Tüp Bebek Merkezleri Samsun'da Tayfun Alper'de Tedavi Görenler Buraya

Arkadaşlar ben 1 kere medicalparkta aşılama ve istanbulda fulya bahçecide 2 kere tüp bebek tedavisi denedim tutmadı. şimdi de samsunda demeyıp denememekte kararsızım.dr tayfun alperli nasıl tedavi süreci hastayla ilgilenmesi başarı oranı bana bilgi verirseniz sevinirim. 2 tane negatiften sonra çoook kararasız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfennnn!!!!!!!!

Arkadaşlar ben 1 kere medicalparkta aşılama ve istanbulda fulya bahçecide 2 kere tüp bebek tedavisi denedim tutmadı. şimdi de samsunda demeyıp denememekte kararsızım.dr tayfun alperli nasıl tedavi süreci hastayla ilgilenmesi başarı oranı bana bilgi verirseniz sevinirim. 2 tane negatiften sonra çoook kararasız kaldım ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfennnn!!!!!!!!

Merhaba

Şuan OMÜ tüp bebekte Ali Sertaç Batıoğlu ve İdris Koçak bey var.Benim doktorum Sertaç bey diğer yorumlarıda okuduysan kendisi için biraz ters aksi diyorlar ben 5 aydır kendisine muayene oluyorum bana karşı hiçbir olumsuzluğunu görmedim ama başka hastaya çıkışırken tanık oldum hastane sabahları çok kalabalık yakın illerdende baya hasta var.Sertaç bey için konuşuyorum öyle özel ilgi alaka bekleme Sertaç beyin hasta sayısı fazla, başı çok kalabalık, İdris Bey için de çok olumlu yorumlar duydum hastalarıyla çok ilgili olduğunu duydum. Geçen gittiğimde bir bayan vardı 3 kez Cem Demirelde tüp bebek yaptırmış olmamış 4. burda deniyordu bu işler nasip Allahım ol der burası vesile olur.

samsun da tüp bebek deneyecek arkadaşlar ben burada her yeri araştırdım.sonuç şu ki ille de samsun diyorsanız ben yine fakülte derim.şu an fakülte haricinde elle tutulur bir yer yok.diğerleri ticarethane gibi.
medical parkın doktoru istanbuldan gel git yapıyor.taşıma suyla değirmen dönmez arkadaşlar.
diğer ismi lazım olmayan yer( ki birileri adının bile anılmasından rahatsız oluyor)beni muayene bile etmeden reglinin 3. günü gel yaparız dedi.girdiğinizde bir ilgisizlik,bir seviyesizlik;ama buna rağmen inanılmaz bir kalabalık.yazık ben çok üzüldüm o insanları görünce.çoğu zaten iki kuruşu zor denkleştirip gelen insanlar.insanlar bir ümitle varını yoğunu toplayıp gelmiş.ben 2 de gittim,sıra bana geldiğinde gece olmuştu.sonra sadece sohbet ettik ve reglin 3.günü gel dedi evet.kulaklarıma inanamadım.hiç muayenesiz bu doktor bir deha(!)
yani bu konuda samsunda güvenilir sadece fakülte var arkadaşlar.tayfun hoca zaten hep infertelite üzerine çalışmış yıllardır,çetinkaya da öyle.sonra idealist insanlar.benim ilk denemem fakültede oldu ama ne yazık ki 5. ayında düşükle sonuçlandı.tabi düşmesi onların suçu değildi.ama psikolojik nedenlerle fakülteye tekrar ayağım varmadı.şu anda anatolia ya gidiyorum.
bir kadının en masum dileğidir bir bebek.inşallah her kadın ulaşır bu emeline doğru ellerde üzülmeden ,sömürülmeden.

