Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben samsunda oturuyorum evde neşem olsun ses olsun istiyorum onun için bir evlat edinmek istiyorum Tek isteğim Tuvalet egitimi olsun yeterli lütfen bana ulaşın.
Merhaba ben samsunda oturuyorum evde neşem olsun ses olsun istiyorum onun için bir evlat edinmek istiyorum Tek isteğim Tuvalet egitimi olsun yeterli lütfen bana ulaşın.
selamlar. bugün çok güzel bir yavru buldum. temizledim iç dış parazitini yaptırdım. minicik bir şey. profil fotoma aldanmayın onlar benim kedilerim. lütfen bana ulaşın görüşelim. üç kediye bakamam sahiplendirene kadar misafirimiz. ...
kediler kumları dışında bir yere zaten ihtiyaçlarını gidermezler. merak etmeyin. bentonit kedi kumu veya çam kumu almanız gerek. ben çam kumunu öneririm, daha uzun süre kullanılıyor ve kokusuz, kokuyu emiyor. çok güzel, çok memnunum.