• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanal ak ?

benim arkadaşımda telde tanıştığı biriyle evlendi çocukları bile var şimdi. Nasipp :bbo:

olabilmesi de cok doğal. ama insan güvenemiyor. sen le konusurken bi baskasınıda idare edebiliyorlar. msn hastasıoluyor kimisi. şifre isteyincede güvenmiyor oluyorsun. benim kafam cok karısıyo böle seylerde. dürüst insan olduğunu anlamak zor.

bizde aşkımla nette tanıştık 2 yıl önce
hala birlikteyiz ama sadece nette kalırsa sanal oluyor
ben onu pek anlamış değilim başka şehirlerde de olsa insan
sevdiğini görmek, kokusunu duymak ona sarılmak istemezmi ?
onu bana rabbime binlerce şükür :)

vayy bee net te tanışan ne kadar çok insan varmış hatta evlenen bilee.Aşkımı tanıdıktan sonra bende kadere daha çok inanır oldum bizimki de enteresan bi tanışma oldu.Bilgilerimi doldurup msn adresimi de verip iş ilanı bırakmıştım,iş arıyordum.ılanı bıraktıktan 3 gün sonra arkadaşım beni ekleyeceğini sölemişti vee biri eklemişti bende hiç bakmadan kabul ettim.Bi baktım kii başka biri allh ben bi çıkıştım bi çıkıştım kaydirigubbakcemile3yani böle rastgele hayatta eklemeyen birisiyim silicem seni dedim sonra pc imde bi sorun oldu ve 3 gün msn açamadım ve doğal olarak silemedim neyse böle sohbetlerimiz devm etti aynı şehirlerdeyiz ve bi gün görüşmeye karar verdikk veee benn aşık oldum 29 kasımda 1 yıl olucak veee çok mutluyum şükürler olsun.ıyi kide tanımışım diyorum net bi vesile oldu bence tanışma faslımız öle tabi sıksık görüşüyorz inş bu senede söz düşünüyrz allh kısmet ederse onun ailesi ve benimkilerde biliyor allh herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

bana gore sanalda tanısmak mumkun sonucta omurboyu sanalda takılcak halleri yok :) bende sanaldan tanıstım tanısıtıgn insanın kisiligi herseyden onemli nerde tanıstıgının bir onemi yok

bende nette tanıştım..eşim yabancı ingilizce geliştirmek amaçlı başladı...arkadaşım nette yabancı birini bul konuş demişti sınavımız vardı sene sonunda sözlü ona çalışma açısından..eşimle konuşmaya başladık havadan sudan..ama işler değişti bikaç ay sonra... türkiyeye geldi beni görmek için..ailem çok güzel ağırladı falan...tabi yüzyüze gelince herşey değişti..bir ayda aşık olduk birbirimize..gittikten sonra hergün konuşmaya devam ettik..tekrar geldi ziyarete falan...sonra annesiyle gelip nişanlandık...6 ay sonra da evlendik..2 .5yıldır evliyim ve eşimle çok mutluyum..ama memleketimi çok özlüyorum o ayrı...yarın gidiyorum hasret gidermeye en azından :)zemuszemus

Bende bir kac ay once biriyle tanistim netten..ilk bulusmamiz ramazan ayinda olmustu.Cok heyecanlanmis ve sonrasinda sevmistim.sonra bir kac ay gecti.Birgun bana eski kiz arkadasinin ondan hamile oldugunu ogrendigini ve cocugu da ondan habersiz dogurdugunu ogrendigini soyledi..Babalik testi filan yaptirdigini soyledi..sonuc:Cocuk onun cikti..Bir kez daha erkeklere karsi guvenim azaldi..sonrasinda beni sevdigini ama evlenmesi gerektigini soyledi.Cok buyuk bir yara aldim..AYRILDIK....

Bence guvenmeyin arkadaslar..insan kapali bir kutu bilemiyorsun hicbir seyi..hic aklima gelmezdi..Gururumla,duygularimla oynadi.:olmaz:

Back
X