Samsung çamaşır mak.

jadestone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
7
0
86
Ankara
Arkadaşlar bizde beyaz eşyalarımızı yavaş yavaş alıyoruz.Size de sormak istedim samsung çamaşır makinası beğendim 7kg 1000 devir bilgisi olan var mı nasıldır.Birde
şu su hazneli ütülerden kenwood'un var 180 liraya buldum ama bilgisi olan var mı bu konuda da....

Şimdiden teşekkürlerrr....

canım biz samsung aldık çamaşır makinesini wf6700nav modeli hatta.. şu anda benimki kullanıyo 2 aydır falan.. çok memnun bi sorun yokmuş fiyatı da çok uygundu..

çok teşekkür ederim evet fiyatı çok uygunben 700tl ye buldum o yüzden de şüpheliyim neden aynı özelliklere sahip olmasına rağmen bu kadar ucuz diye?ama büyük ihtimalle bende ondan alıcam...
deneyimi olan arkadaşlar varsa halen almadım yorumlarını bekliyorum:)

canım biz 2007 ekim ayında aldık eve bizde kararsızdık ama annemin öteki makinayla uğraşmaktan canı çıkıyodu aldık çokda memnunuz ama dikkat edilmesi gereken bu makinaya çok deterjan ve yumuşatıcı koymayın derim tecrübeyle sabittir:))

7 kilo 1000 devir

samsung ve siemens ikisininde camasır makinesini cok övüyorlar. bizde yarın beyaz esyalarımızı alacaz. ama model ve marka konusunda hala kararsızım

benim 20 yıllık arçeliğim kadar sağlam mı? sorun çıkarsa giderilebiliyor mu?
diye düşünmekten hala karar veremedim...
ama samsung makinalari epeyce araştırdım,
elmas kazan (özel tasarımı ile çamaşırları yıpratmıyor)
seramik reziztans
air wash (magazada denedik, gerçekten kullanılmış kokusunu giderdi)
silver nano (bunun cevreye zararları konusu incelenmeli)
gibi avantajları var

bir de kurutuculu bir modeli var ama onda elmas kazan yok,
ben gercekten iyi kurutuyor mu diye merak ediyorum

Canım bizde araştırmıştık samsung kurutuculu makinaları, elektrik tüketimleri çok yüksek... Alırken bunu da düşünmek lazım..çamaşır mak ve kurutucuyu ayrı almak daha mantıklı bence, siemensin güzel modelleri var, tavsiye ederim.

benim 20 yıllık arçeliğim kadar sağlam mı? sorun çıkarsa giderilebiliyor mu?
diye düşünmekten hala karar veremedim...
ama samsung makinalari epeyce araştırdım,
elmas kazan (özel tasarımı ile çamaşırları yıpratmıyor)
seramik reziztans
air wash (magazada denedik, gerçekten kullanılmış kokusunu giderdi)
silver nano (bunun cevreye zararları konusu incelenmeli)
gibi avantajları var

bir de kurutuculu bir modeli var ama onda elmas kazan yok,
ben gercekten iyi kurutuyor mu diye merak ediyorum

bu seramik rezistanslı ürünü kullanan var mı peki? memnun musunuz? fiyat olarak pek bi farkı yok diğerlerinden. ve yetkili bayi çok satılıyor dedi. rezistansı seramik olan tek marka ve tasarım ödülü almış.bende alıcam ama bi türlü karar veremiyorum. bosch mu samsung mu die.

Back
X