- Konu Sahibi civciv1980
4 gün önce 1.5 senelik ilişkimi bitirdim ve ister istemez kendimi suçlamaya başladım. olay şöyle.ilk çıktığımız zmanalar 3-5. ayımzıda facebook şifresini buldum ve baktığımda kızlara msj attığını gördüm. işte çok güzelsin, süper resimler vs. diye. mail şifresi de aynı olduğu için onuda çözdüm ve cep telefonu dökümüne ulaştım ve geceleri sabah 4 e kadar bir süre,kız oldugunu öğrendiğim biriyle görüşmüş.bunların hepsini yüzüne vurdum. kızın arkadaşı oldugunu soyledı ve yanımda aradı.kız hiç aralarında bir şey avrmış gibi değildi. facebook içinde salak şeyler özür dilerim bir daha yapmıcam dedi. şifresini değiştirmedi.sürekli girdim kontrol ettim. bir kere gece 1:30 da bi kıza birbirimize merhaba demekten bukadar uzak oluşumuzun sebebini anlayamıyorum ne olursa olsun diye msj atmış.sonradan öğrendimki eski takldığı bir kızmış ve gittiğimiz bir partite kız ona slm vermedi diye içerlemiş bizimkisi:)onu da geçtim. bı arkadasıyla konsuruken faceden tum konusmaları sılmıs ama muhtemelen arkadası o faceden cıktıktan sonra msj atmış kzıın soyadını ögrensene diye. kız kim soyadını niye bizimki öğrenio ne işler çeviriosunuz. başka bır zaman d abulasık makınasını boşaltırken arkada ıkı sarap bardaı buldum ve bırınde ruj lekesı avrdı.sordugumda onceen kalmadır dedi, bir de bana bagırdı cagırdı nasıl boyle dusunebılırısn bana sonsuz guvenmen lazım diye, ben suclu oldum bır de özür diledim. sonra baktımki eski kız arkadaslarını ilk 5 ayımızda ayda 1-2 kere aramıs. sadece 1ını deıl eskilerden 2-3 tanesini ara ara arıyor. bunların hepsını yuzune vurdugum da çok şaşırdı salak. ben bu defterlerin hepsini kapamışken yine karşıma bir sorun cıktı. o dönem denemek için sahte bir facele arkadasım buna msj atmıstı. o dönem cvp vermemişti. taki 3 hafta oncesine kadar. adam aradan 1 sene gecmıs bir mesaja gecenın 1:30unda arkadaslık ıstegı gonderıp msj yazmış. şimdi bu aldatma mıdır değilmidir? basit bir geyik muhabbetı yazık cocuk sıkılmıs msj atmıs mı demelıyım.üzerinde durmamalı mıyım bilmiorum ama ben bu yuzden ılıskımı bıtırdım.cunku hala yapıyor demekkı ve bu sadece öğrendiğim bir tanesi belkide.
işin ilginci cok sık görüşüyoruz ve o geceleri 12 den sonra sureklı ıckılı bır sekılde facebooka gırıyor.her aksam ıcıyor cunku ve ıcınce bu yzuu cıkıyor.cunku hıc bır kıza gunduz msj yazmamış:) bu arada bana cok ilgilidir bu da dip not. lütfen yorum yapın arkadaşlar ben hatamı yaptım benle bukadar ilgili ve beni seven bir erkeği sırf kızlarla konusuyor dıye ayrılarak.rujlu bardaı unutmayın bu arada sonradan ıtıraf ettı yok efendım arkadası eve birini atmış. o da şarap servisi yaptı heraldeyorumlarınızı bekliyorum
canım rujlu bardak hikayesi pek gerçekçi değil. öyle olsa başta söyler arkadaşım falan filan anlatır. baştan inkar etmez. diğer sanal durumlarıda bence iyi düşün derim. çünkü bu adam sürekli içiyor ve içtiğinde de bu durumlar ortaya çıkıyorsa çok sıkıntılı bir durum. tabii 4.buçuk senelik bi ilişki olunca insan emeğinede acıyor hemen silip atamıyor bu yüzden salla demek zor. ama şöyle söyliyim her geçen gün daha fazla o ilişkiye zaman eklenecek ve bir sonraki gün daha zor olucak bitirmek. isterse 10 yıl olsun aldattığını düşünüyorsan yürümez. zaten şüphe girmiş senin bir kere içine toparlanması zor..