günaydın samsunlu hatunlar,nasılsınız bugün? gülnur abla nerelere kayboldun yine? sen gelmeyince kimsecikler olmuyor burda ne hikmetse
yeni bir güne hep birlikte başlamak ümidi ile herkeze GÜNAYDINNNNNNN
yettim gari ayşegül nasılsın gülüm :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın samsunlu hatunlar,nasılsınız bugün? gülnur abla nerelere kayboldun yine? sen gelmeyince kimsecikler olmuyor burda ne hikmetse
gülnur ablacım günaydınnnn
topiğimizi buldum ama ben buluşmaya katılamıcam ablacım çünkü zaten karnım burnumda bi de eşim zaten hamişim diye nerdeyse yataktan çıkartmıcakkk bu cuma da tadilat işleri başlıyo bebiş içinn odası falan bütün ev boyancak işim çok yaniiiiii siz buluşun kaynaşın ben bi dahakine oğlumla gelirim inşallahhh saol ilgin içinnn bende artık uğrarım buraya a.s.
gülnur ablacım sanada günaydın bugün sabahı zor ettik oğlum çok rahatsızdı iki gündür ateşlendi gece çok dr götürdük ön tanı menenjit dediler dünyam yıkıldı sabahı zor ettik neyseki sabah belinden su aldılar temiz çıktı sadece orta kulak iltihabı geçiriyomuş ama nasıl öldüm anlatamam allahım yavrumu bana bağıuşladı dua edin ne olur yazarım yine ben şimdi iğnesini yaptım uyudu günde iki kez yapcam inş iyileşir buluşmayada getirsem olurmu iyileşirse ozamana
ablacım uyandı oğlan ben çıkayım gelirim yine
yazmasam kusura bakmayın lütfen
kızlar merhaba ve tabii gülnur'cuğum sanada....diyaloglara çok katılamadım ama topiği takip ediyorum:)))inşallah Allah'tan birşey çıkmazsa toplantıyıda katılacağım...jaleli seninde gözünaydın :))) hadi hayırlısı olsun...şimdi sıra düğünde artık değil mi:) Allah ağzınızın tadını bozmasın....