samsun da tüp bebek deneyecek arkadaşlar ben burada her yeri araştırdım.sonuç şu ki ille de samsun diyorsanız ben yine fakülte derim.şu an fakülte haricinde elle tutulur bir yer yok.diğerleri ticarethane gibi.
medical parkın doktoru istanbuldan gel git yapıyor.taşıma suyla değirmen dönmez arkadaşlar.
diğer ismi lazım olmayan yer( ki birileri adının bile anılmasından rahatsız oluyor)beni muayene bile etmeden reglinin 3. günü gel yaparız dedi.girdiğinizde bir ilgisizlik,bir seviyesizlik;ama buna rağmen inanılmaz bir kalabalık.yazık ben çok üzüldüm o insanları görünce.çoğu zaten iki kuruşu zor denkleştirip gelen insanlar.insanlar bir ümitle varını yoğunu toplayıp gelmiş.ben 2 de gittim,sıra bana geldiğinde gece olmuştu.sonra sadece sohbet ettik ve reglin 3.günü gel dedi evet.kulaklarıma inanamadım.hiç muayenesiz bu doktor bir deha(!)
yani bu konuda samsunda güvenilir sadece fakülte var arkadaşlar.tayfun hoca zaten hep infertelite üzerine çalışmış yıllardır,çetinkaya da öyle.sonra idealist insanlar.benim ilk denemem fakültede oldu ama ne yazık ki 5. ayında düşükle sonuçlandı.tabi düşmesi onların suçu değildi.ama psikolojik nedenlerle fakülteye tekrar ayağım varmadı.şu anda anatolia ya gidiyorum.
bir kadının en masum dileğidir bir bebek.inşallah her kadın ulaşır bu emeline doğru ellerde üzülmeden ,sömürülmeden.