Yazınıza katılıyorum Bizde yıldız ailesi olarak 8 yıldır tedavi için o hastane bu hastane kapı kapı dolaştık özel bir kilinikte samsun da defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisi gördük malesef hepside olumsuz çıktı.sonuçlar negatif ama neden negatif hiçbir açıklama yapılmadı

Ankara dediler Ankara 'da özel bir hasatane Ye yönlendirildik Muaayene gibi küçük ayrıntılara çok takılmıyorlar neden birkaç denemeden sonra tutmadığını testlerle değil kliniğin yüksek ücret makbuzlarıyla raporluyorlar malesef oradada olumsuz sonuç aldık.
Aradan bir yıl geçmişti ki OMÜ Tüp bebek merkezinde tedavi gören bir hasta yakınımız İdris koçak Doktorumuza yönlendirdi bizleri Bu defa doktor hakkında araştırma yaptık İnternette yazılan yazıları okuduk ve kafamızda olumsuz önyargılarla birlikte Prof İdris Koçak Bey ile tanıştık iyiki tanışmışım vesile olanlardan Allah Razı olsun diyoruz O ilk verilen umut çok önemli onun gözlerindeki güven ayrı idi belki yine olumsuz olabilirdi ama vermiş olduğu güven ve bizi anlaması yaklaşımı bizim kırılan ümitlerimizi yeniden filizlendirdi.Devlet Kuruluşunda hiçbir özel çıkarı olmadan bu samimiyeti görmek bir kucak ümit olmuştu bize

Birçok testler tahliller yapıldı ve 8 yıldır 80 doktorun araştırmaya bile gerek görmediği , kağıtları okuyarak uygulamaktan ziyade normal görünüp olumsuzluğun neden olduğunu araştırdı ve sonuç . gebeliğe bağlı kan pırtılaşmasının olduğunu söyledi Buna yönelik tedavi ile birlikte bebeğimizi kucağımıza almaya bir haftamız kaldı.
Arkadaşlar bunu yazdım ki ne önyargılı olalım ne de özel ticarethanelere dünya paralar harcamayalım bundan önemlisi her defasında ümitleri kırılan hastalarımıza öncülük olmak adına her kadının anne olmaya Hakkı vardır. İdris koçak hocamız senden Allah razı olsun

suskunbahar arkadaşım çok doğru şeyler yazmış. bende 2yıl önce omüde aşılama yaptırdım tabi sonuç olumsuz o zaman bi daha fakülteye gitmem demiştim. bu önyargımı değiştiren idris hoca oldu. senin de dediğin gibi bu işlerde doktoruna güven çok önemli .tüp bebek için fakülteye ayaklarımın geri geri gittiği bir gün tavsiye üzerine idris hocayla görüştük bize verdiği güven ve umut sayesinde tüp bebeğebaşladık ve şuanda ikizlerime 36 haftalık hamileyim 1-2 gün sonra kucağıma alıcm onları inşallah ve ben kaç kişiye daha önemrdim sonuç alan çok arkadaşım oldu .Samsunda tüp bebek için en ideal yer şu anda fakülte ve idris Koçak. hamileliğim boyunc dahep ilgilendi kontrollerimi kendisi yaptı .samsunda tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar İdris beyi görmeden karar vermeyin derim

Denemeden Sonuç almak çok zor
Bizimde çok deneyimlerimiz oldu
Umarım sizede nasip eder Rabbim
İdris Bey'e gitmenizi tavsiye ederim
İşinde gerçekten başarılı bir arkadaşımız 15 yıl sonra degerler çok düşüktü bugün ögrendim 2,5 aylık hamile

Yazınıza katılıyorum Bizde yıldız ailesi olarak 8 yıldır tedavi için o hastane bu hastane kapı kapı dolaştık özel bir kilinikte samsun da defalarca aşılama ve tüp bebek tedavisi gördük malesef hepside olumsuz çıktı.sonuçlar negatif ama neden negatif hiçbir açıklama yapılmadı

