bugu_su Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2012 4.595 6 46 Diğer 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kybeleeee #21 kybeleeee .!.: sonrada buraya işe yarayıp yaramadıgını yazarım :) Genişletmek için tıkla... Deli kız.
kybeleeee .!.: sonrada buraya işe yarayıp yaramadıgını yazarım :) Genişletmek için tıkla... Deli kız.
exclusive Guru Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 8.493 1.889 373 34 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kybeleeee #22 kybeleeee .!.: sonrada buraya işe yarayıp yaramadıgını yazarım :) Genişletmek için tıkla... bakalım denesende demesende kaybedicek bişeyin yok zaten öyle davranıyor ihtimalleri görmek lazım :)
kybeleeee .!.: sonrada buraya işe yarayıp yaramadıgını yazarım :) Genişletmek için tıkla... bakalım denesende demesende kaybedicek bişeyin yok zaten öyle davranıyor ihtimalleri görmek lazım :)
kybeleeee Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2012 191 0 26 Amasya 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kybeleeee #23 exclusive .!.: bakalım denesende demesende kaybedicek bişeyin yok zaten öyle davranıyor ihtimalleri görmek lazım :) Genişletmek için tıkla... vallaa öyleee zaten ben onu adam etmeye karar vermıstım en sonnn :)) o degısmezse en azından ben bu duruma alısırm napayımmmm ama degısecekk degısecek bılıyrmm nerden mı bılıyrm bu hafta arabada gıderken koluyla bnı durttu bende o guzleım kaslı kolunu farkettım meger o gun hıc dokunmamaısım farkına varmadan :) oyy kuzum bnm ben nasıl sevmedm bugun senı deyp öptum hemen kolunu evet sen bugun hıc sevmedın benı dıye sıtem ettıı demem kı bundan anlıyorrr görur o bakalım bn nasıl dayanacam
exclusive .!.: bakalım denesende demesende kaybedicek bişeyin yok zaten öyle davranıyor ihtimalleri görmek lazım :) Genişletmek için tıkla... vallaa öyleee zaten ben onu adam etmeye karar vermıstım en sonnn :)) o degısmezse en azından ben bu duruma alısırm napayımmmm ama degısecekk degısecek bılıyrmm nerden mı bılıyrm bu hafta arabada gıderken koluyla bnı durttu bende o guzleım kaslı kolunu farkettım meger o gun hıc dokunmamaısım farkına varmadan :) oyy kuzum bnm ben nasıl sevmedm bugun senı deyp öptum hemen kolunu evet sen bugun hıc sevmedın benı dıye sıtem ettıı demem kı bundan anlıyorrr görur o bakalım bn nasıl dayanacam
AngieAsk aşk♥aşk♥aşk Kayıtlı Üye 19 Aralık 2011 771 0 46 İstanbul 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kybeleeee #24 o ne be kız mı o sözlü değilken de mi böyleydi
kybeleeee Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2012 191 0 26 Amasya 4 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kybeleeee #25 AngieAsk .!.: o ne be kız mı o sözlü değilken de mi böyleydi Genişletmek için tıkla... bizmkı görucu usulu olduuuuuuuuuuuuu
AngieAsk .!.: o ne be kız mı o sözlü değilken de mi böyleydi Genişletmek için tıkla... bizmkı görucu usulu olduuuuuuuuuuuuu