Samsunlular buluşuyoruz

tatlım öyle kocalar felan yok asla aklınıza öyle birşey gelmesin ben sadece o arkadaşlar çok heves etti eşimizle gelebilirmiyiz dediler hem yabancılar hemde biri hamile allah korusun herhangibir kötü olaya sebebiyet vermemek adına iki arkadaşımıza kocaları tarafından getirilmelerine onay verdim yanlız başka yerde oturmak şartıyla içiniz rahat olsun bacım:1hug:

teşekkür ederim tabiki öyle olmalı mantıklı bi karar ama anlamadım ne olduğunu o sebepten sordum yaniopuyorumnanaktan

teşekkür ederim tabiki öyle olmalı mantıklı bi karar ama anlamadım ne olduğunu o sebepten sordum yaniopuyorumnanaktan

hayatım tabii aklınıza birşey takıldığı zaman soracaksınız bu sizin en doğal hakkınız
ben olsam bende sorarım
buarada adım gülnurvereliniortak

bilemiyorum hiç tanımadığım insanlarla buluşmadım kimse buluşmamıştırda şimdi hiç aklıma bişey gelmiyo önceden deseydin plan yapardık sen bişeyler düşünmüşündür güveniyorum sana

tatlım ablamın bana neden dolayı öyle dediğini ben anladım :roflol::roflol::roflol:
laf sana değildi ama tabi herkez aklına geleni sorucak ayrıca sana çok teşekkür ederim
bana bunlardan dolayı :roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

hayır canım sen üstüne alma gülnurla aramızda bende dün akşam çok soru sordum kızdı zannetdim onun için dedimvereliniortak

kız abla neler düşündük planladık akılmı kaldı şarz bitti :roflol::roflol::roflol::roflol:
bunuda sen düşün:teytey::teytey::teytey::teytey:

hayır canım sen üstüne alma gülnurla aramızda bende dün akşam çok soru sordum kızdı zannetdim onun için dedimvereliniortak

canlar ikinizide çok seviyorumkaydirigubbakcemile3
denizk ismin ne tatlım
bence sen pazar günü mutlaka gel kaçta kalkarsınız demişsin ama belli olmaz geçte olabilir erkende ona bişey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…