anladım gülnurcum bilmiyodum benneyaptımki ama kafama takıldı sormak istedim benim kocam burda değil ve o şartlar altında gelmek istemezdim yani:1no2: diyorumya inşallah bi aksilik çıkmaz sizde erken kalkmazsınız bende gelirimkaydirigubbakcemile5
işin çok zor gülnur allah kolaylık versin.
inşallah hayırlısıyla geçer stresten hasta olcan dikkat et
tatlım öyle kocalar felan yok asla aklınıza öyle birşey gelmesin ben sadece o arkadaşlar çok heves etti eşimizle gelebilirmiyiz dediler hem yabancılar hemde biri hamile allah korusun herhangibir kötü olaya sebebiyet vermemek adına iki arkadaşımıza kocaları tarafından getirilmelerine onay verdim yanlız başka yerde oturmak şartıyla içiniz rahat olsun bacım:1hug:
teşekkür ederim tabiki öyle olmalı mantıklı bi karar ama anlamadım ne olduğunu o sebepten sordum yaniopuyorumnanaktan
biraz var tabi kapıda senmi karşılıycan bizi
hayatım tabii aklınıza birşey takıldığı zaman soracaksınız bu sizin en doğal hakkınız
ben olsam bende sorarım
buarada adım gülnurvereliniortak
arkadaşım bende üzerime alayımmı dediğinikonu sizin aranızda galiba ama bende soru sordum ya acaba dedim:1shok: kimseyi bunaltmak istememopuyorumnanaktan katılıyorum hiç kolay değil böyle bir organizasyon düzenlemek
artık yatıyorum sizlere iyi geceler iyi uykular hoşçakalınna.s.a.s.
arkadaşım bende üzerime alayımmı dediğinikonu sizin aranızda galiba ama bende soru sordum ya acaba dedim:1shok: kimseyi bunaltmak istememopuyorumnanaktan katılıyorum hiç kolay değil böyle bir organizasyon düzenlemek
bilemiyorum hiç tanımadığım insanlarla buluşmadım kimse buluşmamıştırda şimdi hiç aklıma bişey gelmiyo önceden deseydin plan yapardık sen bişeyler düşünmüşündür güveniyorum sana
hayır canım sen üstüne alma gülnurla aramızda bende dün akşam çok soru sordum kızdı zannetdim onun için dedimvereliniortak
bizde seni seviyoruz gülnurcumyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?