Samsunlular buluşuyoruz

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

ŞAFAK 11

herkeze günaydın canlarrrrrrrhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance:

havalar nasıl olursa olsun yeterki sizin havanız güzel olsun:sm_cool::teytey::teytey:

bugün nasılsa yarında aynısı ama olsun yağmur berektir

ama cuma gününden itibaren havalar süperrrr:lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydınn dünyalar tatlısı ablacım a.s.

evet bugun havalar kötü ama olsun ne yapalım yagsında topraklarımız sulansın ablacım nasılsın iyimisin kayınvalidem pazara cıktı bende fırsat fırsattır dedim hemen pc nin basına oturdumm :teytey::teytey::teytey::teytey:

ablacım ben cıkıyorum simdi gelir kayınvalidem hemen evi süpüreyimde bişey demesinn öptümmm siziiiiiiiiii samsunun tatlı hatunlarıııı

ablacım ben cıkıyorum simdi gelir kayınvalidem hemen evi süpüreyimde bişey demesinn öptümmm siziiiiiiiiii samsunun tatlı hatunlarıııı

tamam canım ev işlerini kendini fazla yormadan dinlene dinlene yap kolay gelsin
görüşürüzkaydirigubbakcemile3

günaydın hatunlar günaydın hava kötü bugün içim sıkıldııııı

allahın gücüne gider fatma öyle deme bacım yağmur berekettir

ben içini sıkıntısını geçiririm msn den iki dedikodu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayşegüle saat 10,00 haberlerini sundun sanadasunayım msn ye gel:teytey::teytey::teytey:

mrb fatma abla nasılsın neler yapıyorsun gülnur abla yok bu aksam bende öyle bi bakayım dedim bebegime seker örüyordumda yoruldum dinleniyorum simid birazcıkkk :)

mrb fatma abla nasılsın neler yapıyorsun gülnur abla yok bu aksam bende öyle bi bakayım dedim bebegime seker örüyordumda yoruldum dinleniyorum simid birazcıkkk :)

kızlarrrr ablanız geldi ama fazla kalamam
kolay gelsin hayatım şekerlerden bende isteremmm:dance:
hepinizi öptüm şimdi çıkıyorum annemlerdeyim de bi bakayım kuzucuklarım ne yapıyor diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin ablacım bende bi bakayım dedim simid cıkıyorum yatacagım artık cok gec oldu bak sekerlerim bunlar ablacımm senin için resimlerini cektim önde yapılmış olanı ben baska bebek mevlütünden aldım o cok hoşam gitti ondan örnek alarak yaptım ablacım bitsin tabiki sanada verecegim ablacımmmm
iyyi geceler kocaman öpüyorum siziiiiiii:dance::dance::dance:

kızlar herkeze günaydın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

güzel bir gün geçirmek dileği ile hepinizi çok öpüyorummmmkaydirigubbakcemile3

gülsenemmmmmm harika olmuş tatlım ellerine sağlık bayıldım

hamarat gelinnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:

ARKADAŞLAR HAZİRANIN 7 SİNDE PAZAR GÜNÜ SAAT 13,00 DE MEŞE

TESİSLERİNDE BULUŞMAYA KARAR VERİLMİŞTİR:teytey::teytey::teytey::teytey:

TOPİMİZDEKİ TÜM SAMSUN GÜLLERİ DAVETLİDİR alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ŞİMDİDEN GÜZEL BİR BULUŞMA OLMASINI DİLİYORUM VE

HEPİNİZİ ÇOKKKKK ÖPÜYORUMkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:enbuyukkk: SAYGILARIMLA GÜLNUR :enbuyukkk:

ŞAFAK 10

geldim geldim ablacım ben varım olmazmı hihoyyyt esimle bişeyler atıştırdık o kurtlar vadisine bakıyor bitene kadar buradayım ablacım bugun kimseler yoktu bende hiç yazmadım bebek sekerlerimide begendigin için tesekkür ederim ablacım nasılsın neler yapıyorsunn ?

bende sabah annemlerdeydim ordan yazlığa geçtik anlıycan bende yoktum :)))) sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…