Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
olabilir aslında çadır cafe çok mu soğuk olur acaba??.
köşk pastanesi nasıl olabilir ??
başka bi yerde glmiyo aklımafisfisfis

bide sevgi cafe geldi aklıma

Son düzenleme:
bu buluşma bi yemek buluşmasımı olucak yoksa çay pasta gibimi?

yani eğer yemekse 10-15tlye, çay ise 5tlye patlar, uçuk fiyatlar değil.. sonuçta kıtlıktan çıkmış gibi yemeyiz bizde :roflol:

mesela gülhan dioruz ya, çiftlikte beyaz ev restorantta yemek yemekle gülhanda yemek aynı fiyata maloluo.. ben yazın gittiğimde öleydi.. ama ortam olarak gülhan çok daha güzel, kış bahçeside var.. hava güzel olursa bugünkü gibi dışardada bahçesi var..

çaya toplanıcaksak paradise olabilir yada mado.. ama rica etsemde köşk olmasa, bazı özel nedenlerden dolayı gelemem ben oraya:1ninca:

zamanıda siz ayarlayın ben gelirim hertürlü, hafta içi zaten boşum, hafta sonuda ayarlarım bişekilde zaman sorun olmaz,, diğer arkadaşlar için ne uygunsa olur bana a.s.

çiğ köfteci mi:bbo:
oyyyhhhhhhhh...:bbo:
bana sorarsanız gülhan en mantıklısı gene siz bilirsiniz.
yada çiftlik mado,özsüt..

yakın yer olacak diyede grazylcim basit basit yerler olmasın bence.
çiğköfteci için demiyorum bizde gideriz sürekli ama ne bileyim samsun buluşmasına yakışacak bir yer olsun benim düşüncem..

siz bilirsiniz:hulya:

günaydın kızlarr!opuyorumnanaktan
bence de çiğ köfteciye gitmeyin!
samsunluları temsilen samsunun güzelliklerini gösteren biryerler bulsanız daha iyi olur sanki!

basıt derken canım bak ben okadar uzaktan gelıyorumkı ınan bı araba daha kaldıramıyacam yanı arabamda yok ıstedıgım saaat cıkıp geleyım okadar engelım varkı buluşmaya gelmek için ama benhepsını kenara atıyorum bunu gercekten ıstedıgım için yapıyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ay bu cok tuhaf bışe oldu neyse ya zaman var daha ben acık alanda buluşalım dıyorum

yani mecidiye lafı geçiyor,evcim filan..
ne bileyim gezmeye o kadar yer varken düşündüğünüz yerler bana çok garip geldi..
genede siz bilirsiniz seçenek çokken takılmayın diye söyledim..

ben ne bileyim yav çiğköftecinin samsunu kötü tanıtacağını
çiftlikte bi beyazeve bi de çiğköfteciye gittim orayı biliyorumsenağlamasenağlama

samsun hatunları kararsız çıktık ya buluşma günü geldi nerdeyse kaydirigubbakcemile3

şimdi kızlar şöle bişe yapalım ankete açalım bunu böle olmıcak anlaşıldı..

ben buraya yazıorum herkesin sölediği seçenekleri grazlycimde gelince bunu anket olarak ekler topiğe.. sonra bizlerde tıklarız istediğimiz yerleri çoğunluk neye karar verirse ona göre hareket ederiz artık..

- Gülhan (Atakent)
- Mado (çiftlik)
- Mecidiye
- Paradise (çiftlik)
- The coffe home (56lar)
- Adıyörem (çiftlik)
- Sevgi cafe

aklına başka biyer gelende eklesin kızlar benim bunlar kaldı aklımda.. ayrıca buluşmaya gelecek olanlarada mesajla haber verelimde anketi herkes oylasın..

eklemek istiorum bu yazdığım seçenekler arasında yemek+içecek en fazla 15tl, içeçek vs ise 5-6 civarı tutar.. yanlışsam düzelttin tabi, ben normal bi menü olarak sölüorum.. a.s.

:çok üzgünüm:adıyöremi silin küstüm ben
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

küsmeee :teselli:

adıyörem benim en favori çiğköftecimdir ya , süper vala çok leziz..

ama buluşma için pek uygun bi mekan değil sanki cnm ya, tabi yine oylamaya sunmak lazım herkesin fikrini alalım dimi a.s

tabi dediğin gibi başka biyere gitmediysen çok normalki gittiğin yerleri sölemen, bende gittiğim yerleri sölüorum, yoksa kimbilir daha ne mekanlar vardır haberimin olmadığı.. Şeniz
sanırm öğretmensin burda ne güzel opuyorumnanaktan

aynen fiyastlar bu şekilde bence söylediğin yerler gayet uygun adıyörem haricindedelikafadulden

sen hamilesin:)küs bakalım sorarım ben sanakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…