Ankara dediler Ankara 'da özel bir hasatane Ye yönlendirildik Muaayene gibi küçük ayrıntılara çok takılmıyorlar neden birkaç denemeden sonra tutmadığını testlerle değil kliniğin yüksek ücret makbuzlarıyla raporluyorlar malesef oradada olumsuz sonuç aldık.
Aradan bir yıl geçmişti ki OMÜ Tüp bebek merkezinde tedavi gören bir hasta yakınımız İdris koçak Doktorumuza yönlendirdi bizleri Bu defa doktor hakkında araştırma yaptık İnternette yazılan yazıları okuduk ve kafamızda olumsuz önyargılarla birlikte Prof İdris Koçak Bey ile tanıştık iyiki tanışmışım vesile olanlardan Allah Razı olsun diyoruz O ilk verilen umut çok önemli onun gözlerindeki güven ayrı idi belki yine olumsuz olabilirdi ama vermiş olduğu güven ve bizi anlaması yaklaşımı bizim kırılan ümitlerimizi yeniden filizlendirdi.Devlet Kuruluşunda hiçbir özel çıkarı olmadan bu samimiyeti görmek bir kucak ümit olmuştu bize

Birçok testler tahliller yapıldı ve 8 yıldır 80 doktorun araştırmaya bile gerek görmediği , kağıtları okuyarak uygulamaktan ziyade normal görünüp olumsuzluğun neden olduğunu araştırdı ve sonuç . gebeliğe bağlı kan pırtılaşmasının olduğunu söyledi Buna yönelik tedavi ile birlikte bebeğimizi kucağımıza almaya bir haftamız kaldı.
Arkadaşlar bunu yazdım ki ne önyargılı olalım ne de özel ticarethanelere dünya paralar harcamayalım bundan önemlisi her defasında ümitleri kırılan hastalarımıza öncülük olmak adına her kadının anne olmaya Hakkı vardır. İdris koçak hocamız senden Allah razı olsun

suskunbahar arkadaşım çok doğru şeyler yazmış. bende 2yıl önce omüde aşılama yaptırdım tabi sonuç olumsuz o zaman bi daha fakülteye gitmem demiştim. bu önyargımı değiştiren idris hoca oldu. senin de dediğin gibi bu işlerde doktoruna güven çok önemli .tüp bebek için fakülteye ayaklarımın geri geri gittiği bir gün tavsiye üzerine idris hocayla görüştük bize verdiği güven ve umut sayesinde tüp bebeğebaşladık ve şuanda ikizlerime 36 haftalık hamileyim 1-2 gün sonra kucağıma alıcm onları inşallah ve ben kaç kişiye daha önemrdim sonuç alan çok arkadaşım oldu .Samsunda tüp bebek için en ideal yer şu anda fakülte ve idris Koçak. hamileliğim boyunc dahep ilgilendi kontrollerimi kendisi yaptı .samsunda tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar İdris beyi görmeden karar vermeyin derim

Merhaba arkadaşlar bende samsunda oturuyorum
İki kere tüp bebek denedik ama tutmadı SAMSUN İLK ADIM TÜP BEBEK MERKEZİnde yaptırdım ordan hiç memnun kalmadım. İki tedavimdede ne tahlil ne bişey hiç birşeye bakmadan transfer yaptılar. Hem zamanım gitti hem param. Kadın doğum doktorum ya istanbul yada ankaraya git dedi ama öylede olunca bizim için zor diye düşündük
Samsunda hiç düşünmüyordum ama siz bana umut oldunuz haftaya inşallah randevu alıp gidicem burda yaşadıklarınızı anlatırsanız çok sevinirim
.

Son düzenleme:
bende omü de tüp bebek yaptırdım. ali sertaç bey vardı geçen yıl. çok şükür dünya tatlısı bir kızım var. allahım isteyen herkese nasip etsin.

