SANA BIRSEYLER HISSEDIYORUM DEDI.HAYALLERIM SUYA DÜŞTÜ.

Geçmiş olsun kardeş. Hiçbir işveren bu tip bir çıkış yapmaz "iyi niyetli" ise... Kesinlikle kötü emelleri olan birisi bu kişi. Seni uyanık gördü ve bu bize ayak bağı olur dedi. Ama tam bir gerizekalıymış pislik sapık. Aradığında dicektiki kusura bakma işte ben vazgeçtim işe daha uygun birisini buldum vs. ama kendi kendini ele vermiş. Polise bildir kardeş kimliğini gizli tutmalarını söyle en azından bi araştırırlar siciline vs. bakılır yazık hepimizin başına gelebilir.

İhbar edin lutfen sikayetci olun sizin sadakaniz varmis saf ihtiyac sahibi genc kizlar anlamaz ayilmaz sebep olurlar
Ay aksam aksam civisi cikmis kacinci konu sistim yeminle pisikolata bagladim

Ucuz atlatmışsınız

O fitratta bir adamın acıma duygusu yoktur bence. Siz cocuklusunuz bi de kapaliysaniz uygun bulmamistir

Niye böyle bir konuşma yapsın ki. İse başkasını aldım dese zaten kapattırdı konuyu.

Ihbar edin.. sgk ya, polise mail atin.

Baska kadinlarin bu tuzaga dusmesine izin vermeyeceksiniz degil mi??

Ohaaaa.
Abla uzaklas cabuk.
Adama nolur minnet felan duyuyum deme ´bana merhamet etti´ felan diye sakin.
Eger ararsa acma telefonlarini.
Ve diger bayilere felanda gitme.
Uzak dur.

Sana bunu söyledikten sonra 2. kez aradığında telefonu neden açtın merak ettim?
Ve evet verilmiş sadakan varmış.

Adam durup duruken neden eşeğin kulağına su kaçirtsin ki bende bunu anlamadım.

Bence durumu emniyet yetkililerine bildirmelisin. En azından 155' i arayıp başından geçeni anlat, şüphelendiğini söyle.

verilmiş sadakanız varmış valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…