Samsun'da Tüp Bebek Süreci

nlncm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2022
15
4
1
39
Arkadaşlar merhaba yaşım 36 7 aylık evliyim. 2007 yılında pcos teşhisi konuldu ve kist patlaması nedeni ile ameliyat olmak zorunda kaldım. süreçte kistim tekrarladı ve ortalama 7 yıl boyunca yasmin kullanmak zorunda kaldım. 7 ay önce evlendim ve doktor kontrolünde normal yolla bebek denedik fakat sağ overim aynı şekilde problem yapmaya devam etti. 07.03.2022 tarinde rahim duvarı ile alakalı olmayan miyom d teşhis edilince doktorum tüp bebeğe yönlendirdi. orduda ön hazırlılara başladık doktorum eğitim araştırma hastanesinde hakan timur çok ilgili ve alakalı. ayın 16 sında goanal f 450 150x1 ile başladık. ayrıca tansiyon hastası olduğum için alfamed 25 mg 2*1 ve folikasit 1*1 fenomom tablet (ek takviye imiş ve pahalı :( ) dostimax haftada 1 olmak üzere başladı.7 doz iğneyi yaptım şimdiye kadar ve bugün yumurta ölçümü için gideceğim. eşimde herhangi bir sorun çıkmadı. kafa karışıklıkları ve araştırmalar sonucu samsun medicalpark hastanesi dr. muhterem akdeniz de kara kıldık. ben çok bunaldığım için bu süreçte belki yardımı olur diye buradan tedavi sürecini gün gün yazacağım. muhtemeln cumartesi günü samsuna kontrole gideceğiz. isteyen herkese çifter çifter nasip olur inşallah....

Bugün kontrole gittik gonel f günlük 200 ml e çıkarıldı ek olarak yarın akşam saat 19:30 da cetrodit ıgne başlıcaz. Cumartesi samsun sürecimiz başlıyor allah izin verirse samsundayiz..

pazartesi günü opu işlemi yapıldı. 9 adet yumurta toplandı 6 tanesi sağlam çıktı 2 si döllendi şua nda cumartesiye kadar beklicez yinede embriyoların durumu için doktarumuz 2 regl döenmi beklememizi söyledi

2 embriyo donduruldu şu anda transfer sürecini bekliyoruz sanırım maddiyattan ötürü biraz gecikecek ama olsun hayırlısı diyoruz. pskolojik kısmından bahsetmiyorum bile resmen bütün dengem alt üst oldu

Back
X