Sanal Aşk Varmıdır?

birporsyonsiyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
1
0
Merhaba,benim bir derdim var.
Sanaldan bir çocukla tanıştım,ikimizde aynı şehirde oturuyoruz.Baslarda sade ve çekingen konuşuyorduk.Muhabbet bitmesine diye saçmalıyorduk.Sonra,gece geç saatlere kadar devam etmeye başladı muhabbetimiz.Birbirimize ses kaydı atmaya başladık.Anlık fotoğraflar cekinip attık.
Ama diger derdimde çocugun maddi durumu.Çocuk baya bir zengin aileden geliyor.İleride sorun olmasından korkuyorum.
Yurt dışına flan çıkıyor,aramızda iki yaş var ama tatiller dışında hep şehir dışında bulunuyorum.
Hiç yüz yüze görüşemedik,ama ben onu çok seviyorum.Düşünceleri fikirleri,sesi.
Ve buluşamama nedenimiz kısaca mesafeler.
Bu aralar konuşmuyoruz,biraz durgunuz.
Ve kendimi bu yüzden çok yalnız hissediyorum.Ona muhtaç gibiyim bu konuda ne yapabilirim?
Beni fark etmesi için mesela tekrardan.
Doğumgünü yaklaşıyor ve kargo göndermek istiyorum,ne gönderebilirim.Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
derdin çok büyük değilmiş.
Allah beterinden esirgesin.

sanaldan çok büyük aşk olur mu birbirini görmeden bilemedim, belki heyecan.

öncelikle çok büyük umutlarla bağlanmamanı tavsiye ederim.
hayal kırıklığına uğraman kuvvetle muhtemel.

ama illa bir şey göndermek istiyorsan, sevdiği bir cd, tuttuğu futbol takımının bir ürününü falan gönderebilirsin.

"Ayrica cocuk baya zengin aileden geliyor"

Hiç yüz yüze görüşemedik,ama ben onu çok seviyorum.
Bu aralar konuşmuyoruz,durgunuz.
Ve kendimi çok yalnız hissediyorum ayrıca ona muhtaç gibiyim.

Anlattigin konu ve soruyla ailesinin zengin olmasi arasinda ne gibi bi bag var :))))
Asik degılsin keyifli sohbet ediyor olabilirsin ha birde cooook zenginmiş asik oldugunu dusunuyorsun olur oyle

yüzyüze görüşmediğiniz takdir de o aşk sanalda kalır gider aslen reelde karşılaştığınızda gördügünüzde aynı duyguları hissetmiş olmanız

eger o duygu yoksa aşkta yoktur

Şu an ilgi hoşuna gidiyor
Çok konuşursan alışkanlık haline gelir, aşık oldum sanırsın
Bence hediye falan gönderme zaten şu ara konuşmalarınız azalmış
Direk bana aşık olan kız imajı çizersin, biliyorsun erkekler kaçanı kovalar.
Bence o bir şey yapmadan sende bir şey yapma

"Ayrica cocuk baya zengin aileden geliyor"

Ve kendimi çok yalnız hissediyorum ayrıca ona muhtaç gibiyim.

Anlattigin konu ve soruyla ailesinin zengin olmasi arasinda ne gibi bi bag var :))))
Asik degılsin keyifli sohbet ediyor olabilirsin ha birde cooook zenginmiş asik oldugunu dusunuyorsun olur oyle

Ne kadan fesatsın, ailecek gönlü zenginlermiş, o yüzden de bu sıcacıklığa muhtaç hissediyormuş kendini. :)

Evet, sanal aşk vardır ve gerçek hayattaki karşılığı "o seni senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor."dur.

Merhaba,benim çok büyük bir derdim var.
Sanaldan bir çocukla tanıştım,ikimizde aynı şehirde oturuyoruz.Baslarda sade konuşmamız,gece geç saatlere kadar devam ediyor.Birbirimize ses kaydı atıyoruz,ayrıca çocuk baya bir zengin aileden geliyor.
Yurt dışına flan çıkıyor,aramızda iki yaş var ama tatiller dışında hep şehir dışında bulunuyorum.
Ve kendimi çok yalnız hissediyorum ayrıca ona muhtaç gibiyim.Ne yapabilirim,onla nasıl muhabbet kurabilirim.Doğumgünü yaklaşıyor ve kargo göndermek istiyorum,ne gönderebilirim
Teşekkür ederim.
Yüz yüze görüşmediğin birisini nasıl seviyorsun, bu düşünce bana hiç doğru gelmiyor.

