- 9 Ağustos 2025
- 94
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi yalnizlastirilmisyalniz
Selamün aleyküm sevgili dostlar. Bendeniz aciz bir kulum. Bir hataya düştüm. Konuyu kısaca özet geçmek istiyorum. Eşim cezaevine girdi ben onun ailesiyle yaşamaya devam ediyorum iki bebegimle beraber. İki senedir evliyim. Bu zamana kadar hakaret,dayak,ailesi tarafından baskı,ve son günlerde kaynım tarafından dayak atmak ve ölümle tehtit edildim.Esimi sevdiğimi düşünmeye çalışıyorum fakat bu ortamda sevgi kalmadı sanırım bende ki. İnternette onun abi dediği evli birisiyle cezaya girdikten sonra konuşmaya başladım ve sadece dert paylasiyordum benim ailem yok. Bana doğru düzgün hiç sahip çıkmadılar bu zamana kadar sağda solda kaldım zaten hep. iki senedir evim var diyebilirim doğru düzgün. bu son yasadklarim beni hataya surukledi. Bosluktaymisim meğer farkında değildim. Dün gece telefonla o adam ile yakınlaştık. Ve bütün gün vicdan azabı çektim. boğazım resmen düğümleniyor ve sanki azap çekiyorum. Bana ne önerirsiniz çok pişmanım ağladım aşırı pişmanım. ama içim içimi yiyor ne olur kötü şeyler yazmayın ben zaten depresyondayım tedavi görüyorum kimsem yok belki burda iyi insanlar bana akıl verir diye paylaşmak için üye oldum nolur görmezden gelmeyin ve kızmayın