ersan Şener tek geçerim 4. Doğumum olacak nasipse Bülent sürücü de iyi bir doktor ama hem psikolog hem kadın doğumcu iyiki var iyiki Ersan hocamKızlar merhaba Samsun'da önerebileceğiniz Güler yüzlü ve hastasına vakit ayırıp açıklama yapan bir doktor varmı konu tekrarlayan kimyasal gebelik
Hangi hastanedeErsan Şener tek geçerim 4. Doğumum olacak nasipse Bülent sürücü de iyi bir doktor ama hem psikolog hem kadın doğumcu iyiki var iyiki Ersan hocam
Ersan Şener Kadın doğumda ama hergpn randevu için uğraşmak gerekiyor boşluk bulmak asıl mesele ben ilk bebeğimi Anadolu hastanesinde vefat eden bir hekim vardı bayan adını hatırlamıyorum onun yanlış teşhisinden sonra bebeğimi kaybedince Ersan beyle yollarım tesadüfen kesişti (2013 yılında) bir sürü doktora gittim ama ben onun gibi doktor görmedim doktor olayı biraz uyum işi tabi ama benım gibi hisseden çok insan varki randevu bulunmuyor özelde olsa keşke bizde eziyet çekmesekHangi hastanede
Bülent sürücü de medicanada.Hangi hastanede
Çok teşekkür ederim O zaman randevu almayı denicem umarım bende senin gibi memnun kalırımErsan Şener Kadın doğumda ama hergpn randevu için uğraşmak gerekiyor boşluk bulmak asıl mesele ben ilk bebeğimi Anadolu hastanesinde vefat eden bir hekim vardı bayan adını hatırlamıyorum onun yanlış teşhisinden sonra bebeğimi kaybedince Ersan beyle yollarım tesadüfen kesişti (2013 yılında) bir sürü doktora gittim ama ben onun gibi doktor görmedim doktor olayı biraz uyum işi tabi ama benım gibi hisseden çok insan varki randevu bulunmuyor özelde olsa keşke bizde eziyet çekmesek
İnşallah memnun kalırsın 25 inde bir boşluk buldum bende sağlıkla sıhhatle inşallah rabbim gönlündekini versin.Çok teşekkür ederim O zaman randevu almayı denicem umarım bende senin gibi memnun kalırım
Amiiin hepimizin inşallahİnşallah memnun kalırsın 25 inde bir boşluk buldum bende sağlıkla sıhhatle inşallah rabbim gönlündekini versin.
Hiç duymadım hangi hastanedeKesinlikle Uğur Turhan.Samsun’da değil Karadeniz bölgesinde tek geçerim
Şimdi netten baktım çok güzel yorumlar var iyi doktorlara ihtiyacımız var doktor araştırırken hiç denk gelmemiştimKesinlikle Uğur Turhan.Samsun’da değil Karadeniz bölgesinde tek geçerim
Ben 700 km yoldan geldim Uğur hocama detaylı ultrason haftalarında.Samsun’da yaşasam kesinlikle takibimide ona yaptırırdım.İnsanlıgına ve mesleki bilgisine diyecek yok gerçekten Samsun işin velinimetŞimdi netten baktım çok güzel yorumlar var iyi doktorlara ihtiyacımız var doktor araştırırken hiç denk gelmemiştim
Uğur beyi çok duydum Instagram da takipte ediyorum kendisini Tolga beyde cok çok iyi ama maliyetli geliyorKesinlikle Uğur Turhan.Samsun’da değil Karadeniz bölgesinde tek geçerim
Atakent te özel kliniği varHiç duymadım hangi hastanede
Uğur hocanın ücreti 500 TL.Tolga beyi duymadımda bilmiyorumda.Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsınUğur beyi çok duydum Instagram da takipte ediyorum kendisini Tolga beyde cok çok iyi ama maliyetli geliyor
Amiin inşallahUğur hocanın ücreti 500 TL.Tolga beyi duymadımda bilmiyorumda.Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?