• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsunlular buluşuyoruz ( ikinci buluşması )

nerde buluşalım ne zaman buluşalım

• gülhan

OY: 1 7,7%
  • mado

OY: 2 15,4%
  • mecıdıye

OY: 0 0,0%
  • paradise

• the coffe

• sevgi cafe

OY: 3 23,1%
  • çadır cafe

• adıyorem

• beyaz ev

• hanımlar lokalı

OY: 3 23,1%
  • sarı konak

• Ankete Katılan
    13
kızlar ben hastayım ya gelemeyeceğim
malum artık göbek önden gidiyor 8 buçuk aylık olduk
çok üzgünüm artık
bebeyi doğurunca buluşmaya getirebilirim inşşallah

ee kızlar ne oldu buluştunuzmu merak ediyorum birileri bişeyler sölesin...

buluşulamadı tabiki:delphin:
samsunlular zor buluşur tecrübeyle sabit..
akannehir
o yüzden en güzeli hiç birine katılmamak..

buluşulamadı tabiki:delphin:
samsunlular zor buluşur tecrübeyle sabit..
akannehir
o yüzden en güzeli hiç birine katılmamak..

nasıl yani canım niye buluşmadılarki anlamadım illa kalabalık olcak diye bişe yok bizim gerekçelerimiz vardı gelemedik bende isterdim çok gelmeyi niye buluşamadılar acabaki ..CADIARZU

vala eessscim sevgi cafede buluşulcak die konuşuldu, ama kesin değildi.. hadi anket sonuçları önümüzde kesin sevgi cafeydi diyelim, saat belli değil.. nerden bilicez kim kaçta gelicek...

hadi öğlen 12de gittim akşam 5e kadar sevgi cafede oturdum bekledim dielim.. kimi bekliorum?? sarı çizmeli mehmet ağamı? nerden tanıycaz birbirimzi, gün içersnde yüzlerce insan gelio oraya sorucakmıyız herkese?

dün gece topiğe yazdım ben kaçta buluşcaz nasıl tanıycaz birbirimizi die, cvp gelmedi, ama çok normal cvp gelmemesi çünkü kimse bilmioki..

sabah elifcn arkadaş yazmış ben şu saatte orda olucam şunu giycem die, çokta güzel yapmış ama tabi dersaneye gitmek için sabahın köründe uyandığımda pc açmak aklıma bile gelmio, ve ben öğlen 2.30da gördüm yazdığını.. inş giden birileri olmuştur, yazdıklarını okuyan olmuşturda tanımışlardır onu..

ayrıca kim geliodu buluşmaya? bitek elifcn, grazyl ve ben vardık, diğerleri gelemioz yazdılar.. grazyl naptı hiç bilmiorum oda en son 3 gün önce pazar olcak buluşma die yazmış.. giden olduysa tek başına kalmamıştır inş..

evet ya olmadı bence hiç böle sevgi cafe diye kara verildiği anda saat sölenecekti, işte ne bilim 12 den 3 e kadar ordayız denseydi gelen 3 saat içinde gelirdi umarım yanlız kalan olmamıştır evet

evet kızlar mesela ben gelemiyecek olanlardan biriydim ama şartları zorlayayıp evde misafirleri bırakıp saat 3 gibi sevgi kafenin ordaydım iyiki eşim yanımdaydı baktım içeride dışrıda bayan toplulugu göremedim nerden tanıyabilirizki birbirimizi kimse birbirini tanımıyo çünki oraya geldim ve sap gibide kaldım ortada madem kimse gelmiycek neden oraya sevgi kafede buluşuyoruz diyosunuz lütfen bu kadar tutarsız olmayın bahanelerin arkasınada sıgınmayın....

gerçektenmi?
çok üzüldüm cidden canım ya:sinifsinif:
çok acele edildi,yer doğru dürüst belirlenmeden herkesden teyid almadan kalkışıldı..
bayramdan sonra rahat rahat görüşülebiirdi ama sıkıştırıldı..
ben hep diyorum bunu;samsunlularla toplu halde buluşma yapamazsın..çok zor :teselli:

benim evde net yok cumartesi akşamı bile netleşmemiş bende net olmadı diye gelmedim çok üzüldüm iletişim kopuksuzluğu oldu

hiç olmadı bence gelen arkadaşa çok ayıp edildi bence şahsen ben oraya gelipte sap gibi kalsaydım bilmiyorum ne söylerdim yani burda herkezin nete girme saatleri farklı farklı herkezin işi gücü var buluşma tarihi ve günü son güne bırakılmayıp bi kaç gün önceden kesin olarak sölenecekti, bence buluşma yeri hakkında bile çok konuşulsu samsun koca sehir değilki önemli olan bi araya gelmek değilmi...valla ben bile pazar günü gelecektim 1 gibi arabaya atlayıp ama baktım bulusmaya gidiyorum diyen yok cesaret edemedim.bundaN sonrada gelemm cok zor eşim o gün burda değildi ancak öyle gelecektim.bence birazda grazyl cimin ve diğer arkadasşar ortadan kaybolması ve nete girmemesiyle yapılamadı buluşma.kararlı net olmak gerekli....

evet arkadaşlar bana burda çok haksızlık edildi resmen aptal gibi hissettim kendimi birdaha buluşmayada gelmeyi düşünmüyorum o gün misafirleri bırakıp buluşma yerine geldim diye eşimden de bir sürü laf işittim vallahi degmezmiş hiçbirine

Şimdi herkes birbirine girmesin bence..
Gelecek olanlarda gelmeyecek olanlarda bildirmemiş o gün kimse girmemiş.
Şimdi suç grazly e atılmamalı..
Herkes kendinde aramalı diye düşünüyorum..

ben trabzonda buluşma düzenledim,sağolsun gelecem diyen herkes geldi,ben başlattığım için herkese tel.numaramı yazdım özelden bir sorun olunca arayın beni dedim,buluşma yerine gec gelen oldu vs hatta bende geç gidebildim ,tel.la herkesi organize ettim hiç bir sorunla karşılaşmadık,çokta güzel bir gün geçirdik tmmy,deliboncuk,eftelya,deniz25,hepsini öpüyorum tekrar harika dostlar edindim
ben grazyl suçlamıyorum sadece o organize ettiği için şimdi nerde diye sordum
ayrıca samsun topiğindede benim çok güzel arkadaşlarım,dostlarım oldu biz görüşüyoruzda bayramdan sonra bir araya gelecez gene akşam konuştuk,organizasyok iletişim eksikliğiydi sorun

Back
X