Samsunlular buluşuyoruz

evet ablacım dikkat ediyorum ben herzaman yorulmamaya gayret ediyorum ama bazen kayınvalidem yüzünden böyle seyler oluyor:(:(

bende geldim,sormayı ayıp ama ne yedin şekerim.ben bir tabak fırın tavuk yedim üzerine çayımı yudumluyorum şimdi :))

Yemekten dönüş fırtınalı oldu, bi sürü iş çıktı delikafadulden
Çorba içtim, salata yedim tatlışım yhaa ama fazla yedim sanırım, aç kalıcam die korktum herhal :1shok:
Bugün menüde kuzu vardı, hiç sevmem :bbo: :kızgın:
Çorba ve salataya talim ettim yanii :delphin:

evet ablacım dikkat ediyorum ben herzaman yorulmamaya gayret ediyorum ama bazen kayınvalidem yüzünden böyle seyler oluyor:(:(

Ayy hiç anlamıyorum böyle insanları yha :(
Nedir bu geline yapılan işkenceler :oklava:
Gerçi kaynanaya çektiren gelinlerde yok değil :lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Yemekten dönüş fırtınalı oldu, bi sürü iş çıktı delikafadulden
Çorba içtim, salata yedim tatlışım yhaa ama fazla yedim sanırım, aç kalıcam die korktum herhal :1shok:
Bugün menüde kuzu vardı, hiç sevmem :bbo: :kızgın:
Çorba ve salataya talim ettim yanii :delphin:

bende pek sevmem kuzuyu yaa , tavuk ve balığı da çok sever ve tüketirim.
haklısın kaynanaya çektiren çok bu devirde:roflol: ne diyeyim ALLAH hepsini ıslah etsin :mymeka:

Ayy hiç anlamıyorum böyle insanları yha :(
Nedir bu geline yapılan işkenceler :oklava:
Gerçi kaynanaya çektiren gelinlerde yok değil :lepi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Evet bazen gelinlerle kaynanalara cektiriyor öylesine bende kızıyorum ama ben azımı bile acmıyorum hatta bazen hiç konusmuyorum bile yanlış bişey söylerim diye ama artık cok yoruldum daha 7 ay oldu evleneli ama hayırlısı bakalım inş gecer bu günlerde....:(:(

slm benn qeldimm buluştunuz mu :( buluşmadıysanızz ne zaman buluşcaksnzz bendee qelicemm atakumda oturuyorum bu arada :)

hihoyyyt güzel bir gün geçirmek dileğiyle herkeze hihoyyythihoyyythihoyyyt
GÜNAYDINNNN:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Back
X