Sanaldan aşk olur ama ne kadar yürütülür aşikar bunu reele çevirmelisiniz. Yazılanlar ile konuşulanlar her zaman bir olmuyor. Yüz yüze olmak çok farklı. Yani insan duruşundan mimiklerinden konuşma üslubundan bir gülüşünden gözlerinden tanınır çoğu zaman. Ama sanalda öyle bir şans yok. Hı aşk olmaz mı elbette olur. Ben sevgilimde sanalda tanıştım ve 6 yıllık bir birlikteliğimiz var. Ama senin duygun aşk mı bundan emin olmalısın. Bu sende alışkanlıkta olmuş olabilir. Seninle ilgilendiği için onu sevdiğini düşünebilirsin. Duygularından emin olman için buluşman şart bence canım. Hediye içinse saat diyebileceğim anca. :KK28: Benden ufak bir öneri onun duygularından emin olmadan sakın kendini ona adama ve bağlanma canım..

Sanaldan bir çocukla tanıştım,ikimizde aynı şehirde oturuyoruz.Baslarda sade ve çekingen konuşuyorduk.Muhabbet bitmesine diye saçmalıyorduk.Sonra,gece geç saatlere kadar devam etmeye başladı muhabbetimiz.Birbirimize ses kaydı atmaya başladık.Anlık fotoğraflar cekinip attık.
Ama diger derdimde çocugun maddi durumu.Çocuk baya bir zengin aileden geliyor.İleride sorun olmasından korkuyorum.
Ve kendimi bu yüzden çok yalnız hissediyorum.Ona muhtaç gibiyim bu konuda ne yapabilirim?
Doğumgünü yaklaşıyor ve kargo göndermek istiyorum,ne gönderebilirim.Cevaplarınız için teşekkürler.

Yaslar kac?

sanal aşk diye bir şey yoktur, belki internette tanışırsın ama sonra gerçekte görürsün vs ona bir şey diyemem ama sadece sanaldan yürütülen bi ilişkide aşk olacağını sanmıyorum.. seninde deyiminle "alışkanlık" o bence:KK66:

bence bu sevdadan vazgeç. canın yanar hemde çok . boşuna üzülürsün.

nerde tanıştığın 21. yy bir önem arz etmiyor ne yazık ki. ama ilişkini nasıl sürdürdüğün her zaman önem arz edecektir. yani şöyle ki sanaldan devam ederseniz ayda yılda bir buluşursanız ben ona ilişki bile demem. gözüne bakmadan, elini tutmadan aşk mı olur ya?

Ya kardeş. Nerden eminsin bu kadar, zenginmis, yurt dışına cikiyormus bilmem ne.
E bir de madem durumu huper, mesafeleri bahane etmesin, pekala gelip seni görebilir.
Zamanı yokmuş dediğini duyar gibiyim, e yok artik canım!

Konu başlığına bakınca ortada karşılıklı, karşı konamaz bir iletişim isteği var sandım.

Oysa siz ondan etkilenmişsiniz ama aynı şey onun için geçerli olmasa gerek...

Çünkü "Bu aralar durgunsunuz"(belki o sanalda gayet aktiftir) ve harekete geçmeye çalışan sizsiniz.

Üstelik çocuğun maddi durumunun iyiliğini dert ettiğinizi söylemenize rağmen.

Hiç yüz yüze görüşmediğiniz birinin maddi durumuna sanaldan fikir yürütebilirsiniz ancak.

Hadi çocuk direkt "zenginiz" demiş olmasın da fotoğraflardan, muhitten anlamış olun.

Öyle evlerde, türlü arabalar kullanırken ne sefil hayatlar, borçlu harçlı batık insanlar var.

Yani bu sizin için iyi haber mi kötü haber mi bilmiyorum ama...

Aranızda sorun olacağını düşündüğünüz maddiyat belki de sorun değildir, belki sizden de züğürttür.

Sorunuzun cevabı da, sanaldan başlayan iki tarafın da dürüst davrandığı iletişim aşka dönüşebilir.

Ama sadece bu da yetmez, iki tarafın da istekli olması lazım.

X