Samsung corby mi Samsung star mı?

starı bilemem
ama corb fiyatına göre çok donanımsız
ben ilk önce ondan almayı çok istiyordum
telefoncuda baktık tek farklı özelliği dokunmatik olması
birde çok çok hafif oyuncak gibi

ben star kullanıyorum çok ama çok memnunum. fotograf çekim, video süper. üstelik dokunmatik. gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim :1closedeyes:

bende star almayı düşünüyordum ama baktım kavakyellerinde corby çok hoş gözüktü gözüme aklım kaldı corby de ama ikisi arasındaki fark nedir sizce...

arkadaşlar yok mu kullananlar bu telefonları aşkım sevgliler günü için sana hediye süpriz telefon alıcaktım sen belirle markasını şu fiyata kadar ne istiyorsan dedi ve bende bu iki tel çok yaygın ,gittim gördüm ikisi çok hoşuma gitti sizce hangisini tercih etmeliyim.

corbyden sakın vazgeçmee almalısın imkanın varkenn

tabii ki corby
bende de beyaz rengi var.çok memnunum.:sm_cool:zemuszemus
tam bir bayan telefonu.opuyorumnanaktan
sakın star alma derim.çünkü erkekler de çok sık görüyorum.lmaz:
corby e göre biraz kaba.-tatlicadiarzu-
şimdiden iyi günlerde kullan.
a.s.

saolun kızlar ama kafam karıştı iiice ben stara karar vermiştim şimdi sizde corny diyosunuz.star beyaz çok hoş alırsam onu istiyorum ama bilmiyorum:uhm:

sana kesinlikle starı öneriyorum. bende pembesi var.ama şunu söylemeliyim malesef beyaz rengi yok.internette gösterilen rengin orjinali gri.bizim sınıfta 4 kişide vr hepside çok memnun. kamerası süper çekiyo.pembesi tam bir bayan telefonu.gülücük yakalama özelliği var.bnce corby den katlarca daha üstün.. kesinlikle star al

Samsung Star S5233-Wifi alın.
Wifi artık çok önemli bir donanım oldu.Her yerden nete girebiliyorsunuz.
Normal olanında ise Wifi yok

bende almak istiyorum para biriktiriyorum şimdi =))
sizce alayım mı?? bunları okuyunca kararsız kaldım ??

kesinLikle alın. ama alacaksanız star alın :) çook memnunum çok şeker bişey bende pembesi var diğer arkadaşlarımdada 1 pembe 2 tane siyah var hepsi çok memnunlar tavsiye ediyorm herkese tekrar tekrar

Beyaz renk SG5603 modelinde var, Star ın bir üst modeli.
Fiyat farkı da çok az...

Son düzenleme:
samsung star 5603 beyaz rengi var bende çok da memnunum ve seviyorum tek eksiği wi fi
bu özellikten geç haberim oldu bilseydim ona göre alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…