samsung buzdolabı veya çamaşır makinası kullanan varmı?

heath_19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
2.552
3
0
37
Diğer
slm arkadaslar ufak ufak ceyıze basladım
çamasır makınesı almak ıstıyorum aslında aklımdakı bosch du ama bırde samsung takıldı gozume
şöyle bır netde arastırdım gorunus olarak kalıtelı duruyo ama kullanıcı yorumlarını okudumda aldıktan bı kac ay sonra bı cogununkı arızalanmıs. kullanıcılar pek memnun deıl gıbı gorunuyo bu durumda
pekı sızlerın arasında kullanan varmı tavsıye edermısınız?

bunun yanı sıra buzdolabınında cok ıyı oldugunu duyuyorum şu sıralar
bu konudakı fıkırlerınızı oğrenebılırmıyım acaba
yoksa ben gene de bosch dan mı alsam

Samsung Crystal Blue Çamaşır makinesi kullanıcı yorumları
Samsung Crystal Blue Çamaşır makinesi kullanıcı deneyimleri
Samsung Crystal Blue Çamaşır makinesi kullanıcı şikayetleri

Son düzenleyen: Moderatör:
canım Sansungu bende araştırıyorum. Samsungun srl629 buzdolabını netten araştırdığım kadarıyla kullananlar çok memnun. Diğer ürünler hakkında bilgim yok. Buzdolabı kombi tipi normalde kombi buzdolapları baya pahalı samsung baya uygun :) çamaşır makinası konusundada olumlu birşeyler duyarsam onuda samsung alabilirim. Umarım kullananlar sorunlarına cevap verir..

saol canım cevap verdıgın ıcın :12: off esya almak ne zor iş alacagım ama ceyızlık olacak hemen kullanılmıcak o yuzden ıyımı cıkacak kotu dıye sureklı bı kusku olacak ıyyyyyyyyy

Evet canım o kuşku bendede var hoş benim düğün yazın olacak İNŞALLAH kısmetse ama insan tereddüt ediyor ya sorun çıkarsa diye beyaz eşya fiyatlarıda malum aman çıkarsa çıksın diyemiyorsun. Buarada nişanlı veya sözlümüsün_?

nısanlıyım canım 1,5 yıl oldu kendısı askerde annem askerden gelsın artık uzamasın bu iş dıyo bakalım kısmet:72:

kızlar bende 9 kg lık çamaşır makinasının özelliklerini ve gardrop tipi buzdolabısını çok beğendim ama etrafımda bu markayı kullanan yok bende merak ediyorum. kullananlar memnun kalıyormu diye ama görüyorumki bu sayfadada pek kullanan olmamış. umarım kullanan birileri bize bilgi verir

slm kızlar.. bizde samsung gardrop tipi buzdolabı var ve gerçekten çok memnunuz sorunsuz bi ürün..
bende nişanlıym çeyizime samsungun kurutmalı çamaşır makinesini alıcam. kombi tipi buzdolaplarını da beğeniyorum ama bakalım.. ben tavsiye edrm samsungu..

merhaba kızlar bizde samsungun cift kapılı su sebilli buzdolabını kullanıyoruz yaklasık 4 yıldır. su ana kadar hiç bir problem yasamadık ve inanılmaz memnunuz. bir komsumuz da 6 kiloluk çamasır makinesini yaklasık 1 yıldır kullanıyor ve o da camasır makinesinden cok memnun. bosch marka urunler de tabiiki cok guzel ve dayanıklı ama sadece en ust modelleri alman yapımı diğer alt modeller turkiyede uretiliyor ve maalesef almanyada uretilenler kadar iyi değiller, o yuzden karar verirken bunu da göz onunde bulundurun. inşallah benim de yaza düğünüm olacak ve bende beyaz eşyalarımı samsung almayı planlıyorum...

Bende Samsung araştırması yapanlardanım.
İnsanın hep ilk duyduğu şey aklında kalırmış ya,o hesap.Bende çok iyi anlamadığım için beyaz eşyalardan ilk baktığımız yerde yardımcı olan kız Buzdolabı ve Çamaşır Makinesinde Samsung'u öneriyorum kesinlikle demişti.O günden beri aklımda o şekilde kaldı benimde.Ama kullanan görmediğim için hep şüphe vardı.Kullananların da yorumlarını şans eseri bulduğumda,hiç kimsenin memnun olmadığını duymadım.

Hem makine olarak sağlam,hem de fiyat olarak uygun olduğu kanısına vardım...

çok kararsızım bende ne yapacağımı şaşırdım artık bosch mu alsam ne yapsam :26:

ben foruma tam da samsung kullanan var mı, nasıldır? diye bilgi almak için girmiştim :))

ben de merak ediyorum bu marka nasıldır diye. bosch almayı düşünüyorum ben ama memnun olanlar varsa ve fiyatları uygunsa bu markayı da tercih edebilirim. ama yorum pek gelmediğine göre kullanan çok yok galiba :(

kızlar samsung ürünleri arasındada kalite farkı olabiliyor. biz gardrop tipi buzdolabı baktık iki ürün aynı firmanın ama biri çinde diğeri korede üretilmiş. malzemesi bile fark ediliyordu biri 2. sınıf üründü tabi iki ürün arasında fiyat farkıda vardı. alırken bunada dikkat edin ben henüz almadım ama samsung çamaşır makinası ve buzdolabı almayı düşünüyorum

samsung çamaşır makinesi kullanıyorum 3 senedir çamaşırları ütülü gibi çıkarıyor görünüm olarak çok şık problemim yok sadece 6 kilo benimki 7 kiloluk alın bence buzdolabı olarak sharp öneririm gerçekten harika..

bende geçenlerde samsung çamasır makinesi ve buzdolabı baktım gerçekten fiyatları ve görünüşü mükemmel.. mantıken bakıldığında alanında uzmanlaşmış firmalardan almakta yarar var diye düşünüyorum mesela arçelik gibi sonucta 1 yılda yenilenebilecek ürünler almıyoruz..

arkadaslar ben ceyızıme samsung camasır makınesı ve samsung buzdolabı aldım. ben ve nişanlım araştırmayı cok ama cok detaylı yaptık. kullanan kısıler yakınlarımızdı ve cok memnunlardı.üretim yeri bırcok bılındık markada degısmıs haberınız olsun. biz cok detaycıyız nısanlımla ve herseyı cok detaylı ınceleyıp sonunda karar verıyoruz. ve ben tum magazaları dolastım tek ıcıme sınen samsung un urunlerı oldu. mesela buzdolabında benım aradıgım ozellık kapagının ve ıc hacmının genıs olmasıydı. ben aradıklarımı buldum umarım yardımcı olmusumdur:3:

kızlar samsung ürünleri arasındada kalite farkı olabiliyor. biz gardrop tipi buzdolabı baktık iki ürün aynı firmanın ama biri çinde diğeri korede üretilmiş. malzemesi bile fark ediliyordu biri 2. sınıf üründü tabi iki ürün arasında fiyat farkıda vardı. alırken bunada dikkat edin ben henüz almadım ama samsung çamaşır makinası ve buzdolabı almayı düşünüyorum

buzdolabının üzerinde korede yada çinde üretildiğine dair bildiri var değilmi canım? birde samsungun korede üretilenlerinimi tercih etmeliyiz?

Back
X