Kocam oldu biri işteTavsiyem sanal ilişki yapmaman. Ne kadar tanıyabilirsin ki sanaldan birini?
Sanaldan tanışma olabilir ama en yakın zamanda reelde görüşmek lazım ve tam anlamıyla güvenmelisiniz. Yalan söylemeniz pek hoş olmamış açıkçası. Fotoğraf atmazsanız ve telefonda konuşmazsanız zaten karşınızdaki kişi bir süre sonra bıkar ve gider. Niye fotonuzu görmedi ki, kilo problemi vs kompleks mi var?Herkese günaydın başlıkta bahsettiğim gibi sanaldan biriyle tanıştım herşey çok güzel ilerliyor sohbetimiz o kadar çok sarıyor ki anlatamam ben onu attığı resimden gördüm fakat o beni görmedi ve maalesef atamama sebeplerim varaçıkçası ilk konusmaya başladığımız zaman tam guvenemedigim için bazı şeylerimi özellikle yanlış soyledim şimdi iş ciddiye binince çıkmaza girmeye başladım, beni çok merak ediyor aramami falan da istiyor ama bazı bu pembe yalanları nasıl düzelteceğim ve tip olarak da ortalama bir kızım ya beğenmezse diye çok korkuyorum Bunların içinden nasıl çıkacağım lütfen yardımcı olun fikirlere o kadar çok ihtiyacım var ki..
Neleri yanlış söylediniz?Ben de güvenemezdim.En iyisi güvendiğiniz bir mekanda buluşun.Evli bile çıkabilir.lk konusmaya başladığımız zaman tam guvenemedigim için bazı şeylerimi özellikle yanlış soyledim
GünaydınHerkese günaydın başlıkta bahsettiğim gibi sanaldan biriyle tanıştım herşey çok güzel ilerliyor sohbetimiz o kadar çok sarıyor ki anlatamam ben onu attığı resimden gördüm fakat o beni görmedi ve maalesef atamama sebeplerim varaçıkçası ilk konusmaya başladığımız zaman tam guvenemedigim için bazı şeylerimi özellikle yanlış soyledim şimdi iş ciddiye binince çıkmaza girmeye başladım, beni çok merak ediyor aramami falan da istiyor ama bazı bu pembe yalanları nasıl düzelteceğim ve tip olarak da ortalama bir kızım ya beğenmezse diye çok korkuyorum Bunların içinden nasıl çıkacağım lütfen yardımcı olun fikirlere o kadar çok ihtiyacım var ki..
Yalanın her türlüsü kötü bence.Evliyken bekarım demek,yada kendini olmadığın gibi göstermekte kötü.Konu sahibi yalanların ne olduğunu söylemediği için bana büyük yalanlar gibi geldi.Yalanların ne oldıuğunu söylemeliydiniz. Ona göre yorum yapalım.
Öyle bir yalan vardır ki, yol yakınken söylemeniz gerekir veya görüştüğünüzde söyleseniz de olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?