SBNM Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 156 7 118 22 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SBNM #1 Arkadaslar bu süpürgeyi almayı düşünüyorum. Torbalı istediğimden, 2000 watt, 360 emiş gücü, e tabi birde dış görünüşünden dolayı. Samsung süpürgeler nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum. Eklentiler $AAAAAAAAAAA.webp 2,6 KB · Görüntüleme: 188
Arkadaslar bu süpürgeyi almayı düşünüyorum. Torbalı istediğimden, 2000 watt, 360 emiş gücü, e tabi birde dış görünüşünden dolayı. Samsung süpürgeler nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.
q0nca Nişanlıııı:) Kayıtlı Üye 11 Şubat 2010 908 3 118 Bursa 22 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SBNM #2 ya ne bileym bnm ablam evlendi o da torbalı almıştı hiç memnun değildi ya bunun marka model hakkında bilgim yok ama bn alırsam hani böle içine su koyuyomuşsunda onun içine alıyomuş tozu pisliği sora yıkıyosun bitti gitti
ya ne bileym bnm ablam evlendi o da torbalı almıştı hiç memnun değildi ya bunun marka model hakkında bilgim yok ama bn alırsam hani böle içine su koyuyomuşsunda onun içine alıyomuş tozu pisliği sora yıkıyosun bitti gitti
SBNM Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 156 7 118 23 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi SBNM #3 HIMM bende bikeresinde sulu süpürgenin temizlenmesi sahnesine şahit olmuştum balçık suyu gibi midem kalkmıştı. o sebeple torbalı düşünüodum.
HIMM bende bikeresinde sulu süpürgenin temizlenmesi sahnesine şahit olmuştum balçık suyu gibi midem kalkmıştı. o sebeple torbalı düşünüodum.