Samsunlular buluşuyoruz

gülnur ablacım günaydınnnn

topiğimizi buldum ama ben buluşmaya katılamıcam ablacım çünkü zaten karnım burnumda bi de eşim zaten hamişim diye nerdeyse yataktan çıkartmıcakkk bu cuma da tadilat işleri başlıyo bebiş içinn odası falan bütün ev boyancak işim çok yaniiiiii siz buluşun kaynaşın ben bi dahakine oğlumla gelirim inşallahhh saol ilgin içinnn bende artık uğrarım buraya a.s.

gülnur ablacım sanada günaydın bugün sabahı zor ettik oğlum çok rahatsızdı iki gündür ateşlendi gece çok dr götürdük ön tanı menenjit dediler dünyam yıkıldı sabahı zor ettik neyseki sabah belinden su aldılar temiz çıktı sadece orta kulak iltihabı geçiriyomuş ama nasıl öldüm anlatamam allahım yavrumu bana bağıuşladı dua edin ne olur yazarım yine ben şimdi iğnesini yaptım uyudu günde iki kez yapcam inş iyileşir buluşmayada getirsem olurmu iyileşirse ozamana

gülnur ablacım günaydınnnn

topiğimizi buldum ama ben buluşmaya katılamıcam ablacım çünkü zaten karnım burnumda bi de eşim zaten hamişim diye nerdeyse yataktan çıkartmıcakkk bu cuma da tadilat işleri başlıyo bebiş içinn odası falan bütün ev boyancak işim çok yaniiiiii siz buluşun kaynaşın ben bi dahakine oğlumla gelirim inşallahhh saol ilgin içinnn bende artık uğrarım buraya a.s.

tamam canımın içi sen hayırlısıyla doğum yap yeterki önemli değil senin için de buluşuruz buarada kolay olsun işlerin kendini fazla yorma çok öptüm seni allaha emanet olun

gülnur ablacım sanada günaydın bugün sabahı zor ettik oğlum çok rahatsızdı iki gündür ateşlendi gece çok dr götürdük ön tanı menenjit dediler dünyam yıkıldı sabahı zor ettik neyseki sabah belinden su aldılar temiz çıktı sadece orta kulak iltihabı geçiriyomuş ama nasıl öldüm anlatamam allahım yavrumu bana bağıuşladı dua edin ne olur yazarım yine ben şimdi iğnesini yaptım uyudu günde iki kez yapcam inş iyileşir buluşmayada getirsem olurmu iyileşirse ozamana

canım çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin onda korkulcak birşey yok iltab olduğundan ateşlenmiş yavrucak dua etki menenjit değil sanıyorum senin vurduğun iğneler iltab kurutucusu için benim yiğenimde küçükken olmuştu orta kulak iltabı tam olarak tedavi şeklini hatırlamıyorum ama kulağına tüp takılmıştı çok ufacık birşey dr. bu tüp iltabla dulduğunda kendiliğinden düşecek demişti nitekimde öyle oldu kotrole götürmüştük dr. tüpün düştüğünü, artık iğleştiğini, hiçbirşeyinin olmadığını söylemişti şükürler olsun ondan sonrada olmadı ama dikkat et su kaçırma danyo yaptırırken
korkulcak hiçbirşey yok sakin ve soğukkanlı ol artı sen bir sağlıkçısın bu konularda daha bilgi sahibisin tamammı canım kendini koy verme sen iyi ve sağlıklı olacaksın ki eşine ve çocuğuna daha iyi bakabilesin unutma onlar bizim
CANLARIMIZ VE ALLAHIN EMANETLERİ yerimseniben

ablam iii biraz daha oğlum şükürki allahım sağlık versin herkese buluşma ne zaman nerde düşünüyorsunuz ablacım ?

hayatım aslında yapıcaz da benim bir sarıböcüm var o da hemşehrimiz burdan ona slmkaydirigubbakcemile3 şehir dışında ayın 26 sında gelecek ben gelmeden buluşmayın dedi söz verdim onu bekliyorum gelsin hemen gün ayarlıycaz ben meşe tesislerini düşünüyorum ama herkezin fikrini alıcam tabii

günaydın ablacığım, ALLAH şifa versin sagomist, oğlun daha iyidir inşallah

herkese hayırlı cumalar dilerim...!

herkese merhaba kızlar nasılsınız ben bugun cok mutluyum yarın niaşnlım askerden geliyor nihayet bitti askerliğimz

kızlar merhaba ve tabii gülnur'cuğum sanada....diyaloglara çok katılamadım ama topiği takip ediyorum:)))inşallah Allah'tan birşey çıkmazsa toplantıyıda katılacağım...jaleli seninde gözünaydın :))) hadi hayırlısı olsun...şimdi sıra düğünde artık değil mi:) Allah ağzınızın tadını bozmasın....

kızlar iii akşamlar nasılsınız piknik sefasından geldik harika bir yerdi hafız amca değirmeni diye bi yer ırmak kenarında mutlaka ırsatınız olursa gidin

kızlar merhaba ve tabii gülnur'cuğum sanada....diyaloglara çok katılamadım ama topiği takip ediyorum:)))inşallah Allah'tan birşey çıkmazsa toplantıyıda katılacağım...jaleli seninde gözünaydın :))) hadi hayırlısı olsun...şimdi sıra düğünde artık değil mi:) Allah ağzınızın tadını bozmasın....

sağol canım cok tsk güzel dileklerin için
inş. bu yaz düğünümüz olacak hihoyyytsositosositosositososito

Back
X