Sanal Alem ve biz KK üyeleri

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Sanki sanal alem oldugu icin bazi kisiler daha kolay karsidakine hakaret edebiliyor veya dalga gecebiliyor.

ama bazilarida sanki burada kendini Alikiran Baskesen saniyor gibi geliyor bana,yani biraz fazla kaptiriliyor kendini olaylara ve burada gercek hayatta yapamadiklarini yapiyorlar.

Ama var bu malesef bizim toplumda,karsindakinin hayatina fazla burnunu sokmak,ve bazen sinirlari bilmemek.

Sanal aleme ne kadar kapiliyoruz?

ne kadar mesafe olmali?

hayirdir canini sikan bisey/biri mi oldu:26:

bilmem ki yani asil sanal alemdir diye mi burada icindeki sIkintiyi bu sekilde atmaya calisanlar var diye düsünüyorum.

:119:22.12.2012:119:​
büyük günmüs
japon prensesi(ismini unuttum simdi (cokta lazim degil))
diyorki:
o gün dünyamiz 5. boyuta gecis yapicak "nuru" diye bir yerden gecicek dünyamiz
ve 3 gün 3 gece zifiri karanlik olucak
biradan ve gazli meyve sularindan uzak durmamiz gerekiyor
bu karanligi atlatabilmek icin, icimizdeki isigi sevgi ve hosgörüyle beslememiz gerekiyor

bense mum ve fener icin pil depolamayi tercih ediyorum, isimi sansa birakmiyayim

:)

Konu konuyu acti canim bak.

ama insanlar gercekten sanal aleme fazla kendini kaptirabiliyor.

hem katılıyorum hem katılamıyorum.
Eminim ki gerçek hayatta çekingen insanlar buradaki alikıran başkesenlerdir. Fakat zaman öyle değiştiki kimselere derdini anlatamaz oldun. Artık birbirimizin en hassas noktalarından vurmaya başladık hepimiz en büyük kazıkları en güvendiğimiz insanlardan yemedik mi?
O yüzdendirki hiç tanımadığın insanlarla dertleşmek daha makul gelebiliyor. Kişi derdini yazınca okuyanada cevap yazma hakkı doğuyor. Sanal alemde olsa etten kemikten insanların elinde klavye fesatı var, duygusalı var çeşitler arttırılır ancak karşımızdaki insan unutmamak gerekir.
bırakın sanal alemi yüzyüze bile görüşürken insanlar mesaafelerini koruyabiliyorlar mıki? Nasılda üzüyoruz birbirimizi değil mi?
Ne kadar haklısınız...

Evet malesef,halbuki biraz relax olalim ya,kac günlük dünyada bu kibir bu öfke kime?

düsünsenize belki burada tartistigimizla gercek hayatta da karsilasiyoruzdur ve bu insan bize gercek hayatta belki cok yardimci oluyordur?

wala kızlar son 2 yıldır benim için hayat sanal alemden ibaret oldu....sürekli internetten tanımadığım insanlarla sohbet ediyorum face de orda burda zaman öldürüyorum bu durumdan çok rahatsızım yaaaaa

ben de bu durumdan üzüntü duyuyorum.dertleşmek ıcın bı konu acıyorum fakat bazı arkadaslar cok acımasız eleştiri yapıyorlar aynı sey kendılerının basına gelse bu kadar acımasız olacaklar mı merak edıyorum.mesela eşimizden bahsedıyoruz evet ona kızgınız belkı affedeceğiz sonra ama bazı arkadaslar eşlerimiz hakkında mesela dıyorum aptal gerızekalı dıyebılıyor.ne kadar kızgın olsak da esımız belkı cocugumuzun babası öyle denmemesı gerekıyor.bnce KK DA akıl vermek cok guzel ama empati kurmak cok az

wala kızlar son 2 yıldır benim için hayat sanal alemden ibaret oldu....sürekli internetten tanımadığım insanlarla sohbet ediyorum face de orda burda zaman öldürüyorum bu durumdan çok rahatsızım yaaaaa

Peki kendine limit koysan?yani disari cik tek bile olsan gez dolas,otur bir kafeye kitap oku?

Evet malesef bircok kisi cok acimasiz oluyor,ve sinirlari asiyor

2007 den beribu siteye üyeyim.bir çok arkadaşım oldu.face ten görüşmeye devam ediyorum onlarla.hatta reelde görüştüklerim oldu.kk bana çok şey kattı.çocuklarım büyüdü sorumluluğum azaldı.vaktim çoğaldı.kk benim yalnız geçirdiğim günlerin arkadaşı oldu.ama ben reelde nasılsam,burada da aynıyım. reelde ben argo kullanmam.burada da kullanmıyorum.deniyır ya kızgınlıkken ağızdan kaçıyor diye.ben tam tersine inanıyorum.insanların gerçek kişiliği o zaman ortaya çıkıyor.çünkü kendini kontrol edemiyor.buraya gelip insanların arkasından atılıp tutuluyor sonrada ben gerçekten böyle değilim deniyor,kesinlikle inanmam.

Yıllarca insanların içinde çok çalıştım pazar günü dahi ben kk olmaktan mutluyum bana çok şey kattı ,umarım ilerde üyelerle canlı buluşurum, bilgime bilgi kattı ,çok olumsuz şeyler yazamam kk hakkında ,face'im yok sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…