Samsundan Tuvalet Egitimli Kedi Sahiplenmek Istiyorum

housewife5561

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
3
1
29
Merhaba ben samsunda oturuyorum evde neşem olsun ses olsun istiyorum onun için bir evlat edinmek istiyorum Tek isteğim Tuvalet egitimi olsun yeterli lütfen bana ulaşın.

Tuvalet kabına kum koyup 2 kez pisiyi kuma götürseniz başkaca bir yere tuvaletini asla yapmayacağından emin olabilirsiniz..

Kediler eşeleyerek tuvalet ihtiyaçlarını görürler. Kum olmazsa olmazdır,endişe etmeyin.

Merhaba ben samsunda oturuyorum evde neşem olsun ses olsun istiyorum onun için bir evlat edinmek istiyorum Tek isteğim Tuvalet egitimi olsun yeterli lütfen bana ulaşın.

selamlar. bugün çok güzel bir yavru buldum. temizledim iç dış parazitini yaptırdım. minicik bir şey. profil fotoma aldanmayın onlar benim kedilerim. lütfen bana ulaşın görüşelim. üç kediye bakamam sahiplendirene kadar misafirimiz. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
kediler kumları dışında bir yere zaten ihtiyaçlarını gidermezler. merak etmeyin. bentonit kedi kumu veya çam kumu almanız gerek. ben çam kumunu öneririm, daha uzun süre kullanılıyor ve kokusuz, kokuyu emiyor. çok güzel, çok memnunum.

X