Sana sesleniyorum.... Evet sen!

tagsforlikes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
231
73
35
4 yil sonra sevdigim adamin karsisina cikarak aklini karistiran yeniden birlikte olmak icin onu ikna etmeye calisan gecmisteki duygularini yeniden canlandirirken beni darmaduman eden eski sevgili evet sen! Belkide burdasin bu satirlari okuyacaksin sende ama sunu bil ki o benim yuregimde hep kalacak belki sen onunla bir omure adim atacaksin ama o benim kalbimde gizli bir yara olacak.... Artik resimlerine bile bakamiyorum onun biliyormusun? Hickiriklara boguluyorum... her seven kavusacak diye birsey yok ki bende onu kalbime gomerim uzaktan severim dokunmasamda gozlerine bakamasamda... ama mutlaka karsilasacagim onunla merak etme bakmayacagim gozlerinin icine benim degil ki onun gozleri su saatten sonra beni yakar gordugum yerde uzaklasirim ondan kalbim ona aitken kacarim sen merak etme..

Suanki duygularim ve hissiyatim aynen bu gulermisinz aglarmisiniz

Son düzenleme:
4 yil sonra sevdigim adamin karsisina cikarak aklini karistiran yeniden birlikte olmak icin onu ikna etmeye calisan gecmisteki duygularini yeniden canlandirirken beni darmaduman eden eski sevgili evet sen! Belkide burdasin bu satirlari okuyacaksin sende ama sunu bil ki o benim yuregimde hep kalacak belki sen onunla bir omure adim atacaksin ama o benim kalbimde gizli bir yara olacak.... Artik resimlerine bile bakamiyorum onun biliyormusun? Hickiriklara boguluyorum... her seven kavusacak diye birsey yok ki bende onu kalbime gomerim uzaktan severim dokunmasamda gozlerine bakamasamda... ama mutlaka karsilasacagim onunla merak etme bakmayacagim gozlerinin icine benim degil ki onun gozleri su saatten sonra beni yakar gordugum yerde uzaklasirim ondan kalbim ona aitken kacark sen merak etme..
Eski sevgilinin bu kulüpte ne işi olabilir ki?

Konu sahibi boyle doker icini falan ama siz mazallah aksi bir sey soylerseniz sizi pat diye kib'ler, uzaklasiverirsiniz siteden bir sureligine. Harflerinize dikkat edin bayanlar. Aman ha!

Haklisin ama yinede aciyor icim
Bunun sebebi o yanardöner eski sevgilin. Suçlu olan o. Bu olay olmasa ilerde başka kızlara kapılır giderdi. Erkenden olması ve ondan şimdiden kurtulup daha fazla vaktini çalmasının engellenmesi iyi olmuş. Seni gerçekten sevecek, başkasını gözü görmeyecek birini bulup mutlu olman için bir fırsat bu.

Bence sen o kıza teşekkür etmelisin suç onda değil. Eski sevgilinin aklı karışmasaydı eski yi eskide bırakmayan yalnız o kız değil bunu gör.

X