- 30 Temmuz 2008
- 1.880
- 3.279
- 683
- 47
Ben 3 ünüde tayfun hocamda yaptım...İnşallahh hepimiz hamiş kalırız canımm sen nerde yaptırdın diğerlerini?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 ünüde tayfun hocamda yaptım...İnşallahh hepimiz hamiş kalırız canımm sen nerde yaptırdın diğerlerini?
Ay bismillah korkuyorum böyle oluuncaBen 3 ünüde tayfun hocamda yaptım...
Ben tayfun hocam sayesinde artık kendi kendime hamile kalabiliyorum ama bu defada maalesef dış gebelik oluşuyor...Ay bismillah korkuyorum böyle oluuncacanım 3defa olumsuzluk çok büyük rakam sebebini araştırmadılar mı?
Benim olumsuzluklarım yumurta kalitemden kaynaklıydı...yaşım ileri..tüpümün birini maalesef dış gebelikten kaybettim..diğerine laparoskopi yaparak baktı sağlam..Ay bismillah korkuyorum böyle oluuncacanım 3defa olumsuzluk çok büyük rakam sebebini araştırmadılar mı?
Canımm çok geçmiş olsunBenim olumsuzluklarım yumurta kalitemden kaynaklıydı...yaşım ileri..tüpümün birini maalesef dış gebelikten kaybettim..diğerine laparoskopi yaparak baktı sağlam..
Kendi kendine nasıl hamile kalaniliyorsun?Allahım kimseleri böyle imtihan etmesin rabbim isteyen arayan herkese nasip etsinBen tayfun hocam sayesinde artık kendi kendime hamile kalabiliyorum ama bu defada maalesef dış gebelik oluşuyor...
Dondurulacak kalitede yumurtam kalmıyordu tatlım..aşıyı bilmiyorum orada varmı ..benim zamanımda yoktu ama öğrenebilirim..kadrolu hasta oldum :))). Artık çok şükür yumurtalarım çok iyi kendiliğinden hamilelik oluşuyor ama tüp sorunum var ...şubata kadar oldu oldu olmazsa tekrar yaptırmayı düşünüyorum..o kürlerden sonra kalite düzeldi bende..Canımm çok geçmiş olsunçok üzüldüm Allahım bu denemende inşallah nasip etsin sana sağlıklı bir bebek.peki 3denemen dondurulmuş embriyodan mı oldu?yumurta kaliteni artırmak için incir kürü fln deneseydin belki etkisi olurdu.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bir de gebelik aşısı diye birşey duydum burda uyguluyorlarmı bilmiyorum ama özellikle ileri yaşlarda olımlu etkisi çok diye duydum
Hoca laparoskopiden sonra kalan tüp iyi durumda zaten artık yumurtada iyi kalite ..6 ay bekleyelim gebelik olmazsa gelirsin demişti..o 6. Ayda dış gebelikle hamile kalmıştım...bu ay 39 oldum canım..Kendi kendine nasıl hamile kalaniliyorsun?Allahım kimseleri böyle imtihan etmesin rabbim isteyen arayan herkese nasip etsin
Ben memnunum canım....tabi imkanın varsaAnkara yada istanbul daha ilerdeymiş bu alanda..ama çoğu yerde maddiyata bağlamış..merak ettiğin şeyleri sora bilirsin banaMaşallah ne güzel innnnşallah kendiliğinden oluverir.bende 10-15güne adet olucam görüşmeye gittim tayfun beyle birkere.adet olunca gel dedi.ama endişelerim var istanbula ankaraya git diyor herkes.gidemiyorum iş dolayısıyla.burdaki nasıl memnun kaldın mı bana yardımcı olurmusun canım
Sizin sorun neydi canım ? Kaç yıllık evlisin?Bende boş gebelik geçirdim.o da sanırım yumurta kalitesinden.