Sanal ilişki hakkında okursanız sevinirim

sullivan3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
34
7
1
Herkese günaydın başlıkta bahsettiğim gibi sanaldan biriyle tanıştım herşey çok güzel ilerliyor sohbetimiz o kadar çok sarıyor ki anlatamam ben onu attığı resimden gördüm fakat o beni görmedi ve maalesef atamama sebeplerim var açıkçası ilk konusmaya başladığımız zaman tam guvenemedigim için bazı şeylerimi özellikle yanlış soyledim şimdi iş ciddiye binince çıkmaza girmeye başladım, beni çok merak ediyor aramami falan da istiyor ama bazı bu pembe yalanları nasıl düzelteceğim ve tip olarak da ortalama bir kızım ya beğenmezse diye çok korkuyorum Bunların içinden nasıl çıkacağım lütfen yardımcı olun fikirlere o kadar çok ihtiyacım var ki..

Sanaldan iliski olur mu? Yani birini sosyal medyada tanirsin fotograflarindan begenirsin falan tamam da hic senin fotografini bile gormeden nasil iliski yasiyorsunuz? En kisa surede yuzyuze bulusun. Insanin sesi, verdigi enerji, oturmasi kalkmasi onemlidir. Bunlari gormeden iliski olmaz. Tek tavsiyem bulusmaniz

Ben eşimle saçma sapan bi internet sitesinden tanıştım . Baya uzun bi zaman yazıştık . Sonra Instagram dan yazışmaya başladık sonra benim istediğim yerde benim istediğinin saatte buluştuk .. İstanbul da en kalabalık avm di seçtiğim yer .. şimdi 3yıllık evliyim ve 4 aylık hamileyim iyi ki tanımışım diyorum .. hee uzun bi zaman güvenemedim tabi .. 2yıl kadar konuştuk …

Sanal ilişki olabilir olmaz değil ama keşke kendinizle alakalı o pembe yalanları söylemeseydiniz. Kendinizi olduğunuz gibi anlatsaydınız siz güvenmediğiniz için bunu yapmışsınız ama şuan karşı tarafa doğruyu söylediğiniz zaman oda size güvenmeyebilir.

Özgüven sadece görünüşte değil, konuşmalarınızda ve kendinize saygınızda belli olur.
Bu şekilde kendinizi yorarsınız.
Kendinizden emin olarak konuşun.

Buluştuğunuzda her şey olumlu ilerlerse açıklarsınız.
Sanal bir sistem olduğu için,herkese güvenmediğiniz için bazı şeyleri değiştirerek anlatmak durumunda kaldığınızdan bahsedin.

Son düzenleme:
sanki 1950 yılındayız da sanaldan ilişki olmaz deniyor dünya değişti hayatlar değişti sanaldan tanısmalar normal tanısmadan daha fazla olmaya basladı artık.. önemli olan sanaldan tanısmak değil ilişkiyi sanaldan yürütmemek. tanıstınız 2 3 gün yazıs konus ama bulus gör yüzyüze görmeyen hicbir sey gerçek değildir. sahte olan odur.

Acikca soyleyebilirsiniz ilk basta sana guvenemedigim icin bazi seyleri yanlis soyledim diye o da problem cikarmaz cikarirsa zaten adam problemlidir bosverirsiniz.

Sanaldan tanışma olabilir ama en yakın zamanda reelde görüşmek lazım ve tam anlamıyla güvenmelisiniz. Yalan söylemeniz pek hoş olmamış açıkçası. Fotoğraf atmazsanız ve telefonda konuşmazsanız zaten karşınızdaki kişi bir süre sonra bıkar ve gider. Niye fotonuzu görmedi ki, kilo problemi vs kompleks mi var?

lk konusmaya başladığımız zaman tam guvenemedigim için bazı şeylerimi özellikle yanlış soyledim
Neleri yanlış söylediniz?Ben de güvenemezdim.En iyisi güvendiğiniz bir mekanda buluşun.Evli bile çıkabilir.
Fotoğraf atamama sebebiniz nedir?

Günaydın
Yüzyüze gelmeden sanalda çok fazla detay verilmesi zaten çok doğru değil, yüzyüze görüştüğünüzde çekinceleriniz olduğunu söylersiniz, yine de doğru bilgi vermemeniz hoş olmamış. Bakalım o size doğru bilgiler verdi mi :)

Kendinizi eksik görmeyi bırakın ve karşı tarafı tanımaya odaklanın

Yalanların ne oldıuğunu söylemeliydiniz. Ona göre yorum yapalım.

Öyle bir yalan vardır ki, yol yakınken söylemeniz gerekir veya görüştüğünüzde söyleseniz de olur gibi.

Yalanların ne oldıuğunu söylemeliydiniz. Ona göre yorum yapalım.

Öyle bir yalan vardır ki, yol yakınken söylemeniz gerekir veya görüştüğünüzde söyleseniz de olur gibi.
Yalanın her türlüsü kötü bence.Evliyken bekarım demek,yada kendini olmadığın gibi göstermekte kötü.Konu sahibi yalanların ne olduğunu söylemediği için bana büyük yalanlar gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…