Sana hakkimi helal etmem dedi

Orenbaayyaaannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
2.563
1.118
Arkadaslar bizim oturdugumuz sokakta bikac kisiyle sorunumuz var. Belirli dort aile. Ve bu dort aileyle diger ailelerin de sorunu var. Pek konusmuyolar bu dordu birbirine gidip geliyo hep. Ve annem ve arkadaslarinin arkasindan konusuyolar. Gecen gun kavga cikti mahallede. Kadinlar birbirine girdi. Sorunlu olduklarimizdanbiri yan komsumuz. Arka tarafinda evde annemin arkadasi var iyi anlasiyolar birbirine gidip geliyolar. O da yan komsumuzun kiracisi. Yan komsu dedi ki sizin gelen gideniniz cok oluyo ben rahatsiz oluyorum aramiza tel cekcem. Annem de boylece arkadasina gidemiycek. Tke sansi yan komsumuzun evinin onunden gecmek ama gecmez sorunluyuz cunku. Anca kadin gelicek. Gecen annem hali yikamisti yan komsumuz balkondan halinin ustune dogru hali cirpmis iki gun ust uste annem de kizmis. Yillardan beri boyle yan komsu. Diger yanimizdaki de babamin kuzeni. Bize evi sattilar. Sonra almaya calistilar yok kiraya vermistim cikin evimden diye. O zamanin parasiyla 30bine satiyomus babamalmak istemis fiyattan habersiz 50bine satmislar. Oyle serefsiz akrabalar. Babamin kuzeninin karisinda Anneme Laf sokmalar. Evime geliceksin isimi yapcaksin gelin demeler. Annem de mesafeyi koymus. Konusmayinca daha cok kuduruyolar. Yillar once evimizin etrafina tel de cektiler. Ha bire arkamizdan konusuyolar. Karsi binada iki aile var onlar da kiskancliktan arkamizdan konusuyo. Yillarca bizi sindirmeye calistilar. Babam elleri dolu geliyo hep marketlerden kiskaniyolar adam evine ne iyi bakiyo fiye laf sokuyolar bu paralar nerden geliyo diye. Oyle kiskanc insanlar biz de mesafeliyiz konusmuyoruz. Ama sorun su ki yan komsumuza ben cocuklugumdan beri gelip giderim. Yillar sonra olaylar cok buyudu kavga gurultu laf sokma halini aldi. Ama bi tek bana iyi davraniuolar kardesimi de sevmiyolar. Beni cok seviyolar yemek yerken cagiriyolar. Ben de gorunce selam veriyorum cagirilinca oturuyorum. Ama annem dedi ki su olanlardan sonra bi daha onlarla konusursan sana hakkimi helal etmem bise neler yapiyolar diyo. Tamam o uc aileyle konusmuyorum da zaten bastan beri yakin degilim cocuklugumdan beri selam vermem etmem su yan komsumuzla surekli iletisim halindeydim birini gorunce selam vermemek surat asmak karakterime ters. Ayip yani gormemezlikten gelmek. Ben de dedim ki selam veririm ama cagirdiklarinda oturmam o zaman dedim. Bisey demedi. Zor durumda kaldim simdi. Konussan olmuyo konusmasan olmuyo napcam ben

tek böyle yapan kendi annem zannederdim. yengemle küser , teyzemle küser vsvsvs benim kimseyle problemim olmadigi halde ; konsuursan hakkimi sütumu helal etmiyorum der konusunca onlarla bana biton hakaret vs.
istedigimi yapiyorum ama ben evliyim !

tek böyle yapan kendi annem zannederdim. yengemle küser , teyzemle küser vsvsvs benim kimseyle problemim olmadigi halde ; konsuursan hakkimi sütumu helal etmiyorum der konusunca onlarla bana biton hakaret vs.
istedigimi yapiyorum ama ben evliyim !
Ben de cok sinir olurum birinin bana oyle demesine. Tamam goruyorum yaptiklari kotulukleri. Ama ezelinden beri muhabbetim olmayan insanlar olsa neyse yuzune bakmadan gecerim. Ki zaten diger uc aileye oyle yapiyorum. Cocuklugumdan beri konustugum sofrasina oturdugum insanlar oldugu icin cok zor durumda kaldim simdi. Herkes beni sever benle problemi yok kimsenin ama ailemle sikintisi olan insanlara nasil davrancam bilmiyorum

Bence en doğrusu yine çok sıcakkanlılıkla selam vermek selamlarını almak ama masalarına gidip oturmayın olsun bitsin.Sıkmayın canınızı.

Bence en doğrusu yine çok sıcakkanlılıkla selam vermek selamlarını almak ama masalarına gidip oturmayın olsun bitsin.Sıkmayın canınızı.
Ben de oyle dusunuyorum. Ama annemin hakkimi helal etmem demesi cok zoruma gitti. Bunu derken bagirdi bana. Arkadasii da vardi yanimizda. O kadin da bahsettigim ailelerle sorunlu o kadin da konusmuyo. Ona da ayni seyleri yapiyolar. O da dedi ki konusursan ben de helal etmem sana soguk davranirim dedi. Uzuldum oyle soylemelerine

X