mrb arkadaşla rilk önce şunu söylemek lazım ilk önce rabbim evet diyecek ondan sonra doktorlar vesile olacak evet doktorların yaklaşımı bilgisi çok önemli idrris hocaya bende gittim gerçekten iyi bir doktor işindede gayet başarılı olduğunu söylüyorlar ben davut beyin hastasıyım doktorum 6 ay şehir dışına gittiği için benim kontrollerimi idris hoca yaptı bir gün iyi birgün kötü bi şekilde geldik aşılama gününe benim aşılamam tutmadı bende şu an bebek özlemi çeken bir anne adayı olduğum için psikolojinizi ve içinide bulunduğnuz durumu çok çok iyi anlıyorum beni o hastanede dimdik umutla tutan tek şey davut hoca mükemmel bir doktor işinide en az idris hoca kadar iyi yapıyor kesinlikle giden arkadaşlar emin olun bana dua edeceksiniz kesinlilke tavsiye ediyorum bende şu an aşılama arifesindeyim bütün korkularım endişelerim onun sayesinde yerini umuda bıraktı hepinize bol şanslar şu an omü tüp bebek merkezinde tedavi gören arkadaşlar varmıı

5 yılldır samsunda bebek için mücadele veriyorum.omü de 2 aşılama yatırdım olumsuzdu. orasını hiç sevmiyorum.hiçte ilgili degıller.idris bey i bilmiyorum. bi fikrim yok. orda bı hemşire var yüzünü görünce insanın bı daha gidesi gelmıyo. allaha haırdım vale ediyorum. neyse medacal parkta tayfun alperde tüp bebek yapt negatif. ankarada bı dr gösterdım emriyonun resmini. hiç tutmayacak olanı yerleştırmışler dedi
13 yumurrtadan sade bı tanesi kaldı. paranızı boşa smsunda harcamayın gidin ankara ist adam gıbı tedavi olunnnn

5 yılldır samsunda bebek için mücadele veriyorum.omü de 2 aşılama yatırdım olumsuzdu. orasını hiç sevmiyorum.hiçte ilgili degıller.idris bey i bilmiyorum. bi fikrim yok. orda bı hemşire var yüzünü görünce insanın bı daha gidesi gelmıyo. allaha haırdım vale ediyorum. neyse medacal parkta tayfun alperde tüp bebek yapt negatif. ankarada bı dr gösterdım emriyonun resmini. hiç tutmayacak olanı yerleştırmışler dedi
13 yumurrtadan sade bı tanesi kaldı. paranızı boşa smsunda harcamayın gidin ankara ist adam gıbı tedavi olunnnn

haklısın bizde orda tedavi oluyoruz ve tedaviden çok konuşulan şey para para para özellikle giriştekı bayanlar yakanıza yapışıyo orda otururken sureklı tartıştıklarını zıtlaştıklarını gordum bırılerı ile orda hasta değil müşterisiniz demedi demeyin girişte tayfun bey muhabbet edıyo gulduruyo v.s ama hiç güven ve umut vermıyo zaten yapılan umut satmak degıl mı orda bile umut vermezsen güven vermezsen ve kapının dışında napolyonun kız kardeşlerini koyarsan ve para para para diyen bi merkez kurarsan sadece para kazanırsın....ama gülen bi anne yüzü göremezsin....:47:

Arkadaşlar ben Samsun'da yaşıyorum.Bugüne kadar 4 aşılama yaptırdım.Ama olmadı işte.Üstelik normal yolla bir çocuğum var.Sizce Tayfun Bey nasıl bir doktor?Ben başka hiç kimseye gitmedim.Siz de Samsun'da yaşıyor ve burada tedavi görüyorsanız lütfen benimle fikirlerinizi paylaşın.Samsunlu arkadaşlar burada buluşalım ve birbirimize yardımcı olalım.

Arkadaşlar 2 denememi medikalparkta yaptırdım memnun kalmadım 3.denememi istanbul şişli memorialde yaptırdım hamileyim ekip labaratıvar drlar ilgi alaka süper hamileyim diye yazmıyorum bunları olmasamda yazardım elinden geleni yapıyorlar istanbulda embriyom hakkında bilgi vermek için bizzzat embriyolog geldi 5.gün transferinyapıldı konan embriyonun resmi ve bilgileri verildi samsunda embriyomla alakalı bilgi bile vermediler 3 adette donmuş embriyom var memorialde hemde 5. gün işlerini ciddi yapıyorlar bilgilendirme süper ben sadece fikrimi söylüyorum

Back
X