sana dokunmak istedim

Hoşlanan adam öyle bi'an oldu ki elini tutmak istedim der.
Sana dokunmak istedim deyince aklıma sadece cinsellik geliyo valla.
Cinsel çekim olmuş yani pek hoşlantı falan duygusal bi'şey göremedim.

Gece gece güldürdün beni :-D:-D Allahta seni güldürsun aynen yorumunuza katiliuorum. Ayy hala gülüyorum :-D:-D:-D

Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app

Yanlis anlama mi :)
Yoo niye yanlis anlayayim elle beni deseydiniz :p
Hey Allahim yaa.
Bence de sadece sizi o an cekici buldugundan bahsetmis.
Duygusal bir sey yok gibi duruyor.
Ama cok rahatsiz edici.

Galiba şimdi alinti yapmayi becerebilecegim arkadaşım yorumuna hala gülüyorum ya :-D:-D

Sent from my GT-I8190 using Kadınlar Kulübü mobile app

tavrını koymazsan normal bir durummuş gibi konuşmaya devam edersen, tabirimi mazur gör lütfen, aha verecek diye düşünür. resmen sapıklık bu yaptığı. herhangi bir hoşlantı belirtisi de değil. bence bu adamdan sana arkadaş olmaz.

Bende kızla erkeğin arkadaşlığına inanmayanlardanım ateşle barut yanyana durmazmış ya:)
Bence yanlış anlama demesi duygusal anlamda bişe hissetmiyorum ama cinsel çekime kapıldım manası uyandırdı ama zaman bakalım ona ne söylettireck daha

kizlar 3 senedir baya yakin bi erkek arkadasim var

her zaman arkadas boyutundaydik ikimizinde aklindan baska bi sey gecmedi oyle muhabbetini sevdigim iyi bi cocuk

gecen bulustuk kahve ictik

eve donunce mesajlasiyoduk bana cat diye sana dokunmak istedim kafede otururken arkadas gibi degildin falan dedi

coook sasirdim yillardir ilk kez boyle bi laf duydum ondan simdi ona nasil davrancagimi bilemiyorumm

bu lafi neden soylemis olabilir bana karsi bakis acisi degismis olabilir mi

bi erkek bi bayana neden dokunmak ister yanii
ben sevgilimden baska kimseye dokunmak istemem sonuc olarak

Dokunacak elleyeçek öpecek sonra yatak sonra da kankayız diye ayak yapacak çekip gidecek sonra ne olacak olan sana olacak. Böyle bi insandan sana hayir gelmez hiç gelmez hatta. Yol yakınken don derim daha da mesaj filan atma gerçek delikanlı kız gibi tavirlar sergle .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi erkek hoşlandığnı bu ifadelerle belli etmez. Hoşlanmak yerine cinsel olarak etkilenmiş , söylemeseydi bari. Söyleyiş tarzı hiç hoş değil özellikle de arkadaş olarak değer verdiği biri ise kelimleerine dikkat etmesi gerekirdi

Ilginc olmus bence. Ama benim dikkatimi ceken su. Erkektir illaki bir noktada aklina cinsel anlamda birseyler gelir zaten. Ama bunu gayet rahat bir sekilde sana soylemesi sendende bunu bekliyor olmasi anlamina geliuor. Yoksa sana neden soylesin. Sadece hissettigini paylasmak degil herhalde amaci.

Bir erkek neden dokunmak ister sorusunun cevabını gerçekten bilmiyor olamazsın değil mi?

hay ağzın bal yesin ben yazacaktım.. beğenemedim de seni.. daha önce beğenmişim cızzz olmaz beğenemezsin şimdi dedi kk :D

Keşke sende ona deseydin bende sana dokunmak istedim diye,
O zaman anlardık niyeti elleşmekmi hoşlanıyomu
Bide eğer hoşlanıyosa bile tabiri kötü,kelimeleri yerinde kullanamıyo belli çıkma sen bunla dil bilgisi iyi olmayandan sevgilide olmaz

dekolteden falan frikik vermis olabilirsiniz.

Dokunacak elleyeçek öpecek sonra yatak sonra da kankayız diye ayak yapacak çekip gidecek sonra ne olacak olan sana olacak. Böyle bi insandan sana hayir gelmez hiç gelmez hatta. Yol yakınken don derim daha da mesaj filan atma gerçek delikanlı kız gibi tavirlar sergle .

ablacım naptın ya:1:
yatağa koydun ,çıkardın ayırdın hemen insanları:1:
az relax ol ya...çok karamsarsın:9:

konu sahibesi bu belli ki bir cinsel beğeni ..duygusal diyemiycem..
ama büyük bir aşk tabiki çıkabilir...senin elinde

ablacım naptın ya:1:
yatağa koydun ,çıkardın ayırdın hemen insanları:1:
az relax ol ya...çok karamsarsın:9:

konu sahibesi bu belli ki bir cinsel beğeni ..duygusal diyemiycem..
ama büyük bir aşk tabiki çıkabilir...senin elinde

bir kaç gün sonrada hamile bırakırmış hahahahaha

Senelerden beri aklında olan diline gelmiş. Dayanamamış artık adam.

Back
X